woensdag 7 maart 2018

SoMuch to look forward toHey girls gisteren terwijl ik het berichtje over manlief zijn verjaardag aan het typen was, moest ik opeens denken aan vorig jaar.
De dag voor zijn 50ste verjaardag was er de SoMuch Betsy Lovers meeting, een enorm gezellige meeting met allemaal jurkjeszusjes die van Tante Betsy jurkjes houden. Wat was het een gezellige dag!Dit jaar is die meeting er weer op zondag 25 maart te Utrecht.
Er komen zo'n 90 jurkjeszusjes die van Tante Betsy houden maar natuurlijk ook van andere merken (Binnie neemt ook enkele andere merken mee). 
Deze meeting is natuurlijk ook voor rokjesliefhebsters ;).
Ik spreek meestal alleen over jurkjes omdat daar mijn happy Tante Betsy blog over gaat en ik veelal alleen Tante Betsy jurkjes draag. Maar Binnie zal dan ook rokjes en tops bij zich hebben.En ja girls de tweede lichting van deze zomercollectie zal er dan ook zijn en Binnie kennende heeft ze ruim ingekocht.
Er komt weer zoveel gaafs aan, echt weer een collectie om van te dromen en van te stuiteren (ik zal nog wat foto's aan deze blogpost toevoegen).
Maar zo te zien in de webshop van SoMuch is er ook nog allerlei leuks van de eerste lichting van de Tante Betsy SS2018 zomercollectie. 

Mocht je lid zijn van de SoMuch Dresses Lovers Meeting Facebookgroep, maar heb je de poll niet ingevuld dan raad ik je aan dit wel te gaan doen. 
Er zijn namelijk zo'n 300 dames lid, waarvan 142 dames de poll hebben ingevuld en zo'n 95 dames hebben aangegeven dat ze naar Utrecht komen. 
Vooral handig voor Binnie om te weten wie ze allemaal kan verwachten, er is namelijk een maximum. Maar ook fijn als je even aangeeft dat je niet kunt of komt.
Of dat je liever naar Zwolle komt, die meeting zal op een zaterdag gaan zijn in april/mei.
Heb je daar interesse in dat kun je dat ook op de poll aangeven.

De SoMuch Dresses Lovers Meeting gaat in het centrum van Utrecht zijn, terwijl de winkel van SoMuch in Heerenveen (Friesland) is. 
Binnie die zelf ook al jaren fan is van Tante Betsy heeft deze dag speciaal voor ons georganiseerd, zodat we ons in het midden van het land kunnen ontmoeten.
Onder de vetgedrukte tekst in deze alinea vind je mijn blogpost waar ik er al eerder meer over vertelde.Dit weekend (vrijdag-zaterdag-zondag) is SoMuch trouwens te vinden op de beurs Vrouw te Leeuwarden.
Binnie heeft een extra nabestelling gedaan van de eerste lichting van Tante Betsy dus als je daar heen gaat, is er nog genoeg keuze.

Over een paar weekjes gaan we ons zien in Utrecht!
Frederike en Joanne van de Tante Betsy happiness in a dress Facebook groep gaan er ook zijn, die zijn er om Binnie te ondersteunen.

Kom jij ook?
Ik verheug me erop velen van jullie te gaan zien!

De poll vind je by the way in het vastgezet bericht op de SoMuch Dresses Lovers Meeting Facebook groep, check of jij hem hebt ingevuld.
Lid worden van deze groep die alleen in het teken staat van de meeting, is niet genoeg als je wilt komen naar de meeting in Utrecht! Dus vul die poll in!
Maar ik vind het natuurlijk ook heel leuk als je voordat je doorklikt even hier een gezellig bericht achterlaat :).Lots of love from Susan

PS dankjewel nog voor alle felicitaties, we hebben een heerlijke rustige avond gehad. Knuff!