woensdag 7 maart 2018

SoMuch to look forward toHey girls gisteren terwijl ik het berichtje over manlief zijn verjaardag aan het typen was, moest ik opeens denken aan vorig jaar.
De dag voor zijn 50ste verjaardag was er de SoMuch Betsy Lovers meeting, een enorm gezellige meeting met allemaal jurkjeszusjes die van Tante Betsy jurkjes houden. Wat was het een gezellige dag!Dit jaar is die meeting er weer op zondag 25 maart te Utrecht.
Er komen zo'n 90 jurkjeszusjes die van Tante Betsy houden maar natuurlijk ook van andere merken (Binnie neemt ook enkele andere merken mee). 
Deze meeting is natuurlijk ook voor rokjesliefhebsters ;).
Ik spreek meestal alleen over jurkjes omdat daar mijn happy Tante Betsy blog over gaat en ik veelal alleen Tante Betsy jurkjes draag. Maar Binnie zal dan ook rokjes en tops bij zich hebben.En ja girls de tweede lichting van deze zomercollectie zal er dan ook zijn en Binnie kennende heeft ze ruim ingekocht.
Er komt weer zoveel gaafs aan, echt weer een collectie om van te dromen en van te stuiteren (ik zal nog wat foto's aan deze blogpost toevoegen).
Maar zo te zien in de webshop van SoMuch is er ook nog allerlei leuks van de eerste lichting van de Tante Betsy SS2018 zomercollectie. 

Mocht je lid zijn van de SoMuch Dresses Lovers Meeting Facebookgroep, maar heb je de poll niet ingevuld dan raad ik je aan dit wel te gaan doen. 
Er zijn namelijk zo'n 300 dames lid, waarvan 142 dames de poll hebben ingevuld en zo'n 95 dames hebben aangegeven dat ze naar Utrecht komen. 
Vooral handig voor Binnie om te weten wie ze allemaal kan verwachten, er is namelijk een maximum. Maar ook fijn als je even aangeeft dat je niet kunt of komt.
Of dat je liever naar Zwolle komt, die meeting zal op een zaterdag gaan zijn in april/mei.
Heb je daar interesse in dat kun je dat ook op de poll aangeven.

De SoMuch Dresses Lovers Meeting gaat in het centrum van Utrecht zijn, terwijl de winkel van SoMuch in Heerenveen (Friesland) is. 
Binnie die zelf ook al jaren fan is van Tante Betsy heeft deze dag speciaal voor ons georganiseerd, zodat we ons in het midden van het land kunnen ontmoeten.
Onder de vetgedrukte tekst in deze alinea vind je mijn blogpost waar ik er al eerder meer over vertelde.Dit weekend (vrijdag-zaterdag-zondag) is SoMuch trouwens te vinden op de beurs Vrouw te Leeuwarden.
Binnie heeft een extra nabestelling gedaan van de eerste lichting van Tante Betsy dus als je daar heen gaat, is er nog genoeg keuze.

Over een paar weekjes gaan we ons zien in Utrecht!
Frederike en Joanne van de Tante Betsy happiness in a dress Facebook groep gaan er ook zijn, die zijn er om Binnie te ondersteunen.

Kom jij ook?
Ik verheug me erop velen van jullie te gaan zien!

De poll vind je by the way in het vastgezet bericht op de SoMuch Dresses Lovers Meeting Facebook groep, check of jij hem hebt ingevuld.
Lid worden van deze groep die alleen in het teken staat van de meeting, is niet genoeg als je wilt komen naar de meeting in Utrecht! Dus vul die poll in!
Maar ik vind het natuurlijk ook heel leuk als je voordat je doorklikt even hier een gezellig bericht achterlaat :).Lots of love from Susan

PS dankjewel nog voor alle felicitaties, we hebben een heerlijke rustige avond gehad. Knuff!

39 opmerkingen:

 1. Leuke en fijne terugblik van de meeting van afgelopen jaar!
  Dit jaar ben ik erbij ;-)
  Thanks voor alle goede info (y)
  Wauw....
  Ben zo ben zeer benieuwt wat er allemaal te shoppen is....
  Op tijd zal ik zeker zijn....

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo leuk dat je er ook bij bent. Het gaat vast een feestje worden en Binnie kennende heeft ze allerlei leuks bij zich. En het is ook al gewoon super om te zien hoe iedereen haar jurkjes en outfits combineert. Tot dan! Knuff!

