donderdag 1 maart 2018

Happy compliments day! You are beautiful!Hey girls vandaag is het wereld complimenten dag en natuurlijk wil ik daar hier op mijn happy Tante Betsy blog aandacht aan besteden. 
Ik heb al vaker geblogd over zelfwaardering, dat je jezelf en je lijf mag omarmen. 
Dat je van die vrouw die je in de spiegel ziet mag houden, dat je trots op haar mag zijn. 
Kijk naar al die mooie punten van je lijf, wees lief voor jezelf en lief voor je lijf. En er is natuurlijk niks leukers als je jezelf mag hullen in een prachtige Tante Betsy jurk of wie weet wel een leuk rokje met top, en dat alles omhullen met een heerlijk vest. 
Want er is toch niks leukers als dat je er mag zijn van jezelf.
En dat je jezelf een plezier doet vaker een mooie jurk of mooie outfit aan te doen en niet alleen als je naar een feestje gaat. Maar gewoon heerlijk iedere dag de slingers ophangen!

Vandaag draag ik Dress Wen Cactus Diaz Blue heerlijk in een ton-sur-ton combinatie, met een kobalt blauwe thermo legging, een kobalt topje en mijn Tony Mora laarzen. Als vest draag ik een Tante Betsy hoodie (= een oudje).
Deze jurk valt gewoon op maat (zie ook mijn Tante Betsy SS2018 Summer Collection blogpost)Ik hoop dat je goed voor jezelf zorgt en lief voor jezelf bent.
Dat je zorg draagt voor je lijf en je geest. Dat je rust neemt als je dat nodig hebt. Dat je lekker de natuur in gaat als je dat nodig hebt. 
Wie weet ben je wel heerlijk creatief en krijg je daar energie van.

Dit kussen van retro dekens maakte ik op mijn werk (een sociale werkplaats, mode en textiel), ik mag creatief zijn in de baas zijn tijd. En ben nog steeds maar 2 x 2 uurtjes aan het werk en ernaast ziek thuis (hier lees je er meer over).

En natuurlijk draait het met zo'n wereld complimenten dag ook erom dat je anderen een lief compliment geeft. Maar het is ook zo belangrijk dat je een lief compliment kunt ontvangen en aan jezelf kunt geven. Nu komt even een zijsprongetje...maar blijf rustig doorlezen, want anders mis je straks iets heel leuks!! Ik kreeg namelijk al schrijvend extra inspiratie ;).

Jullie hebben misschien allemaal wel gelezen dat ik jassen, maar ook vestjes op mijn 365happyTanteBetsydresses marktplaats account heb gezet.
De gehele opbrengst van de vestjes (XS t/m XL-XXL) komt ten bate van een winactie hier op mijn happy Tante Betsy blog.
Deze vestjes en de jassen worden vrijdagavond (morgen) verloot, heb je interesse dan laat een reactie achter bij de desbetreffende advertentie dat je mee wilt loten.Ik heb nog wat Tante Betsy items die ik ook erop ga zetten, dat had ik eigenlijk pas op een later moment willen doen. 
Maar weet je wat dat ga ik vandaag doen (worden maandag verloot)...want ik wil jullie weer snel kunnen verrassen met een leuke kadobon. 
Ik draag maat L in dit vestje Summer Cardigan Maui Blue (SS2017) ;).
In Dress Vera Circles Blue draag ik maat M ipv mijn normale maat L (hier zie je het verschil).Terug naar wereld complimenten dag ;)...het afdwalen had een functie :D.

You are beautiful! BeYoutiful!

Laat hieronder een compliment aan jezelf achter. Vertel eens waarom je trots op jezelf bent. Wees lief voor jezelf en laat een gezellig bericht achter. 
En in de loop van volgende week (als de items zijn aangekomen bij de kopers) ga ik een aantal dames (die hier een lofzang aan zichzelf hebben geplaatst) blij maken met een Tante Betsy kadobon.Wat de waarde van die kadobon gaat zijn ligt natuurlijk ook aan de succesvolle verkoop van de items die ik op marktplaats heb staan.
Ga zeker even een kijkje nemen op mijn 365happyTanteBetsydresses Marktplaats account of er iets voor je bij zit en loot mee bij interesse (reageer op de desbetreffende advertentie) in iedere advertentie staan duidelijk de afmetingen vermeld.Lots of love from Susan

PS Een tip, zorg dat je je reactie kopieert voordat je op publiceren klikt (dan kun je hem altijd weer 'plakken' als er toch iets mis is gegaan).
Ook staan er tips hoe te reageren op mijn Giveaway How to? pagina