vrijdag 30 maart 2018

Outfit of the day Dress Betsy Stars Pink


Hey girls vandaag heerlijk een vrije dag samen met manlief. Niet dat ik uit heb kunnen slapen want ik ben al vanaf half vijf vanochtend wakker...gevalletje gevoelig voor de energie van de volle maan ;). 
Hopelijk slaap ik vannacht beter want we hebben een uitstapje voor de boeg voor manlief zijn hobby, wat ook wel mijn hobby is. 
Jullie hebben allemaal vast wel eens dat grappige autootje om mijn nek zien hangen, mijn zelfgemaakte classic mini cooper ketting.


Vandaag koos ik voor roze met rood, een heerlijk vrolijke combinatie met twee van mijn favoriete kleuren. 
Vandaag heb ik Dress Betsy Stars Pink aan, een toppertje van een jurk. 
Ik deed er een rode top met lange mouwen onderaan en een thermolegging. Beide lagen voor het grijpen en daarna besloot ik pas welke jurk ik erop aan zou doen ;). 
Het is niet exact dezelfde kleur rood, maar och wat boeit het ook. Vandaag ben ik gewoon een kleurkanon en met mijn roze cowboylaarzen eronder helemaal een combinatie waar Susan vrolijk van wordt. Let op: ik lees net bij Tante Betsy in de webshop bij de beschrijving van deze Betsy Stars doorknoopjurk dat deze jurk kleiner valt, maar eigenlijk ben ik het daar niet mee eens.
De taillewijdte komt overeen met een normale maat L, de heupwijdte ook. Alleen de oksel tot okselwijdte is wat smaller als anders maar mijn buste met 112cm omtrek past er gewoon in ;).
Ik deelde al een blogpost met alle afmetingen van de ontvangen jurkjes (klik).
Zo kun je daar altijd even in nalezen hoe het alweer zit. Mijn XL is inmiddels weer retour naar Tante.


Manlief moest nog even naar zijn werk en omdat het weer maart is kunnen we weer met onze classic mini rijden, yihaa!
Ik vroeg hem ergens onderweg te stoppen zodat ik even een paar foto's kon maken zodat jullie niet altijd dezelfde achtergrond zien ;).
Daarna zijn we nog heerlijk gaan toeren met onze mini, ik verheug me erop dit weer vaker te kunnen gaan doen. Van het weekend gingen we voor het eerst even met de mini weg en maakte ik deze foto met mijn Clumpy's laarzen aan, in de kleur Plum. 


Die Plum kleur van Clumpy's en ook mijn Sendra laarzen staan hier beide prachtig bij. Dat liet ik gisteren al even in mijn blogpost zien waar ik diverse kleur combinaties deelde bij de SS2018 zomercollectie


En Hennie was zondag bij de SoMuch Dresses Lovers Meeting zo enthousiast over de kleur van mijn Sendra laarzen dat ze na het weekend meteen een paar is gaan scoren bij Boeties.nl. Gecombineerd met Dress Victoria Stars Pink zie ik op de foto. 


Bij Boeties.nl hebben ze ook gave DWRS laarzen te koop in meerdere kleuren. 
Koop ze in je eigen maat of je zou tussen twee maten in moeten vallen.
Maar dan nog zou ik zelf altijd voor de grootste maat gaan, ik doe liever een paar zooltjes of dikke sokken in laarzen aan als dat laarzen me te krap zitten. 
De DWRS laarzen zijn mij jammergenog te smal voor mijn voeten.
9 cm zoolbreedte ipv 9,5 cm wat ik normaal draag. 
Maar ik heb al goede reacties gelezen over dames die deze laarzen gekocht hebben en er heel blij mee zijn. 
Zijn ze uitverkocht in je maat, neem dan contact op per mail met Boeties, ze kunnen bij besteld worden! 
Zelfs mogelijk in maat 42 en 43 of een kleiner maatje. 


Nou lieverds eigenlijk stond een heel ander bericht in de planning, maar daar kreeg ik maar geen mail over en dus nu een ouderwetse kwebbelblogpost met wat outfit foto's. 
Vanavond heb ik wel nog even telefonisch contact met een Tante Betsy verkooppunt over een leuke actie, wie weet horen jullie daar maandag meer over. 
Heb een fijn paasweekend lieverds!

Lots of love from Susan