maandag 5 maart 2018

Goodbye to the oldHey girls wat vliegt zo'n weekend om hè?! Zaterdagmiddag had ik een gezellige workshop samen met dochterlief bij Eigenhoutje te Simpelveld.
Deze workshop had ik kado gekregen van dochterlief en haar vriend ter ere van mijn vijftigste verjaardag (die was in augustus), we maakten allebei een wegwijzer van hout #eigenwijzer.
Dochterlief hield hem geheel in het reis thema en ik maakte er een mooie kleurige combinatie van met een affirmatie.

Want het is natuurlijk wel handig om van te voren even te bedenken wat je erop wilt hebben, ik kwam de tekst "create your own happiness" tegen die me wel aansprak en helemaal bij mij hoort.
Uiteindelijk maakte ik er een krachtige affirmatie van "I create my own happiness".
Ik ga hem binnenkort nog lekker pimpen met allerlei kleurige accessoires.
De tijd vloog om, maar wat was het leuk om te doen en wat hadden we het getroffen. We waren met een hele aardige groep vrouwen samen en Angeliek die de workshops geeft is heel aardig en behulpzaam. Het was een feestje om samen met dochterlief te doen.

Vandaag is het trouwens weer tijd om een aantal Tante Betsy girls blij te maken, vandaag ga ik namelijk bekend maken welke dames de Tante Betsy leggings en het Tante Betsy vestje kunnen overnemen.
Het zijn echt supermooie leggings die hun pasvorm goed blijven behouden, maar ze zijn mij echt veel te lang (minstens 15 cm) en dan moet ik ze en korter en smaller maken.
Daar komt toch niks van en dan blijven ze in de kast liggen, dus hup Marktplaats op en met de opbrengst ga ik binnenkort hier weer een aantal Tante Betsy girls blij maken met een Tante Betsy kadobon. Ik kreeg in ieder geval al heel wat mooie reacties op de Happy compliments day blogpost, ik ben trots op jullie girls!Oh ja ook niet onbelangrijk, ik moet even mijn Tante Betsy shops lijst gaan aanpassen. Ik zag opeens nieuwe verkooppunten langs komen.
Satisfashion te Duiven (Gelderland) verkoopt nu al Tante Betsy en Looks like vintage te Koudum (Friesland) gaat in de loop van maart Tante Betsy verkopen.

Mijn middag stond vandaag vooral in het teken van pakjes verzendklaar maken. Ik heb me toch weer wat werk op de hals gehaald ;).
Maar ik heb nog heel wat werk te verzetten hoor, want het is echt hoog tijd dat ik meer ga opruimen.
Vanmorgen stond ik trouwens op de weegschaal en daar werd ik echt niet blij van.
Wie weet als ik ga leren om meer los te laten dat ik mijn beschermende extra laag niet meer zo hard nodig heb.

Hopelijk loopt het binnenkort allemaal wat soepeler op het gebied van hulp krijgen. Ik ben uiteindelijk niet het revalidatie traject in gegaan, de psychologische test met betrekking tot planning, geheugen en concentratie was te goed gegaan.
Ik scoor hetzelfde als andere Nederlandse vrouwen met hetzelfde opleidingsniveau. Het voelt enorm dubbel, want het voelt alsof er niet erkend wordt dat ik een beroerte gehad heb en dat alle andere onzichtbare gevolgen er niet toe doen.
Misschien deel ik er binnenkort nog wel wat over, nu moet ik me even concentreren om deze blogpost af te krijgen en de lootjes gaan trekken en niet vergeten de Tante Betsy shops lijst aan te passen.
Tsja in het echte leven is het toch echt wel even anders als in een test, maar het zij zo. Ik denk dat ik op dit moment ook meer baat heb aan psychische hulp, zodat ik beter in mijn vel kom te zitten.Okay terug naar leuk nieuws, ik heb net lootjes getrokken gewoon op de ouderwetse manier.
Lindsay mag de zwart wit gestreepte Tante Betsy legging overnemen, Janie de blauw rode gestreepte Tante Betsy legging, Sasja de rode Tante Betsy legging en Willeke de roze Tante Betsy legging.
Het Tante Betsy vestje gaat naar Cynthia, Marloes mag het panter vestje overnemen, Ingrid de Oilily trenchcoat en Sylvia het paarse vest.De Tante Betsy vestjes staan ook bij Tante Betsy in de webshop te koop en zullen vast ook te koop zijn bij heel wat Tante Betsy verkooppunten.
Het blauwe vestje van deze SS2018 is wel een andere kleur, maar ik heb hem live gezien in Our Favourite Shop te Roermond (klik) en hij is prachtig (Loes showt hem hier bij Dress Snappie Cross Green).Zaterdag had ik hetzelfde blauwe vestje aan dat ik ook op marktplaats had staan. Ik draag zelf maat L in de Tante Betsy vestjes en naar mijn idee vallen ze op maat (ik draag ook L in mijn jurkjes op een uitzondering na). Ik draag de mijne graag open, maar ze kunnen ook dicht hoor ;).Vandaag heb ik het roze vestje aan van de SS2017 collectie.
Ik ben er in ieder geval heel blij mee en had vandaag ook echt behoefte aan roze aan mijn lijf gecombineerd met mijn zwarte Tante Betsy polkadots jurk.
Die kocht ik trouwens bij Tante Betsy verkooppunt Our Favourite Shop te Roermond toen we daar een kleine meeting hadden (klik).Ik ging nog even met mijn wegwijzer op de foto, ik ben er blij mee!Lots of love from Susan

PS de laarzen die ik aan heb zijn oudjes van Tante Betsy, ik geloof dat ze van het merk Old West of Go West waren.