maandag 30 april 2018

Out with the old, in with the newHey girls zoals jullie allemaal inmiddels wel weten is de high summer SS2018 collectie van Tante Betsy nu ook in haar eigen webshop te koop.
Ik ben zo'n enorme bofbips dat ik weer een aantal jurkjes heb mogen ontvangen en ze die avond ook al live heeft laten zien op mijn Facebook pagina, zodat jullie weten hoe de jurkjes vallen en welke maten te bestellen.
En natuurlijk liet ik de jurkjes ook al in een paar blogposts voorbij komen, bijvoorbeeld in It's Tante Betsy High Summer time en Happy with Tante Betsy High Summer collection en Tante Betsy Dress Auntie and Missy Checks.In het kader van leren loslaten, probeer ik wat regelmatiger door mijn eigen verzameling van Tante Betsy jurkjes te gaan met een kritisch oog.
En probeer ik afscheid te nemen van enkele jurkjes die bijvoorbeeld net te lang zijn, of te groot of niet helemaal mijn kleur zijn en daardoor in de kast blijven hangen.
Die heb ik vrijdag op marktplaats gezet en vandaag ga ik bekend maken wie de jurkjes 'gewonnen' hebben.
Máár vandaag heb ik ook alweer andere gave items erop gezet, zoals deze gave jasjes, en de niet verkochte items worden nog eens ter verloting aangeboden ;).

Ik heb besloten dat de opbrengst van álle items die ik op Marktplaats te koop zet, voor de helft wordt besteed aan Tante Betsy kadobonnen, zodat ik hier regelmatig een leuke winactie kan blijven doen en jullie op mijn beurt kan blij maken.
Let op ik doe ook vaker undercover winacties, gewoon in een blogpost verwerkt, voor al die dames die hier dagelijks mee lezen en mee reageren.
Dat maakt het bloggen zo leuk en ik vind het ook leuk om mijn vaste volgers te verrassen.
De andere helft investeer ik in mezelf, ik heb natuurlijk ook nog wensen en wishlists :D.Soms is het echt enorm moeilijk om afscheid te nemen van spullen, ik ben nu eenmaal een geboren en getogen verzamelaar. Verzamelen zit in de familie ;).
Maar zo maak ik weer plaats voor iets nieuws en maak ik ruimte in ons overvolle huis.
Er zullen ook andere items langskomen op mijn 365happyTanteBetsydresses Marktplaats account.
Zoals laarzen, schoenen en tassen, maar ook kleding die ik niet meer draag of andere spullen...met sommige items moet ik echt even slikken hoor.
Deze gave Fornarina cowboylaarzen bijvoorbeeld, zucht ik heb ze allebei pas een keer of twee aangehad sinds dat ik ze eens kocht.
Ik draag meestal mijn oude Betsy laarzen of mijn Sendra en Tony Mora cowboy laarzen.

Gisteren genoot ik weer van mijn gave Sendra laarzen die ik bij Boeties scoorde in een mooie zomerse outfit van Tante Betsy, ze passen er perfect bij.
Ik wilde zo graag het mouwloze bloempot jurkje, Summer Cross Daisy Black, aan.
En samen met Cardigan Shorty Pink en een panty aan (Kunert), was het hier in het zuiden goed te doen.Hebben jullie trouwens die enorme gave winactie gezien die Tante Betsy op Facebook heeft in samenwerking met Boeties.nl?
Die laarzen van DWRS zijn zo gaaf en zulke vrolijke kleurtjes, maar ik weet ook dat Boeties achter de schermen bezig is met nog iets veel gavers.
Zo blij dat er een adres is waar ik terecht kan voor laarzen in/met vrolijke kleuren die bij mijn Tante Betsy jurkjes passen.Nou girls ik ga wat items op Marktplaats zetten en wat jurkjes van mijn kledingrek van beneden naar boven verhuizen, wie weet heb ik dan nog eens met een kritisch oog door mijn kast gekeken en gaat er nog een jurkje of zo in de verkoop. Nu met volle maan tijd is het dé tijd om los te laten.

Ik heb op het allerlaatste moment nog Pamela Mann panty's toegevoegd (ik draag liever Apollo of Marianne panty's of de Kunert panty).Oops voordat ik het vergeet even een paar dames blij maken, manlief moest lootjes trekken en hij trok Tjaaktje voor het Big Flower jurkje, Krista voor het roze oudje, Marleen voor het blauwe oudje en Paulien voor het Fifi jurkje dat haar stok achter de deur jurkje wordt.
En de groene laarzen gaan naar Wanda!

Lots of love from Susan