vrijdag 27 april 2018

Happy Tante Betsy Kingsday MarketHey girls vanochtend vroeg waren we heerlijk in Maastricht over de Kingsday vrijmarkt gelopen, samen met dochterlief doen we dit al jaren met veel plezier.Ik kreeg van een paar dames een lief complimentje of iemand zei 'wat een leuke outfit' en toen zei ik na dankjewel gezegd te hebben...dat het mijn dagelijkse look was ;). 
Er was een dame die me een zwarte King Louie jurk wilde aansmeren, die had blijkbaar niet goed naar mijn look gekeken...toen ik zei dat ze dat aan de kleurigste dame aanbood dat ze niet goed had opgelet...en dat ik daarnaast alleen Tante Betsy draag, was ze ook nog enigszins verontwaardigd. Maar ik was niet de enige die in deze heerlijke kleurrijke Tante Betsy outfit rond liep, Dress Betsy Orange, want ik kwam Tante Betsy girl Peet tegen.
Ik had wel ergens gelezen dat ze ook naar Maastricht kwam, dus heel leuk om elkaar in het wild tegen te komen.
En natuurlijk gingen we even samen op de foto.Ik ben vandaag ook begonnen om items op mijn 365happyTanteBetsydresses marktplaats account te zetten.
Maar heb nog heel wat items te gaan, dus hou mijn account in de gaten. Ik probeer alle jurkjes en laarzen er vandaag nog op te zetten.
Alle items worden verkocht tegen een vaste prijs en worden maandagavond verloot onder alle reacties, dus geen stress.Er staan al wat laarzen op en een spijkerjasje, ik heb ook nog een enorm gave bomberjack, een Gucci look a like en nog meer laarzen en ook tassen...

De helft van de opbrengst van álle items wordt besteed aan Tante Betsy kadobonnen ten bate van een winactie op mijn happy Tante Betsy blog.
De andere helft investeer ik in mezelf ;).

Dat grote schilderij dat je ziet staan is van kunstenares Ella Joosten, dat komt ook te koop.
En ik heb nog veel meer spullen die ik binnenkort op Marktplaats ga zetten.
Het is tijd om dat wat ik niet meer nodig heb en al jaren in de kast staat/ligt te verkopen.
In het kader van het grote loslaat proces.

Klik op dat poppetje naast mijn naam, als je klikt naar alle advertenties, zo krijg je een melding als ik weer wat geplaatst heb.Zo nu zoef ik er vandoor, over 10 minuten moet deze blogpost online staan, oef.

Lots of love from Susan

11 opmerkingen:

 1. Een zeer produktief dagje dus maar wel een met een oranje randje 🧡🧡🧡

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt zo een mooie jurk aan!
  Fijn dat je zoveel te koop hebt gezet op marktplaats.
  Leuk dat je een gezellige dag had.

  Fijne avond Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat je Peet tegen kwam en dan ook nog in dezelfde jurk. Maar jullie waren niet de enigen...
  Ik heb heel veel foto's voorbij zien komen met dezelfde jurk. Hadden we ook naar dezelfde markt moeten gaan....was voor de dame met de zwarte KL wel duidelijk geweest dan.🤣😂🤣😂 Fijne avond. Knuffel Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je had gewoon met al die spulletjes zelf op een kleedje kunnen gaan zitten... had je een hoop werk gescheeld🤪🇳🇱👑

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo te zien een leuke dag gehad vandaag

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke dag heb je gehad. Gezellie met je dochter. Leuk dat je ook een tante Betsy girl tegen kwam en gezellie samen op de foto.
  Wat ben he goed I'm je opruimen. Geweldig en bewondering voor. Ik moet dat ook gaan doen. Zeker met mijn hobby spullen. Helaas heb ik jouw maatje niet, dus geen nut om op jouw marktplaats te gaan snorren. Veel succes en veel plezier met de verkoop

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jij bent goed bezig! En niet te veel gekocht op de vrijmarkt zodat je de gewonnen ruimte daar weer mee opvult? Haha ; )
  Mooie passende jurk had je vandaag aan,kon ook bijna niet missen. Gezellig dat jullie dit als traditie met je dochter hebben, lekker snuffelen tussen de spulletjes.
  Heel fijn weekend en tot maandag!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo te zien was het een leuke dag! Ow ik ga zeker je mp account in de gaten houden. Ik zie namelijk wat items die hopelijk ook in de verkoop gaan! ��

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Altijd heel veel werk dat opruimen, maar zo fijn als het klaar is. Ik ben van de week ook bezig geweest.

  Ik had voor Koningsdag gekozen voor de Lola Viola. Stiekem toch een beetje in de koningssfeer, al heb ik er weinig van gezien. 😁

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik hoop dat je een leuke koningsdag hebt gehad. Zelf ben ik lekker thuis gebleven, ook in de opruimmodus, om mijn studio op orde te brengen zodat ik weer eens. creatief aan de slag kan. Ik hou je MP account in de gaten 💗

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.