dinsdag 3 april 2018

Diezijner shop giveaway and a happy Tante Betsy dayHey girls vandaag ga ik jullie iets vertellen over een leuk Tante Betsy uitje in Groningen. 
Het is kort dag want die leuke dag gaat aanstaande zaterdag 7 april al plaats vinden in het centrum van Groningen.
Lees verder als je denkt 'hey ik ben benieuwd naar dat uitje', maar lees ook even door want ik heb ook nog een leuke verrassing voor jullie!
Dit leuke Tante Betsy uitje wordt georganiseerd door Nynke van het Tante Betsy verkooppunt Diezijner te Groningen en de verrassing óók...in samenwerking met mij dan ;).
Let op deze dag vind niet plaats in de winkel van Diezijner, maar op een andere locatie. Hoe ziet het Tante Betsy uitje eruit?
De groep dames (nu een groep van zo'n 26 dames) gaan eerst gezellig koffie en thee drinken en taartjes proeven (er zijn ook glutenvrij opties of voor andere dieetwensen) en gaan dan naar het pand van Dap-Styling in de binnenstad van Groningen.
Alwaar er de leuke workshop "Er elke dag goed uitzien!" wordt verzorgd door Marije Gerdes van Dap-Styling. Iedereen krijgt persoonlijk advies op deze dag over je lichaamsvorm en lichaamsbouw en hoe je er nog beter kunt uitzien.Kun je er ook shoppen?
Ja er is ook tijd ingepland om lekker te shoppen. Nynke neemt kleding mee van de voorjaarscollectie van Tante Betsy, maar ook van een paar andere leuke merken en er is ook nog een superkoopjes rek.
Je krijgt als deelnemer aan dit uitje een leuke korting op de niet afgeprijsde items, dus dat is zeker de moeite waard.Meer info;
De dag wordt afgesloten met een gezellige borrel en er is dan een heuse pubquiz, die Ellen in elkaar heeft gezet, er valt een leuke prijs te winnen.
Heb je ook zin om een stel dames (Tante Betsy girls en jurkjes zusjes) te leren kennen en mee te doen aan dit gezellige uitje op zaterdag 7 april van 10.00 uur tot 18.00 uur.
De kosten zijn € 55 met alles inbegrepen (er is ook 's middags een lekkere en uitgebreide lunch met glutenvrije en vega/vegan opties).
Opgeven voor deze leuke dag kan via webshop@diezijner.eu (er zijn nog een paar plekjes beschikbaar). Je krijgt dan ook een mail met álle info.
Oh en niet te vergeten en ook heel leuk! Er komt een professionele fotograaf die je prachtig op de foto gaat zetten.Verrassing!
Ik heb ook nog een leuke verrassing voor jullie die even los staat van dit uitje.
Ik mag namelijk ook meteen een leuke winactie aan dit bericht vast knopen en twee dames gaan verrassen met een cadeaubon twv € 50 te besteden in de winkel van Diezijner te Groningen.
Ik ga een bon verloten onder de reacties op deze blogpost en eentje op mijn Facebook pagina. Dus je mag op twee plaatsen een kansje wagen (lees wel heel goed de voorwaarden!).Als je al eens op de website van Diezijner bent geweest en een kijkje hebt genomen in de webshop dan lijkt het alsof ze maar weinig keuze hebben van de Tante Betsy collectie.
Maar niets is minder waar en dat hebben jullie vast al kunnen zien tijdens de Live video's op de Facebook pagina van Diezijner, waar ze gezellige passessies in de winkel van Diezijner laten zien.

Deze video's zijn ook te bekijken via het Youtube kanaal van Diezijner.
Op de video Tante Betsy zomer 2018 kun je de hele collectie zien wat ze hebben ingekocht.
Nynke vertelde me dat ze ook grote maten heeft ingekocht en dat er nog genoeg keuze in de winkel is, maar van enkele items is er wel maar een maatserie in gekocht.Hoe doe je mee met deze leuke winactie?

  • Het spreekt vanzelf dat je mijn happy Tante Betsy blog volgt via Blogger/Bloglovin, maar volgen via mijn Facebook pagina en mijn Instagram pagina mag natuurlijk ook.
  • Ga de Facebook pagina van Diezijner liken (als je dat nog niet doet) en ook op Instagram zijn ze actief. Leuk is ook als je je abonneert op het Youtube kanaal van Diezijner.
  • Laat hieronder een gezellige reactie achter als je wilt meedoen met deze gave winactie. Vertel in je reactie hoe je uitje naar de winkel van Diezijner in Groningen gaat uit zien en wat je van de Tante Betsy collectie hoopt te scoren. Wie weet heb je je wel al opgegeven voor het Tante Betsy uitje en hoop je zaterdag die kadobon al in ontvangst te gaan nemen. Dan is het natuurlijk ook leuk als je er zelf nog even wat over verteld.
  • Deze winactie heeft maar een korte looptijd! Je kunt tot vrijdag 6 april tot 12 uur 's middags mee doen aan deze winactie en hieronder en/of onder mijn Facebook pagina bericht een reactie achterlaten. 's Avonds maak ik hier de twee winnaressen bekend!

Nog een verrassing;
Ik vergeet bijna te vermelden dat de twee winnaressen ook een leuk cadeautje krijgen van Diezijner medewerker Ellen uit haar Styll collectie.


Ga je naar het leuke Tante Betsy uitje dan wens ik jullie heel veel plezier. Ik zal zelf niet aanwezig zijn.
En woon jij in het noorden van het land dan is dit natuurlijk een hele leuke winactie, maar zeer zeker ook voor dames die verder weg wonen en een dagje uit plannen naar Groningen of een weekendje weg die zijn ook van harte uitgenodigd. Succes girls!


Lots of love from Susan