vrijdag 2 maart 2018

Be proud of yourself! You are special!Hey girls wat een mooie reacties op mijn blogpost van gisteren Happy compliments day! You are beautiful! met de vraag om jezelf een compliment te geven.
Ik lees dat het nog lang niet altijd even makkelijk is en ik merk aan jullie reacties dat het makkelijker is om eerst een compliment aan mij te geven en daarna gaan sommigen heerlijk los en schrijven een mooi stukje aan zichzelf. Yeah you go girls!

Ik snap dat het raar kan lijken zo'n lofzang aan jezelf, dan komen van die oude zinnen in je hoofd die ouders zeiden of ze op school zeiden...dat je niet naast je schoenen moet gaan lopen...doe maar normaal dan doe je al gek genoeg.
Maar het helpt om zo krachtiger in het leven te staan, even stil te staan bij wat je allemaal goed doet.
Dankbaar te zijn voor jezelf wat je tot nu toe allemaal bereikt hebt.
Óf waar je mee bezig bent om te bereiken en ook al heb je nog een lange weg te gaan.
Je hebt de eerste stap gezet naar verandering, naar zelfliefde en zelfvertrouwen of welke stap je dan ook gezet hebt. Daar mag je trots op zijn...dat je stap voor stap aan het werken bent aan jezelf.


Deze foto hieronder is van Hilde van Hillybilly Beauty, zo zie je ook even hoe mooi deze Lucy Viola staat.


Mijn man zei wel eens tegen mij, "doe maar normaal". En dan zei en zeg ik keer op keer dat ik dat niet kan, want ik ben speciaal!
Jij bent vast ook speciaal, gisteren las ik in een reactie van Frederike op de Tante Betsy happiness in a dress Facebook groep dat zelfs in WhatsApp 'alle vrouwen' de andere kant oplopen als alle mannen, dieren etc. alles wat beweegt...Dat bleek niet helemaal waar te zijn, het waren alleen de dames in een jurkje whahaha heerlijk!

Ja lieverds wij zijn speciaal! Kijk maar eens om je heen, hoeveel vrouwen lopen er rond in een jurkje? In mijn omgeving zie ik zelden vrouwen in jurkjes en rokken. Pas als het echt zomers weer is komen opeens overal jurkjes om de hoek kijken.
Wij maken gewoon van iedere dag een feestdag door onze mooie Tante Betsy jurkjes aan te trekken.
En natuurlijk zijn we om nog heel veel andere redenen speciaal en bijzonder! Ja jij ook! Je mag er zijn!

En heb jij nog niet zoveel jurkjes (of rokjes) dan ga zeker eens even mijn blogpost van gisteren heel goed lezen en aldáár reageren (als je dat nog niet deed).
Ga je best doen om in de reactie jezelf een complimentje te geven, wat liefs over jezelf te schrijven, wellicht ben je wel heel creatief of sportief óf...
Ik heb er namelijk een leuke actie in verstopt ;).

En och laten we eerlijk zijn, wij hebben gewoon nooit genoeg jurkjes (lees ook rokjes, tops en vestjes ;)).

Er komt nog zoveel leuks aan in de komende lichtingen van deze SS2018 zomercollectie van Tante Betsy en er is natuurlijk al zoveel leuks.
Zucht ik ben zwaar verliefd! Jij vast ook...dus kom op je kunt het!

Vandaag is het ook tijd om weer wat dames blij te maken die hebben gereageerd dat ze willen meeloten met mijn marktplaats items.
Ik heb diverse jassen te koop gezet, twee winterjassen en twee trenchcoats.
Tot nu toe zijn er nog geen reacties op de Happy Rainy Days winterjas en de Oilily trenchcoat en een paar andere items. Bijna alle vestjes gaan iemand anders blij maken...De items die straks niet op gereserveerd staan, gaan gewoon mee in de volgende ronde die na het weekend plaats vind (zie mijn afbeelding hieronder).
Gisteren heb ik ook een aantal Tante Betsy items toegevoegd aan mijn 365happyTanteBetsydresses marktplaats account. De opbrengst van die items en van de vestjes en hema jeans jasje zijn allemaal geheel ten bate van dé winactie.
Je kunt nog het hele weekend reageren bij de desbetreffende advertentie op Marktplaats dat je mee loot als je interesse hebt. Alle afmetingen staan in de advertentie vermeld, zo kun je het altijd nameten met een goed passend item.Maar wie ga ik vandaag blij maken? Ik heb ouderwets lootjes getrokken, ik merkte namelijk dat de online naamloten generator te vaak of de laatste naam of de eerste naam neemt.
Afke jij mag mijn Danefae jas overnemen, Giny mag mijn rood met witte stippen jas overnemen en Margo de parka en Alida mijn Miss Two denim jasje.
De rode hoodie en het roze vestje waren razend populair.
Tessa je mag de rode hoodie overnemen en je had als enige gereageerd op het kobalt blauwe vest dus die ook.
Babette mag het fuchsia vestje overnemen, Eveline het oranje vestje, Miranda het petrol vest, Grietje het groene vestino vest en Petra het andere groene vest.
Stuur me even een berichtje als je uitgeloot bent, ik kan wel pas op een later moment reageren vanwege een druk weekend. Ik moet namelijk ook nog verzendkosten gaan berekenen. Dus even een paar dagen geduld.

Lots of love from Susan