maandag 23 april 2018

Happy Tante Betsy birthday!


Hey girls vandaag is een hele bijzondere dag, want vandaag is de verjaardag van onze lieve Tante Betsy die vandaag 50 is geworden.
Alisa is haar naam en ze houdt er niet van om in de schijnwerpers te staan ;).
Maar omdat ze ons zoveel happiness brengt, wil ik haar vandaag toch in het zonnetje zetten hier op mijn happy Tante Betsy blog.
Ik hoop dat we haar met ons allen heerlijk hebben kunnen verwennen met veel leuke verjaardagswensen, met veel leuke post (ik deed weer een oproepje op de Facebook groepen ;)).Kijk haar hier eens genieten, het is ook zo’n lieverd die Tante van ons.
Zoals ik al schreef houdt ze er niet zo van om in de schijnwerpers te staan, ze loopt zelf ook niet kleurrijk gekleed rond.
Maar wow wat heeft ze een creatief en kleurrijk hoofd en wat ontwerpt ze een prachtige prints en ook prachtige modellen jurkjes, topjes en rokjes...
En wat maakt ze ons allemaal blij met haar mooie creaties.
Ik heb zo'n vermoeden dat ze regelmatig zo op de bank hangt, zoals Sarah hier beneden, whahaha love it...zo te zien is dit een favoriete pose van haar ;).Velen van ons hebben nu eindelijk het gevoel dat we onszelf mogen en kunnen zijn in onze Tante Betsy outfits.
Zo blij dat we kunnen uitstralen met onze kleding, wie we van binnen zijn.
We hoeven geen kleine meisjes meer lastig te vallen en vragen of ze die jurk ook in onze maat hebben.
Volgens mij gebeurd het wel regelmatig andersom, bij de kleurrijke moeders, dat hun dochters vragen of die jurk er ook in haar maat is ;).Gelukkig komt er ook weer een plukje kinderkleding met ingang van de AW2018 wintercollectie die enorm kleurrijk is.
Ik ga daar vandaag ook verder niks van delen, we genieten nu eerst van deze zomercollectie en van al dat moois dat Tante voor ons ontworpen heeft.
Hieronder een foto genomen op de Tante Betsy fandag/outletdag, vorig jaar met jurkjes uit diverse zomercollecties bij heerlijk vrolijke en fleurige dames
Tante moest toen een fleurige jurk aan van de dames van het Tante Betsy team whahaha.Lieve Alisa ik hoop dat we je met ons allen hebben kunnen verrassen met leuke post.Ik hoop dat mijn zelfgemaakte slinger ook goed is aangekomen en mijn 'pluk boeket'.
Die slinger van kinderboeken maakte ik voor het allereerst, ik had eigenlijk een foto slinger willen maken. 
Maar ik dacht dat dit makkelijker en sneller was, nope vooral niet als de lijm niet goed wil drogen en nat blijft, de andere perfecte oplossing om goed aan elkaar te lijmen was in no time op en daarna gebruikte ik lijmspray...die was ook op na van 36 vlaggen een slinger gemaakt te hebben van 18 vlaggen. 
Maar de slinger is met liefde gemaakt en wie weet ga ik er nog wel eens eentje voor mezelf maken.
Oh ik had zelf ook nog een verrassing in petto valt me nu in, dat had ik het over op mijn Live Video passessie afgelopen vrijdagavond. 
Maar stiekem verschuif ik die verrassing door naar morgen, deze dag mag gewoon heerlijk in het teken staan van die lieve Tante Betsy. Die vroeger nog zelf model stond ;).


Hieronder deel ik haar verhaal, Eva deelde het eens in de Tante Betsy liefde Facebook groep.
Ben je benieuwd naar het verhaal en kun je het niet lezen op je telefoon, sla dan deze afbeeldingen op en lees ze vanuit je afbeeldingen op je telefoon.
Let op! Als je een afbeelding open klikt, lukt het vaak niet meer om te reageren. Laad dan de pagina even opnieuw ;).


Laat een leuke verjaardagswens achter voor die lieve Tante van ons en vertel hoe blij jij wordt van haar prachtige ontwerpen (kopieer het voor de zekerheid voordat je het post, dan kun je het nog altijd opnieuw plakken in een reactie). 
Lijkt me toch heerlijk voor haar om eens allemaal te lezen, je mag natuurlijk ook je reactie onder mijn Facebookbericht of Instagram achter laten, als dat makkelijker voor je is.


Dit berichtje kreeg ik vanmiddag toen ik aan de wandel was, zo te lezen is ze heel blij met alle lieve kaartjes van alle lieve dames.Lots of love from Susan