donderdag 22 maart 2018

Be Yourself


Hey girls een kaartje inspireerde me om weer eens een stukje te schrijven over het belang van jezelf zijn. 
En daarmee kom ik ook terug op mijn blogpost; Happy compliments day! You are beautiful!
Bij de dames die daar een compliment aan zichzelf achterlieten, gaat nu vast een belletje rinkelen en beginnen innerlijk te stuiteren. 
Want die blogpost was een verborgen winactie ;). 
Wow wat een mooie reacties allemaal op mijn moeilijke vraag om een compliment aan jezelf te geven en te vertellen waar je trots op bent. 
Het helpt blijkbaar om eerst even een compliment aan mij te geven en dan hupsakee komen er toch mooie lieve woorden aan jezelf of over jezelf. Ik heb al vaker in real life gezegd tegen mensen dat het belangrijk is om helemaal jezelf te zijn. Want hoe kunnen andere mensen nu van jouw ware ik houden als jij je confirmeert aan wat anderen van je denken of zouden kunnen denken.
Of zelfs als mensen daadwerkelijk zeggen hoe jij je zou moeten gedragen of wat je zou moeten dragen. Ik weet van mezelf dat ik al jaren mijn authentieke zelf ben, ik heb er hard aan gewerkt om in mijn kracht te gaan staan en me niet te confirmeren aan wat anderen zouden willen wie ik ben. 
Ik weet dat ik vanuit goede normen en waarden handel en een eerlijk en oprecht mens ben. 
Ik heb door mijn cva geleerd mezelf op de eerste plaats te zetten.
En natuurlijk zal ik als moeder en als vrouw toch wel eens de ander even op de eerste plaats zetten. Maar ik waak er voor om niet over mijn eigen grenzen te gaan. 
Door goed voor mezelf te zorgen en door te luisteren naar mijn gevoel, naar mijn intuïtie en naar mijn lichaam. 
Te handelen vanuit mijn hart en door gewoon mijn authentieke zelf te zijn. Gewoon zijn wie ik ben.Eigenlijk was ik dit als kind al, ik ben altijd een eerlijk en oprecht mens geweest. 
Als klein meisje stond ik al krachtig in het leven en ik ben er trots op dat niemand mij heeft kunnen breken.
Ik zal altijd voor mezelf kiezen, want ik ben de belangrijkste persoon in mijn leven. 
Daarom vind ik het ook belangrijk om naar mijn eigen diepgewortelde waarden en normen te leven. 
Ik ben heel vaak op de proef gesteld, ik heb moeten liegen op mijn werk bij mijn allereerste baan, ik werd er letterlijk ziek van.
Door de jaren heen ben ik vaak getest op het gebied van eerlijkheid, maar nee Susan doet daar niet aan mee, dat gaat gewoon tegen mijn systeem in. Het is zo belangrijk om jezelf te kunnen zijn en te mogen zijn. 
En nee die macht leg je niet bij de ander of je dat daadwerkelijk mag, die kracht vind je in jezelf door te worden wie je bent. 
Anderen kunnen alleen van je houden als je ook echt laat zien wie je bent. 
Het heeft geen zin om een masker op te zetten om die ander te pleasen. Want hoe kunnen ze dan houden van wie je werkelijk bent?!Door in je kracht te staan en stap voor stap jezelf te leren kennen en dit ook aan de buitenwereld te tonen. 
Daar mag je je gerust kwetsbaar bij opstellen, je bent een mens en je hoeft niet perfect te zijn. Je hoeft alleen maar jezelf te zijn. 
Jij mag worden wie je bent! Je mag zijn wie jij bent!En er is natuurlijk niks mooiers als je dat kunt doen door middel van de vrolijke jurkjes van Tante Betsy. Ze stralen uit wie ik wil zijn en ik ben een gezegend mens dat ik word omringd door lieverds in real life die van me houden om wie ik ben en die me respecteren en accepteren wie ik ben. 
Dat kan natuurlijk alleen door ook echt jezelf te zijn en in je kracht te staan en respect af te dwingen door te zijn wie je bent. Ik voel me ook enorm gezegend om omringd te worden door zoveel lieverds in het Tante Betsy wereldje, door al die lieve leuke enthousiaste jurkjeszusjes. 
Zo mooi ook om te zien hoe jullie in je kracht staan of om het transformatie proces te zien waar jullie in zitten. Wat is het toch mooi om te zien dat jullie in je kracht staan of gaan staan en van jezelf jezelf mogen zijn ieder op haar eigen manier. Ik ben zo trots op jullie!Want laten we eerlijk zijn het is niet altijd even makkelijk om niet met de meute mee te lopen en vaak als enige in je omgeving in een vrolijk gekleurde outfit te lopen.
Maar als jij werkelijk jezelf bent dan kun je niet anders want dit is wie je bent.
En natuurlijk zijn er ook genoeg lieverds die van behouden printjes houden, maar ik heb al gemerkt dat Tante Betsy steeds meer voor vrolijke printjes kiest en ook in de winter. Ik kan dit alleen maar van harte toejuichen! Samen maken we de wereld een mooiere vrolijke plek!Maar welke dames ga ik nu verrassen met een Tante Betsy kadobon?
Ik heb de opbrengst van alle vestjes die ik niet meer droeg en de Tante Betsy leggings die me te lang waren en het Tante Betsy vestje wat me te klein was bij elkaar opgeteld en ik kom op een bedrag van € 195. Ik maak daar met alle liefde € 200 van en zo kan ik 4 Tante Betsy girls blij maken die een compliment aan zichzelf gegeven hebben.Op deze namen bleef mijn cursor staan al op en neer scrollend tussen de reacties; Marjon die zichzelf een kleurrijk type vind en een leuke tante, Trees die zichzelf in de spiegel ziet en vind dat ze er mag zijn en ook gewoon nee durft te zeggen.
Ellen die goed kan combineren en lekker 'schijt' heeft aan wat anderen denken en last but not least Caro met een heftig verhaal waar ze sterker uit is gekomen en heeft ook een prachtig motto; If you love me, you have got to love all of me!Lieverds van harte gefeliciteerd! Sturen jullie me een pb'tje of een mailtje met jullie emailadres en dan stuur ik de gewonnen kadobon toe.
Dan kun je lekker je slag gaan slaan en gaan shoppen in de webshop van Tante Betsy.
Wie weet wordt het een aankoop uit de eerste levering van Tante Betsy óf ga je eind volgende week iets uit de tweede levering van Tante Betsy scoren, maar je mag natuurlijk ook wachten op de high summer collectie ;).Lots of love from Susan

PS door de blogpost heen heb ik wat foto's gezet van Tante Betsy girls met outfits van de SS2018 zomer collectie. Een paar van winnaressen, maar ook van Tante Betsy girls waarvan ik weet dat het okay is; Zandra, Corine, Joke, Petra, Heidi, Karin, Frederike, Marjon en Caro.Voor diegenen die er benieuws naar zijn, op de Be Yourself orakelkaart van Doreen Virtue staat: This situation calls for you to be your authentic self, which is the basis for your personal power.
De kaart is afkomstig van het deck; Magical messages from the fairies oracle cards.