   Verwijderen
 2. Ik ben zo nieuwsgierig naar iedereen maar ook zo ongelooflijk zenuwachtig!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja het is toch altijd even spannend hè. Maar het gaat een feest van herkenning zijn dus komt helemaal goed. We zijn allemaal stuk voor stuk lieverds en hebben een grote liefde en dat is onze jurkjesliefde. Dus altijd wel iets om over te kletsen. Je zult zien dat je achteraf denkt heb ik me daar zorgen over gemaakt?! Het is gewoon een big happy colourful family! Tot dan! Knuff!

   Verwijderen
 3. Heel veel zin in de 25e! Leuke terugblik en heerlijke plaatjes van de tweede lichting😃

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja zo leuk dat je er ook gaat zijn. En wat een heerlijke vooruitzichten hè?! We gaan er samen een feestje van maken. Tot dan! Knuff!

   Verwijderen
 4. Eveline Jansen - de Jong7 maart 2018 om 19:41

  Ik kan niet wachten, nog 18 daagjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hendrickje Saskia Lemstra7 maart 2018 om 21:13

   gaat helemaal goed komen Eveline. Het word gewoon erg leuk en het is zo gaaf om alle dames in het echie te zien en te spreken.

   Verwijderen
  2. Ja gezellie! Leuk om je dan ook weer te zien! We maken er een heerlijke gezellige dag van. Tot dan! Knuff!

   Verwijderen
 5. Reacties
  1. Ja heerlijk vooruitzicht hè, en het gaat nu snel. Die twee weekjes zijn zo voorbij. Tot dan! Knuff!

   Verwijderen
 6. Natuurlijk kom ik weer, het was zo leuk vorig jaar. Heel leuk om Binnie en een heleboel jurkjenzusjes weer te zien en natuurlijk jou Susan. 18 nachtjes nog😀😀😀😀 knuffel Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik verheug me er ook zo op. Leuk om jullie weer allemaal te zien en ook weer nieuwe gezichten. Ik zal wel niet iedereen herkennen, maar het gaat vast reuze gezellig worden met al die vrolijke jurkjeszusjes bij elkaar. Tot dan! Knuff!

   Verwijderen
 7. Heel erg veel zin in! Zo leuk om iedereen weer te zien. Ik heb bewust nog niet gekeken bij Eigen Stijl in Arnhem. Hoop dat Binnie iets moois voor me bij zich heeft! X Martine

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh wow knap van je hoor, ik zou me niet kunnen inhouden met een Tante Betsy verkooppunt in de buurt ;). Binnie zal vast veel leuks en moois bij zich hebben. Tot dan! Knuff!

   Verwijderen
 8. Jaaaaa ik tel ook af.... vorig jaar was ik niet op de meeting van Binnie maar Binnie kwam wel naar onze workshop schilderen (jaja, je kunstwerk even links laten liggen om ondertussen betsyjurken te passen... ) kijk er dus echt naar uit! Temeer omdat we met ons schildersgroepje van vorig jaar al vanop zaterdag Utrecht onveilig maken... zo benieuwd naar de 2de lichtibg van tante...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Whahaha ja jullie gaan al een dagje eerder helemaal los met een groep jurkjeszusjes! Leukk! En ja daar hebben wij ons voor het eerst ontmoet hè tijdens die schilderworkshop waar manlief en ik ook even mochten komen spieken en natuurlijk ook jurkjes passen en kopen die Binnie had mee genomen. Tot dan! Knuff!

   Verwijderen
 9. Afgelopen jaar was ik er nog niet bij, toen begon net mijn ontdekkings tocht in het tante Betsy wereldje. Maar nu, nu ik op mijn vrije dagen bijna altijd iets van tante aan heb, moet ik er echt van mijzelf bij zijn. Wel een beetje eng, maar zal vast een feestje worden. Daar zorgen de andere dames vast voor.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja we maken er beslist met ons allen een gezellige dag van. Het voelt aan als een grote familie, als thuis komen. En ook voor dames die niet zo actief zijn op Facebook zal het een feest van herkenning zijn. Ik ken ook niet iedereen, maar 'iedereen' kent mij wel hihihi. Tot dan! Knuff!

   Verwijderen
 10. Vorig jaar net gemist, wat straalde de foto's een hoop gezelligheid uit en voor dit keer de poll ingevuld dat ik er dit jaar graag bij ga zijn, ik ga proberen het verlegen gedoe opzij te zetten en heerlijk volop mee te genieten, inderdaad aftellen op naar gezelligheid!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh dat komt vanzelf goed lieverd. Je zult ontdekken dat het een feest van herkenning is en dat je achteraf denkt dat je zo'n leuke meeting niet meer zou willen missen. Er komen vast vanzelf dames op je af die je herkennen van je foto's en jij herkent er dan ook weer. Zo leuk :). Tot dan! Knuff!

