woensdag 4 april 2018

Today is a special day

Hey girls vandaag ga ik een poging doen om een kortere blogpost te schrijven. Ik zit nu op een bankje in de zon in het centrum van Kerkrade net na mijn kennismakingsgesprek bij de psychotherapeut. 
Eindelijk gaat het dan van start en mag ik verder werken aan mezelf met behulp van een therapeut en oud verdriet gaan leren loslaten en werken aan oude patronen. Ik heb het geluk dat er geen wachttijd meer is dus volgende week al meteen een tweede afspraak.


Vandaag is trouwens een bijzondere dag op 04-04, want vandaag zijn manlief en ik alweer 11 jaar getrouwd.
Normaal neemt manlief altijd vrij op onze huwelijksdag, maar deze keer is hij gewoon aan het werk.
Maar dat geeft niets we vieren eigenlijk iedere dag onze liefde, de ene keer wat meer als een andere keer. We genieten ervan in elkaars gezelschap te mogen verkeren.
De afbeelding is trouwens gemaakt door Anet illustraties en vond ik al googlend op Kaartje2go (ik heb er wat tekst aan toegevoegd ;)).


Ik ben vandaag ook weer voor het eerst buiten, gisteren toch maar besloten om niet naar een verjaardag te gaan. 
Het zonnetje doet goed en ik verheug me op warmere dagen. Nu nog met mijn Danefae softshell jas aan over Dress Button Down Birds Blossom Green die ik mocht ontvangen van Love, Peace & Joy. Nu ik net de link onder de naam van de jurk plak zie ik dat er nog een 3XL te koop is, bij Tante Betsy is die inmiddels al uitverkocht.
Wat fijn is dat in de webshop van Love, Peace & Joy de afmetingen erbij vermeld staan.Gewoon heerlijk gecombineerd met roze...groen en roze zijn mooie kleuren om te combineren. Het zijn ook hartchakra kleuren en dat past ook wel heel mooi bij vandaag.
En oh zo blij met mijn Sendra laarzen van Boeties.nl wat zijn ze toch enorm gaaf.Wat gezellig dat jullie enthousiast mee doen met de winactie ism Tante Betsy verkooppunt Diezijner te Groningen
Ik heb ook nog een winactie in de planning met een Tante Betsy verkooppunt in het zuiden van het land, in Noord Brabant. Binnenkort meer erover!Nou girls ik ga wandelen naar het treinstation en de trein naar huis nemen. Ik ben natuurlijk weer een opvallende verschijning in het straatbeeld met mijn grasgroene jas. En wie weet ligt thuis een hele vrolijke jas op me te wachten...

Lots of love from Susan

PS manlief belt net op, we gaan uiteten...zoefff