donderdag 15 maart 2018

Tante Betsy girls showing Dress Sporty and news!!Hey girls gisteren liet ik jullie zien wat er zoal in de tweede lichting van de SpringSummer 2018 collectie van Tante Betsy komt.
En vandaag kan ik jullie mededelen dat de collectie onderweg is naar alle Tante Betsy verkooppunten!
Ja je leest het goed...ik hoorde het van Anita die nu total loss thuis op de bank hangt.
Wow echt de complimenten voor dit geweldige team vrouwen (en wellicht hadden ze ook nog wat extra hulp van de man van Tante) dat ze in zo'n korte termijn de tweede lichting de deur uit hebben gewerkt.

Morgen nog geen Facebook Live passessie van mij, morgen wordt er naar mijn wishlist gekeken.
Die had ik vandaag pas gestuurd omdat ik de dames niet wilde lastig vallen met hun bezigheden en omdat ik verwacht had dat het pas volgende week de deur uit zou gaan.
Wow Anita, Wendy en Nicole en natuurlijk Alisa jullie zijn toppers!
Lieverds van het Tante Betsy team ik neem mijn petje voor jullie af!
Als je nu afgelopen dagen een mailtje had gestuurd en nog geen antwoord had, morgen wordt daar naar gekeken en beantwoord en gaan de bestellingen de deur uit! Die hebben even een paar dagen in de wacht gestaan.

Er is een jurk van de eerste lichting die ik nog niet onder de aandacht heb gebracht, dat is Dress Sporty.
Ik ga ook meteen wat foto's van Dress Sporty bij meerdere Tante Betsy girls laten zien, zo zie je wellicht hoe de jurk staat bij een figuur dat overeenkomt met jouw figuur.
Ik heb even in de Tante Betsy Facebookgroepen naar Sporty gezocht en de dames gevraagd of het okay was dat ik hun foto mocht delen en yesss dat mag!
Twee dames heb ik het niet gevraagd maar ik weet van hun dat het okay is ;), zoals deze foto van Hennie met Dress Sporty Purple.Ik kreeg zelf Dress Sporty Red van Tante Betsy, die stond niet op mijn wishlist omdat een effen jurk soms net wat teveel tekent omdat ik mijn jurken graag strak draag..
Wat eigenlijk ook de bedoeling is van de Tante Betsy jurken dat ze mooi aansluiten ;).
Stiekem had ik de paarse graag gewild, want ik heb nog geen paarse Tante Betsy jurk in mijn kast hangen en vroeger droeg ik vaker paarse jurken.
Maar met de wintercollectie komt er een gave paarse jurk aan, die heel hoog op mijn wishlist staat.
En die heeft een hele leuke print en die draag ik toch het allerliefste, dus heb hem daarom ook niet omgeruild.Dress Sporty valt gewoon netjes op maat, maar omdat hij best wel kan aftekenen zijn er dames die hem liever een maatje groter dragen. 
Ik draag deze gewoon in maat L met mijn XL lijf (buste 112 cm, taille 98 cm en heupwijdte 114 cm).
Vandaag draag ik hem met een top met lange mouwen en och eigenlijk valt het best wel mee dat hij erg aftekent...okay je ziet dat de radio aan staat :p whahaha.Tante Betsy dinnetje Petra is jurkjes gaan passen bij Tante Betsy verkooppunt Tuthola in Markelo.
Wilma heeft flink veel ingekocht van de zomercollectie van Tante Betsy, dus dat is heerlijk passen en shoppen. Ik deel nu even alleen de Zippie fotocollage die Petra deelde.
Ze schreef ook al eens een gezellig gastblog over haar allereerste shoppinguitje naar Tuthola, sindsdien is ze er vaker te vinden ;).
Petra heeft een peer figuur en zo kun je goed zien dat deze jurk haar ook mooi past. Ze draagt hier maat XL.Ik laat ook nog een leuke foto zien van Zandra die Dress Sporty Blue draagt.Monique draagt hier ook Dress Sporty Blue die is ze gaan passen bij Het Zwaailicht in Domburg.Ik heb nog een foto in de aanbieding van Caro die Dress Sporty Red draagt.En een foto van een andere Monique in Dress Sporty Red.Nou girls vandaag eigenlijk met allerlei andere dingen bezig geweest, veelal ook te maken met mijn blog. Wie weet kan ik daar heel binnenkort meer over vertellen.Ik wens jullie heel veel shopplezier bij de Tante Betsy verkooppunten en zodra ik van die lieve Tante jurkjes heb ontvangen laat ik ze via een Live passessie op mijn Facebookpagina zien.
Al ligt dat ook helemaal eraan wanneer ik ze krijg...ik zal het in ieder geval delen op de Facebook groepen voordat ik live ga. Maar je kunt mijn filmpjes ook altijd achteraf kijken ;).

Lots of love from Susan