vrijdag 9 maart 2018

Tante Betsy lunch dateHey girls vandaag had ik een lunch afspraak met Ellen van Tante Betsy verkooppunt Love, Peace & Joy
We zijn heerlijk in het centrum van Heerlen bij Brasserie Mijn Streek iets gaan eten. 
Ellen bleek al iets gegeten te hebben op haar inkoopafspraak en koos iets lekker voor bij de thee, cheesecake. Ik koos voor een heerlijk broodje camembert en een glas verse jus.
Het was de eerste keer dat ik hier iets gegeten heb, maar dit is zeker voor herhaling vatbaar.Onder genot van dat lekkers hebben we gezellig zitten te praten over de zomer- en de wintercollectie van Tante Betsy. 
Leuk als je daar gewoon over kunt praten en elkaar foto's kunt laten zien van al dat leuks wat er nog gaat komen. En wat voor leuks ze ingekocht heeft...ik zag een paar favorieten langskomen. 
Maar natuurlijk hebben we het ook gehad over de tweede lichting van de zomercollectie die eraan zit te komen. Zodra ik meer weet wanneer dat gaat zijn laat ik jullie iets weten. We deden na de lunch een fotoshoot in het Glaspaleis waar Brasserie Mijn Streek gevestigd is. 
Het gebouw stamt uit de 30'er jaren en dat zie je dan ook wel terug in de mooie belijningen binnen in het gebouw. Ik hou daar wel van, ik hou van mooie oude gebouwen en deze keer keek ik er met hele andere ogen tegenaan. Ik was er wel al eens eerder, maar dan bij de bibliotheek die er ook gevestigd is.Hier een klein voorproefje van de fotoshoot. Ik deed speciaal voor de afspraak Shirt Dress Gallop Black aan, omdat deze ook te koop was bij Love, Peace & Joy, waar hij inmiddels uitverkocht is (alsook bij Tante Betsy). 
En deed er mijn roze Tante Betsy vestje bij aan, deze vind je ook terug bij Love, Peace & Joy in de webshop

Ik koos voor Shirt Dress Gallop omdat ik weet dat Ellen ook de Button Down Dress Birds Blossom heeft ingekocht. Dit is vrijwel hetzelfde model en is binnenkort te koop bij Love, Peace & Joy.


En ook omdat ik binnenkort een blog ga schrijven voor het Inspiratie magazine.
Vorig jaar had ik ook een lunchafspraak met Ellen en schreef Ellen naar aanleiding van dat bezoek het blog met interviewur; Op bezoek bij Tante Betsy fan Susan.
Er verschijnen regelmatig leuke artikelen en ik vind het een eer dat ik gevraagd ben om er ook een blog te schrijven.Onlangs verscheen er een heel interessante blog over wat kleur met je doet van de nieuwe Love, Peace & Joy blogger Merijntje (Confidence by Color). 
Merijntje is kleurconsulent en schreef het blog; De kracht van kleur op elke leeftijd
Ze beschrijft hoe je kunt oefenen met verschillende kleuren kledingstukken en wat die met je gezicht doen.
Ga het eens lezen als je nog een beetje zoekende bent wat bij je past qua kleur. 
Ik weet dat ik knalkleuren nodig heb, mijn lievelingskleur is rood maar ook fuchsia roze. Dit zijn allebei kleuren die me heel goed staan. 
Ook kleuren als kobaltblauw en grasgroen zijn voor mij echte musthaves in mijn kledingkast. 
Maar zwart is ook een kleur die echt in mijn kledingkast thuis hoort. Vooral met een leuke print en als het even kan een kleurige print erin. Ja daar wordt Susan blij van. Maar ook van die knalroze piping bij dit zwart witte jurkje, I love it!Deze roze Primrose armband van Urban Hippies vind je trouwens ook terug in de webshop van Love, Peace & Joy.Hoe zit dat met jou, weet je inmiddels welke kleuren mooi bij je staan? Of ben je daar nog wat zoekende in?
Of kom je er net zoals Gerda gisteren schreef vanzelf achter dat je al die vrolijke kleuren wel heel leuk vind, maar dat harde kleuren je niet mooi staan. 

Heb een fijn weekend girls!

Lots of love from Susan