   Verwijderen
 11. Jááá, zin in!! En het leek zo lang te duren en nu is het bijna zover ! Spannend weer hoor ❤️

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja het wachten duurde zo lang, maar nu is het bijna zover en zal die dag omvliegen. Jullie maken er ook nog een gezellig weekend van met een stel jurkjeszusjes, dat gaat vast een doorlopend feestje worden. Geniet ervan! Tot daan! Knuff!

   Verwijderen
 12. Nog gefeliciteerd met je hubbie!
  Ik kan er helaas niet bij zijn 25 mrt... Hopelijk een andere keer n herkansing!
  Voor degenen die wel gaan; ik wens jullie veel voorpret! En een geweldige gezellige dag natuurlijk!!
  Warme groet,
  Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel lieverd! Wat jammer dat je er niet bij kunt zijn, maar ik lees ook over andere leuke meetingen dus wie weet ga je wel naar een andere ;). Binnie zal dit denkelijk maar een keer per jaar doen, die heeft het al druk genoeg met haar winkel en haar reguliere baan. Ik weet niet of Zwolle ver weg voor je is, dat is ook nog een optie. We gaan het zien. Knuff!

   Verwijderen
 13. Ja ik ga, 1e keer dat ik jullie allemaal in t echie ga zien. Ik heb er al zin in.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leukk! Ja vast ook wel spannend als het zover is. En het is gewoon een heerlijk feest van herkenning al die jurkjeszusjes bij elkaar. Allemaal houden we van vrolijke kleding, ieder vult dat in op haar eigen manier. Zo leuk om van elkaar inspiratie op te doen, elkaar te herkennen en te ontmoeten. We maken er samen iets gezelligs van. Tot dan! Knuff!

   Verwijderen
 14. Heel veel zin in! Een deel van de dames al eens ontmoet bij de Jurkjesdag in Utrecht van de 'Vrolijk en Fleurig' groep. Destijds georganiseerd door oa Hanne en Brigitte. Leuk om iig jou weer te zien Susan. En gezellig dat we vanuit Zeeland met zijn zessen afreizen. Tot dan allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat heerlijk dat jullie met een heel stel dames vanuit Zeeland komen. Zal vast al een gezellige boel zijn in de auto of in de trein. Leuk dat jullie elkaar gevonden hebben en samen reizen. Daar gaan vast nog leuke ontmoetingen uit ontstaan.
   Ja wat was dat ook gezellig hè die meeting in 2016 met de jurkjeszusjes van de vrolijk en fleurig groep. Ik geniet keer op keer van zo'n leuke meeting. Tot dan! Leuk om je weer te gaan zien. Knuff!

   Verwijderen
 15. Reacties
  1. Ja heerlijk hè al die voorpret. Leuk om al die jurkjeszusjes te zien en elkaar in het echt te spreken. Gaat vast een heerlijke gezellige dag worden. Tot dan! Knuff!

   Verwijderen
 16. Jammer dat ik er ook dit keer niet bij kan zijn. De foto's zagen er vorig jaar ook al zo gezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh wat jammer dat is balen. Wie weet wel bij een andere leuke meeting of volgend jaar (als Binnie het een geslaagde dag vind). Knuff!

   Verwijderen
 17. Ik vind het zo jammer dat het mij niet gaat lukken om er bij te zijn. Lijkt e echt een feestje! Maar wie weet, misschien een volgende keer. Heel veel plezier alvast voor de dames die gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh wat jammer lieverd. Was leuk geweest om je weer te gaan zien. Wie weet dat we met de Limburgse girls nog eens een leuke meeting kunnen plannen. Knuff!

   Verwijderen
 18. Even snelle reactie met ziek hoofd... ik kom niet naar Utrecht, maar naar een nader te bepalen datum op een zaterdag in Zwolle.
  Ik zie uit naar de lente en de zomer... ben een beetje klaar met dat gekwakkel, zowel het weer als gezondheid....

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik kan helaas niet. Maar ik verheug me nu alvast op alle leuke foto's die er zeker weten gaan komen. Weet je trouwens al wanneer de nieuwe collectie in de winkels komt?

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik ben zo benieuwd naar deze dag! Stiekem hoop ik dat er ook weer een Tante Betsy fan dag komt zoals vorig jaar. Is ook beter voor mijn portemonnee 😂
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Hoi hoi, ik ben ook van plan te komen de 25e! Ben heel benieuwd!
  Lijkt me heel leuk om jou en andere dames te ontmoeten!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.