dinsdag 27 maart 2018

Dress Betsy Bloms and Dress Joyce du DeerHey girls vandaag had ik eigenlijk heel wat anders willen typen, maar opeens krijg je inspiratie en maak je er wat anders van.
Ik denk dat het in ieder geval een blogpost is die jullie goed zal kunnen helpen tot het maken van keuzes.
Het begon ermee dat ik mijn Facebook opende en foto's van Betty van Tante Betsy verkooppunt 38Dresses te Leeuwarden zie langskomen in Dress Joyce du Deer Orange.
Wow wat staat haar deze jurk mooi! Betty heeft dan ook een mooi slank figuurtje en kan daardoor veel jurkjes hebben.Maar dat betekent niet als je een grotere maat nodig hebt dat deze jurk je niet mooi staat.
Dat laat collega blogger Natasja zien en ik zag dat die er toevallig vandaag ook over blogt en dat ze verrast is over hoe leuk dit model is en staat.
Tante Betsy Dress Joyce du Deer heet die blogpost.
Ik weet dat Natasja maat XL draagt en zo te lezen draagt ze deze jurk gewoon in haar eigen maat.Tante Betsy girl Karin laat ook nog even zien dat een plus size model deze jurk heel goed kan hebben.
Volgens mij draagt ze hier maat 3XL oftewel XXXL, sinds deze SS2018 zomer collectie voert Tante Betsy deze maat ook.Ik heb die jurk zelf in een maat groter, net zoals het Carmen model van het vorig jaar.
Die valt exact hetzelfde en is een rechter vallend jurkje, waardoor niet iedereen die kan aandoen of dat je daardoor een maatje groter nodig hebt.
Ik draag altijd maat L en de afmetingen van deze Dress Joyce du Deer komen overeen met een normale maat L bij de oksel tot oksel wijdte van 47 cm en de taillewijdte van 41 cm.
Máár de heupwijdte van deze jurk is smaller als anders, 47 cm ten opzichte van 50 cm wat normaal is. En op die plek vind ik het toch wel fijn dat het niet te strak valt.In mijn blogpost Tante Betsy SS2018 Summer collection part two photoshoot heb ik alle maten vermeld van de ontvangen jurkjes, die ik ook liet zien in de live passessie video op mijn Facebook pagina. En kun je me ook zien in maatje L van dezelfde jurk in de Aqua versie ;).Gisteren liet ik ook al een foto zien van Binnie van Tante Betsy verkooppunt SoMuch te Heerenveen. Ze had Dress Joyce du Deer Aqua op de SoMuch Dresses Lovers Meeting aan en ik maakte deze foto van haar. Ik las vandaag ergens dat ze hem ook in een maatje groter heeft ivm haar heupen.
Ze trekt het koordje bij haar buste wel strakker aan als ik, zo kun je zelf bepalen hoe de jurk qua decolleté bij je valt.In dezelfde print is er ook een doorknoop jurk, Dress Betsy Bloms.
Ik had zondag de oranje aan en ben er zo blij mee, maar in andere kleuren is hij ook gaaf!
Zaterdag droeg ik Dress Betsy Bloms Black en combineerde hem met een andere favoriete kleur van mij, fuchsia roze.
Dress Betsy Bloms valt op maat. In maat L komen de afmetingen overeen bij de taille (42 cm) en bij de heupwijdte 47 cm.
Alleen de oksel tot okselwijdte wijkt af, die is 44 cm ipv 47 cm wat normaal is bij maat L.
Maar mijn buste met een omtrek van 112 cm past hier prima in ;).Weet je ik zie wel eens verschillende reacties naar aanleiding van een vraag of een jurk op maat valt. Maar eigenlijk kun je dat alleen maar weten door de jurk te meten en zo zien of het daadwerkelijk zo is. Meten is weten!
Iedereen is anders, ieder figuur is anders. De ene wilt graag de jurkjes van Tante Betsy strakker aan het lijf en de andere wilt een jurkje dat losser valt omdat ze wat probleemzones willen bedekken of dat ze zich er gewoon prettiger in voelen.
Ik heb ontdekt dat ik gewoon een jurk strak aan mijn lijf nodig heb, net zoals ik knalkleurtjes nodig heb.

Ik hoop dat ik middels deze blogpost kan laten zien hoe de jurkjes uit vallen, door ze te tonen bij verschillende dames maar ook zekers door de afmetingen te vermelden.
En bij die dames kan collega blogger Hilde niet ontbreken. Ze schreef onlangs de blog; Outfit of the Day: Tante Betsy Dress Betsy Bloms Red.
De doorknoopjurkjes zijn ook Hilde haar favoriete jurkjes die ze het liefst in alle kleurtjes wilt hebben whahaha...heel herkenbaar hoor lieverd. En als ik het goed heb draagt Hilde net als mij maat L.Oh en niet te vergeten Tante Betsy dinnetje Petra in dezelfde jurk, zo leuk om te laten zien dat je deze jurk met diverse kleuren kunt combineren.
Petra maakte een verrassend mooie combinatie met blauw.
Petra is een peermodel en laat zien dat deze jurk dan heel goed kan, Petra draagt maat XL in de jurkjes van Tante Betsy.De tweede lichting van de SS2018 zomercollectie komt by the way tegen het einde van deze week online bij Tante Betsy in de webshop.
Wil je nog iets uit de eerste lichting bestellen uit de webshop van Tante Betsy, dan worden de bestellingen van donderdag tot 14.00 uur nog verwerkt op donderdag.
Besteld na 14.00 uur op donderdag wordt dinsdag na pasen verzonden.

Lots of love from Susan

Oh ja vergeet niet mee te doen aan de winactie in samenwerking met Eigen Stijl Arnhem, vandaag is de laatste dag dat je kunt mee doen. Morgen maak ik de twee winnaressen bekend!
Laat ik meteen nog even Marieke zien in Dress Betsy Bloms Orange samen met Hennie bij Eigen Stijl Arnhem.