woensdag 21 maart 2018

Tante Betsy blog giveaway Eigen Stijl ArnhemHey girls daar is dan de winactie in samenwerking met Tante Betsy verkooppunt Eigen Stijl Arnhem.
Inmiddels is dit alweer de derde of de vierde winactie die ik organiseer samen met deze leuke winkel in Arnhem. 
Vorig jaar bracht ik zelf ook een bezoekje aan deze mooie grote winkel tijdens mijn Tante Betsy uitstapje, die dag was ik ook in de showroom om de zomercollectie SS2018 te aanschouwen.
De mouwloze jurkjes komen in de volgende lichting ;).

En vandaag een winactie om diezelfde SS2018 zomercollectie onder de aandacht te brengen. Het is alweer de tweede lichting en Eigen Stijl Arnhem kennende hebben ze ruim ingekocht (hieronder zie je al allerlei leuks hangen). De collectie is wel al weer sinds vrijdag 16 maart te koop dus er is natuurlijk altijd kans dat de favoriete jurkjes,rokjes of tops in jouw maat eruit gevlogen zijn. Heidi is jullie al voor geweest zag ik op de Facebook pagina van Eigen Stijl Arnhem, die woont in Apeldoorn en vliegt altijd naar Arnhem om daar haar slag te gaan slaan. Maar tegenwoordig doet ze zelfs altijd een fotoshoot ter plekke in samenwerking met Eigen Stijl. Zo leuk! 

Heidi is dan ook een heerlijk enthousiaste dame die gewoon groot fan is van Tante Betsy. 
Op de foto's heeft Heidi Clumpy's onder de jurkjes aan, die ook bij Eigen Stijl Arnhem te koop zijn. 

Heidi draagt zelf ook heel graag cowboylaarzen, heerlijk vind ik dat om te zien hoe iedereen haar eigen draai aan Tante Betsy geeft. 

Ik las dat Hennie uit Eindhoven ook bij Eigen Stijl Arnhem is gaan shoppen en daar Marieke tegen kwam. 
Ja stiekem is er natuurlijk niks leukers als naar een stenen winkel gaan en daar lekker de nieuwe collectie te passen en nog leuker als je bekende jurkjeszusjes tegen komt. 

Zo kun je ook nog wel eens verrast worden door een model waar je normaal niet snel voor zou gaan en wat je wel fantastisch staat. 
En het is gewoon fijn om live te kunnen passen en ter plekke advies te krijgen.

Bij Eigen Stijl Arnhem kun je ook terecht voor bijpassende effen tops tot aan jassen van Danefae maar ook van andere merken. Zo kun je je look compleet maken.
Shoppen bij een stenen winkel is nu eenmaal een feestje en je krijgt in die leuke winkels gewoon een snoepjeswinkel gevoel. Er is zoveel leuks te koop voor ons grote meisjes.
Deze foto hieronder is van de dag in de showroom, dus niet gemaakt in de winkel van Eigen Stijl ;).
Maar Dress Auntie Birds Blossom Pink is er wel te koop, dat zag je bij Heidi op de foto hogerop :).Wat kun je winnen?
Ik mag weer twee dames blij gaan maken met een cadeaubon twv €50 te besteden aan de Tante Betsy collectie in de winkel van Eigen Stijl te Arnhem
Bij deze winactie maak je op twee plaatsen kans op die cadeaubon. Een bon verloot ik onder de reacties onder deze winactie hier op mijn happy Tante Betsy blog. 
En een bon verloot ik onder de reacties onder de winactie post op mijn Facebook pagina.  Hoe kun je mee doen?
  • Op de allereerste plaats ga ik er vanuit dat je mijn blog volgt via Blogger, Bloglovin en/of mijn Facebook pagina of Instagram account
  • Leuk is dat je ook Eigen Stijl Arnhem gaat volgen via Facebook als je op Facebook mee doet. En ben je Instagrammer dan is het gewoon leuk om ze daar ook te volgen (klik). 
  • Laat hieronder in een gezellige reactie weten dat je mee doet, vertel hoe je shoppinguitje naar Eigen Stijl Arnhem zou gaan uitzien en wat wil je daar gaan scoren?
  • Meedoen kan t/m dinsdag 27 maart. Woensdag 28 maart maak ik de twee winnaressen bekend op mijn happy Tante Betsy blog. 
  • Delen van de winactie is lief!


Heel veel succes girls! Ennuh lees mijn tips op de Giveaway How to? pagina als het hier niet lukt met een reactie achter te laten.
Vergeet niet er een gezellige reactie van te maken (kopieer je tekst voordat je op publiceren klikt!)

Lots of love from Susan