dinsdag 13 maart 2018

Tante Betsy loves boots and deers


Hey girls vandaag heb ik mijn dag niet, ik bespaar jullie de details maar ik heb uiteindelijk besloten om terug in bed te kruipen. 
Na nog even mijn jurk en vestje te hebben moeten wassen omdat ik de tegels van het terras van dichtbij heb liggen te bekijken. Ik struikelde door een stommigheid, maar op een kleine schaafwond na is alles okay. Mijn streepjes jurk is gelukkig weer schoon en onbeschadigd, alsook mijn roze Tante Betsy vestje. 


Ik lees net op Facebook 'Een ongeluk zit in een klein hoekje, het geluk zit in de rest' en dat is toch wel heel erg van toepassing op vandaag (deze vond ik bij tegelspreuken.nl). 
Ik kan in de spirit blijven dat vandaag niet lekker loopt, maar ik kan ook genieten van de rust en genieten van alles wat me in overvloed omringt. 


En terwijl ik even op Facebook kijk zie ik een post van Boeties.nl met de nieuwe DWRS laarzen.
Ja je ziet het goed roze laarzen en een paar knalgele!
Ik weet dat diverse Tante Betsy girls wel een paar roze cowboy laarzen zouden willen scoren (en wie weet zelfs gele).
Dit is de link naar alle DWRS laarzen bij Boeties, er staan ook rode, zwarte en witte DWRS cowboylaarzen te koop of met een gave print.
UPDATE; Als de laarzen zijn uitverkocht in jouw maat, mail Boeties dan want ze kunnen nabesteld worden ;). 


De laarzen lijken veel op de Tante Betsy laarzen, die Tante Betsy in 2011/2012 te koop had. Die waren van het merk Go West/Old West. 


Ik heb door de jaren heen een vijftal van deze laarzen weten te scoren.
Onlangs kreeg ik van Tante nog twee paar toen we daar op bezoek waren, een paar vrijwel nieuwe lichtroze en een paar gedragen blauwe. De dames weten dat ik er gek op ben en ze dolgraag combineer met mijn Tante Betsy jurkjes. 

En wat leuk als ik helemaal terug scroll naar de begin tijd van Tante Betsy zie ik zelfs dat Tante herself op de foto staat met deze laarzen aan. Máár mijn oog ziet nog wat anders een jurkje met hertje. En als jullie een beetje hebben opgelet weten jullie dat in de lichting die er nu aan komt, ook een jurkje zit met hertje in hetzelfde model!


Zo'n leuke jurk zoals het Carmen model met de naam Dress Joyce du Deer met de Bloms print en een geborduurd hertje! To cute :).
Een jurk met mooie ronde hals met een striklint om zelf te beslissen hoe hoog gesloten je de hals maakt. En yess ook in oranje...hier zouden die gele cowboylaarzen van DWRS heel mooi bij staan ;).Ik ben heel benieuwd hoe die gaat vallen, ik weet nog dat het Senorita model ruimer viel als het Carmen model. De effen Senorita jurk heb ik in mijn eigen maat L, maar de Carmen jurkjes heb ik in maat XL omdat ze wat strak op de heupen zaten (hier blogde ik erover). Ik show nog even een paar foto's van de SS2017 zomercollectie.
Zo girls ik ga het hierbij houden, ik ga weer lekker in de relaxstand!
En me verheugen dat het nu toch echt niet meer lang duurt dat de tweede lichting in de Tante Betsy verkooppunten ligt. 
Zodra ik meer weet horen jullie dat en wie weet ga ik binnenkort weer Live on Facebook en show jullie de jurkjes in een live passessie. I will keep you posted!

Los of love from Susan