dinsdag 17 april 2018

Step by step


Hey girls vandaag had ik eigenlijk allemaal spullen op mijn 365happyTanteBetsydresses marktplaats account willen zetten in het kader van loslaten en opruimen. 


Maar dat is me nog niet gelukt, ik heb wel nog anderhalve vuilniszak met kleding en schoenen naar de kledingcontainer gebracht. 
Dus wel al iets opgeruimd en ik heb dan ook zoiets dat je niet te streng voor jezelf moet zijn en dat ik toch maar mooi de eerste stappen heb gezet richting opruimen. 
Iedere dag een beetje geeft uiteindelijk toch het gewenste resultaat. 


Ik ben nog heerlijk in het bos gaan wandelen. Ik wil wat gewicht kwijt en daar hoort beweging bij. Vandaag riep dit Lola jurkje met Peacock print naar me welke ik vorig jaar scoorde bij de Tante Betsy outlet-fandag.
Dankzij zo'n handig Urban Hippies heuptasje had ik mijn handen vrij. Zo blij met mijn Bandelettes die me de vrijheid geven om heerlijk van blote benen weer te genieten. 
Ik ben zelf niet zo'n fan van de huidkleurige, geef mij maar een paar zwarte of rode kanten. 


Mijn dochter had deze ooit eens aan onder een denim rokje en dat zag wel heel mooi uit en wel sexy. Maar bij mezelf vind ik deze niet sexy, maar het belangrijkste is dat ik geen last heb van schurende bovenbenen. 
En heerlijk in het bos kan wandelen of springen ;). Ik heb vandaag nog een wasmachine gedraaid met een paar Tante Betsy jurkjes en met een heel stel topjes en wat leggings/panty's. 
En verder ben ik sociaal geweest met de buren en gezellig met een mevrouw in het bos gepraat. 
Daarom dus ook niks op Marktplaats gezet, maar lekker gezellig zijn in real live is natuurlijk ook heel belangrijk ;). En dat is ook goed zorgen voor jezelf. 


Lots of love from Susan

12 opmerkingen:

 1. Groot gelijk Susan! En eigenlijk vind ik dat je met anderhalve zak kleding wegbrengen al best heel wat hebt gedaan!
  Groen staat je mooi! Fijne avond 💚

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een fijne dag is toch ook heel belangrijk? Lekker van genieten. Knuffel Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker relax dagje toch, ook wel eens goed, even bijkomen, knuffels Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed zo! Lekker genoten dat is veel belangrijker

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Groot gelijk om te genieten van het mooie weer 🌞
  Maar als je eenmaal bezig bent met opruimen gaat het snel.

  Fijne avond Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zonde om binnen te zijn met zulk mooi weer. Je hoofd opruimen is ook lekker😀

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lekker in het bos! Ik heb bandjes besteld bij aliexpress... om te proberen. Ben benieuwd😃

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Klinkt als een heerlijk dagje! Lekker van genieten! Groetjes,
  Elske

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nou jij was dus productiver dan ik wel een halve dag gewerkt en verder niets ohhhh ja toch wel fushia zoo asventure outdoor laarzen gekocht vond die van jou zo super nu hopen dat ze passen dus wel even duimen hoor
  Ps je ziet er weer uit om door een eingetje te halen 😘

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heerlijk toch zo'n dagje tussendoor, lekker genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Nou, je bent ontzettend goed bezig, dus wees nou niet meteen weer te streng voor jezelf he! Alles op zn tijd. Heerlijk die dartelfoto's van jou in het bos! ;o)'Geniet lekker van het voorjaar, dat is heel goed voor je!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat klinkt als een heerlijke dag! en dat niet alleen wij kunnen nu mee genieten van deze heerlijke stralende zonnige buiten foto's eindelijk is het (vind ik) weer volop genieten met het zonnetje erbij. Ik had binnen verplichtingen, maar van de week ga ik er ook lekker op uit, heerlijk zonder jas d'r uit en zo'n fijn zonnig kleurtje kweken op ook die melkflessen! Geniet ervan & als je iedere keer een stukje verder komt met de clean out the closet actie dan kom je er ook en maak je het voor ons alleen maar spannend wat je uiteindelijk weer voor moois gaat plaatsen, hele fijne dag knuff x

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.