maandag 12 maart 2018

Love Tante Betsy Cactus dressesHey girls weten jullie nog dat ik onlangs schreef over de combinatie blauw met groen?
Ik schreef erover in de outfitblogpost Love Dress Vera Lynn Circles, die ging over de Vera Circles jurkjes en de Lynn Circles jurkjes. 
En liet middels foto's zien dat blauw met groen een hele mooie combinatie is. 
Maar ik had nog een andere combinatie met jullie te delen, Dress Wen Cactus Diaz Blue.
Hier op de foto met mijn Tante Betsy vestje en mijn groene Apollo panty en mijn ZOO Adventure outdoor laarzen.In de Cactus print zitten diverse kleurtjes en daardoor kun je deze heel goed met diverse kleuren combineren.
Daarnaast is de stof van de Cactus jurkjes en rokjes een heerlijke dikkere stof die heel mooi valt, ik ben fan en heb mijn blauwe cactus jurk al diverse malen gedragen.
Deze foto die Ellen van Love, Peace & Joy deelde waarop je alle kleuren heel goed kunt zien. Het is zo'n mooie close-up van de cactus print en de cactus oorbellen die Ellen van Styll heeft ontworpen. Een andere Ellen won de cadeaubon bij de maandelijkse winactieIk zie bij Jolinda van Miss Forty, blogger bij Love, Peace & Joy dat roze er ook geweldig bij staat.
Wat een heerlijke combinatie van knalkleurtjes. Bij Love, Peace & Joy zijn de rokjes in beide kleuren nog in maat XXL voorradig. En Dress Zippie Cactus Diaz Black in maat S.En Claudia showt Zipper Skirt Cactus Diaz Black samen met een groen Tante Betsy Vera Jacket uit een oudere collectie. Zo zie je dat een andere kleur groen ook heel mooi staat. Ik liet zelf al eens eerder zien dat je deze blauwe Cactus jurk ook heel mooi met blauw kunt combineren. 

Ik keek trouwens even in de webshop van Tante Betsy en zocht op de Cactus print en zag dat beide zwarte Cactusjurkjes bijna uitverkocht zijn. Maar de blauwe print is er wel nog in meerdere maten.
Hierboven draag ik een Tante Betsy hoodie erbij (oudere collectie) en een kobaltblauwe thermolegging.

Hierbeneden draag ik er een groen Tante Betsy Summer Cardigan vestje op en heb mijn Jolly Green panty van Apollo aan. De blauwe laarzen zijn van Tony Mora en kun je vinden bij Boeties.nl (ze moeten nodig gepoetst worden ;)).

Wie weet helpt mijn blogpost jullie wel over de streep. En als je heel graag de zwarte Cactus jurk zou willen scoren dan zijn er wellicht nog wel Tante Betsy verkooppunten die hem te koop hebben.


Zoals bijvoorbeeld bij Bibliss in Dordrecht waar Monique en Angelique een fotoshoot deden; Tante Betsy girls having fun at Bibliss Dordrecht.Karen van Retro Boutique liet ook al eens zien hoe de blauwe cactus jurk staat en ook in een blauw groene combinatie (samen met het groene Tante Betsy vestje).
Ik zie bij haar nog zwarte Cactus zippies op voorraad, alsook Dress Wen Cactus Diaz.Dress Wen Cactus Diaz valt op maat en Dress Zippie Cactus Diaz valt ook op maat, alsook de Cactus rokjes.
Valt me opeens in dat ik die bij Our Favourite Shop te Roermond heb aangepast met een aantal Tante Betsy girls en al eerder showde in de blogpost Our Favourite Shop Tante Betsy meeting.Nou girls ongemerkt is dit weer een hele blogpost vol geworden die helemaal in het teken van de Cactus print staat.
Ik kwam nog wat foto's tegen en dacht dan voeg ik die ook toe, zo krijg je een nog beter totaal beeld.
Ben jij ook fan van de cactus print?

Eigenlijk wel grappig de cactus print was een print die me helemaal niet zo trok van alle nieuwe leuke printjes deze SS2018 zomercollectie van Tante Betsy. But I'm in love!

Lots of love from Susan