vrijdag 23 maart 2018

Tante Betsy shops and girlsHey girls gisteren liet ik al leuke foto's zien van Tante Betsy girls in hun mooie SS2018 Tante Betsy zomeroutfits.
Dit weekend gaan er een heel aantal Tante Betsy girls en jurkjeszusjes samen komen in Utrecht voor een leuke meeting georganiseerd door Binnie van SoMuch te Heerenveen.Wat zal het een heerlijk stuiter feestje worden, ik sprak gisteren al even Jacqueline op de chat en die zich net als ik (en natuurlijk ook vele anderen) enorm verheugd om ons zondag te omringen tussen allemaal dames die ook van vrolijke jurkjes en outfits houden.In het echte leven denk je vaak dat je de enige bent die er zo kleurrijk rond huppelt. Maar tijdens zo'n meeting wordt je omringd door gelijkgestemde dames.
Dan lopen er heel wat dames met gekleurde benen rond in jurkjes en outfits met printjes.Ga je nu niet naar de meeting, dan heb je misschien nog wel een uitje in de planning naar een Tante Betsy verkooppunt.
Wie weet zelfs met andere jurkjes zusjes of ga je lekker alleen of met je partner.
Er zijn heel wat winkels die inmiddels de tweede lichting van de zomercollectie van Tante Betsy in hun shop hebben.
Ik zie op de Facebook groepen af en toe paniekreacties van hellup die jurk is overal uitverkocht. Nou dat kan gewoonweg niet, want er zijn bijna zo'n 100 Tante Betsy verkooppunten en velen ervan hebben geen webshop. Én Tante Betsy haar webshop volgt ook nog!

Okay niet alle winkels kopen hetzelfde in, iedere winkel heeft ingekocht wat bij hun look past en wat bij hun klanten past.
De ene winkel is gericht op retro outfits en weer een andere heeft een meer gangbare collectie en kiest de meer rustige items.
Er zijn ook weer hele kleurrijke winkels die heel breed hebben ingekocht. Ga vooral lekker shoppen bij zo'n leuke winkel en steun zo al die bijzondere winkels.

En er zijn ook winkels die nog helemaal niet zo bekend zijn bij het gros van de Tante Betsy girls.
Dus check vooral goed mijn Tante Betsy shops lijst, deze is onderverdeeld per provincie en onder iedere naam kun je doorklikken naar hun website en/of Facebook pagina.

Bij sommige kom je terecht op de Tante Betsy verkooppunten pagina in de Tante Betsy webshop, waar het adres staat als ze geen website of webshop hebben.
En jaaa er staan ook webshops onder de links van stenen winkels, dus klik je suf of informeer bij een of meerdere winkels in de buurt of ze hebben wat je zoekt.Eind volgende week zal Tante Betsy ook de tweede lichting van de zomer collectie online zetten.
In mijn blogpost Tante Betsy SS2018 Summer collection part two photoshoot vind je een heel overzicht van hoe die jurkjes vallen en heb ik alle afmetingen vermeld van de jurkjes die ik ontvangen heb en die ook in de Live passessie op mijn Facebook pagina te zien waren.

Inmiddels heb ik in alle Betsy doorknoopjurken (Dress Betsy Bloms en Dress Betsy Stars) mijn eigen maat, maat L.
Mijn buste van 112 cm past gewoon in de oksel tot okselwijdte van 44 cm (normaal 47 cm in maat L), dat was de enige afwijkende maat zie de blogpost die ik hierboven al benoem met de afmetingen verder valt de jurk gewoon op maat.En van de doorknoopjurk met vogeltjes print (Dress Button Down Birds Blossom) heb ik nu maat M (komt overeen met de normale afmetingen van een L).
Ik heb liever een jurk die strakker aan mijn lijf zit en daardoor ook korter valt. Voor mij is dus de taillewijdte van 41/42 cm de juiste taillewijdte.
Ook al ben ik een aantal kilo's aangekomen...die wil ik weer gaan kwijtraken de komende tijd door meer te bewegen en minder te snoepen. En gewoon door beter in mijn vel te zitten middels therapie.

Ik heb in deze blogpost nog wat foto's toegevoegd van Tante Betsy girls die foto's maakten in diverse verkooppunten.
Zoals Caro die bij Art Zwolle was (drieluik helemaal bovenaan met Button Down Dress Birds Blossom).
Ria die bij Ly-Lou te Sint-Niklaas (BE) was (de twee collages met drie foto's). Ly-Lou heeft ook een webshop.
Petra die bij Tuthola in Markelo was (te zien in de twee zesluiken).
Karin en Saskia die bij Toos Mode te Bladel waren (foto van de dames in Dress Betsy Stars).
Zandra was bij Diezijner te Groningen (die foto van Zandra alleen).

Shop ze als je dit weekend gaat shoppen in een van de vele Tante Betsy verkooppunten!En als je naar de SoMuch Dresses Lovers Meeting gaat in Utrecht, tot zondag! Heb een goede reis!
Ik verheug me erop jullie allemaal te zien.
Ik zal wellicht niet altijd iedereen herkennen, terwijl velen van jullie me inmiddels wel kennen van mijn blog en mijn Facebook live video's.
Kom gerust gezellig met me kwebbelen en/of me een dikke knuffel geven, dat vind ik leuk.En ik hoop dat jullie een leuk budget bij je hebben om zondag tijdens de meeting bij Binnie te shoppen.
Ze heeft speciaal voor ons de tweede lichting niet online gezet, zodat we ruime keuze hebben en daarnaast heeft ze nog allerlei ander leuks bij zich.
En nu hard duimen dat we geloot worden om geknipt of gestyled te worden door kapper Hikmet Kuskal.
Denk eraan dat je je entreegeld passend meeneemt!!
Je kunt je voor deze meeting níet meer aanmelden voor het geval je nu opeens denkt "hey wat leuk, ik heb zin en tijd".
Hopelijk bevalt het Binnie zo goed dat dit een jaarlijks terug kerend festijn wordt.Heb een fijn weekend girls!

Lots of love from SusanOh ja vergeet niet om mee te doen met de winactie ism Tante Betsy verkooppunt Eigen Stijl te Arnhem. Lees wel goed de voorwaarden! En ja je mag twee kansen wagen :).