dinsdag 17 april 2018

Step by step


Hey girls vandaag had ik eigenlijk allemaal spullen op mijn 365happyTanteBetsydresses marktplaats account willen zetten in het kader van loslaten en opruimen. 


Maar dat is me nog niet gelukt, ik heb wel nog anderhalve vuilniszak met kleding en schoenen naar de kledingcontainer gebracht. 
Dus wel al iets opgeruimd en ik heb dan ook zoiets dat je niet te streng voor jezelf moet zijn en dat ik toch maar mooi de eerste stappen heb gezet richting opruimen. 
Iedere dag een beetje geeft uiteindelijk toch het gewenste resultaat. 


Ik ben nog heerlijk in het bos gaan wandelen. Ik wil wat gewicht kwijt en daar hoort beweging bij. Vandaag riep dit Lola jurkje met Peacock print naar me welke ik vorig jaar scoorde bij de Tante Betsy outlet-fandag.
Dankzij zo'n handig Urban Hippies heuptasje had ik mijn handen vrij. Zo blij met mijn Bandelettes die me de vrijheid geven om heerlijk van blote benen weer te genieten. 
Ik ben zelf niet zo'n fan van de huidkleurige, geef mij maar een paar zwarte of rode kanten. 


Mijn dochter had deze ooit eens aan onder een denim rokje en dat zag wel heel mooi uit en wel sexy. Maar bij mezelf vind ik deze niet sexy, maar het belangrijkste is dat ik geen last heb van schurende bovenbenen. 
En heerlijk in het bos kan wandelen of springen ;). Ik heb vandaag nog een wasmachine gedraaid met een paar Tante Betsy jurkjes en met een heel stel topjes en wat leggings/panty's. 
En verder ben ik sociaal geweest met de buren en gezellig met een mevrouw in het bos gepraat. 
Daarom dus ook niks op Marktplaats gezet, maar lekker gezellig zijn in real live is natuurlijk ook heel belangrijk ;). En dat is ook goed zorgen voor jezelf. 


Lots of love from Susan