maandag 26 maart 2018

SoMuch Dresses Lovers MeetingHey girls wow wat was het gezellig gisteren samen met al die jurkjeszusjes op de SoMuch Dresses Lovers Meeting in Utrecht. De meeting georganiseerd door Binnie van Tante Betsy verkooppunt SoMuch te Heerenveen.De dag begon al vroeg, om zes uur werd ik wakker en om kwart voor zeven stond de eigenlijke wekker. Gedoucht en aangekleed en hup om half acht in de auto om jurkjeszusje Aimée onderweg op te halen. Nog heel even terug, want oops ik was mijn Danefae softshell jas vergeten (we waren net een paar minuten op pad). 
Manlief en ik hadden besloten om toch maar niet bij een P+R parkeerplaats te parkeren (kosten €5 incl. openbaar vervoer), maar gewoon in het centrum en dan maar voor een dagkaart van €36 te gaan.
Scheelde ons een hoop tijd en energie, waarvan we al wisten dat we die op de terugweg niet meer in overvloed zouden hebben. 
Wat is Utrecht een mooie stad, maar we hadden nu maar een doel: De winkel van Sinkel. Alwaar Binnie en haar team al druk bezig was. 

Zoveel bekende jurkjeszusjes gezien en zoveel ook mogen verwelkomen.
Terwijl Binnie nog even gestyled werd door kapper Hikmet Kuskal.... gingen Frederike en ik de girls verwelkomen die buiten al in grote getale verschenen waren en Utrecht op aan het fleuren waren. De foto hierboven werd van de andere kant gemaakt door een jurkjeszusje ;).

Wow wat een groep fleurige en kleurige dames!
Zo leuk om dat te mogen aanschouwen en wat zullen die mensen op het terras wel gedacht hebben. 
Ik heb de dames een voor een verwelkomd en een dikke knuffel gegeven of een kus. Sommigen waren verbaasd dat ik zelfs hun naam wist, zo leuk om ze allemaal even een voor een te zien en hallo te zeggen. Daarna mocht de hele meute nog eens in de rij staan voordat ze naar binnen konden. Binnie had heel wat jurkjes, vestjes, rokjes en tops op rekken gehangen en had nog een doos staan met andere maten. 
Ik heb dat hele gebeuren eigenlijk niet mee gekregen omdat ik verderop in de zaal gezellig stond te kletsen. 

Zo leuk om te horen dat ik een voorbeeld mag zijn voor velen en dat soms heel letterlijk, want er zijn dames die weten als het Susan mooi past dan past het mij ook mooi. Heerlijk toch?!
Er was zelfs een jurkjeszusje, Marieke, die een soortgelijke outfit als mij had aangetrokken. Hihi zo leuk!
Deze jurk kan natuurlijk ook heel leuk met bijvoorbeeld groen gecombineerd worden, maar ik hou van roze en vind het zo'n top combinatie en Marieke blijkbaar ook!En yess Tante Betsy dinnetje Petra was er ook weer bij...Binnie zette ons nog even op de foto :).

 

Ondertussen werden diverse dames die uitgeloot waren voor een knipbeurt of styling, voorzien van een hele nieuwe look door kapper Hikmet Kuskal. 
Wow ik zag prachtige transformaties!We gingen ook nog naar buiten voor een groepsfoto met heel wat dames. Wow wat waren we met enorm veel dames en natuurlijk keek iedereen op het terras zich de ogen uit ;). Binnen gekomen ben ik op een gegeven moment lekker bij het pasgedeelte in een stoel geploft want de accu begon leeg te raken. 
En toen was het tijd voor de loting....
Omdat we er al zo vroeg waren was ik niet via de normale weg binnen gekomen had ik nog geen lootjes gekocht.
Maar manlief die bij Robert en Thessa aan de entree zat had daar al voor gezorgd. 
Hij had al gezegd dat hij een heel speciaal nummer had gekocht, ik zei zeker nummer 4 (manlief zijn geluksgetal)? 
"Nee die heb ik ook maar die bedoelde ik niet"...Ik gekeken tussen al de nummers en zag ons geboortegetal...nee die was het ook niet...oh nummer 888 had hij het getal van overvloed maar dan meteen driedubbel ;). Ik had al van te voren voor mezelf besloten (omdat ik weet dat ik een geluksvogel ben) dat als ik dat Tante Betsy jurkje zou winnen (dat wist ik dan weer van Binnie dat Tante ook wat gesponsord had) dat ik die dan hier zou verloten. 
Nummertje 4 werd getrokken en ik zag een leuke Rice beker (yeah een roze) in het zakje zitten...er zat ook een bad bom in en een massagehand en later zag ik ook dat er een kadobon van €10 in zat!Na diverse lootjes getrokken te hebben...Binnie had zakjes gemaakt met mooie en leuke prijzen uit haar winkel...kwamen de 3 prijzen die Tante Betsy ter beschikking had gesteld. 
Na Binnie haar aankondiging riep ik heel hard ''als ik hem win, verloot ik hem'' (omdat ik natuurlijk al zoveel van Tante krijg). 
En welk lootje trok ze als allereerste?! Nummer 888 whahaha wat een happening!
Nou hup naar Thessa (dochter van Binnie) om de prijs in ontvangst te nemen om hier te kunnen verloten...toen Binnie me aan keek van jaaa verloot je hem dan?!
Och weet je wat er waren nu zoveel dames die hem heel graag zouden winnen. Hup ik verloot hem meteen! 
Ik mocht Heidi verblijden met wat later Dress Victoria Stars Pink bleek te zijn. Nou geweldig toch dat ik iemand anders dolblij heb kunnen maken. Dus thanks Binnie en ook Tante voor die supermooie prijzen!Wat is het toch een heerlijke groep vrouwen en wat is het een feestje om omringd te worden door zoveel lieverds. Wederom voelde het als een warm bad en hebben we nog heerlijk relaxed met een stel dames bij elkaar gezeten.En omdat het wat rustiger geworden was en ik in mijn winnend zakje een bon van €10 had zitten. Ben ik gaan kijken of er nog wat jurkjes waren die ik nog niet had. 
Ik heb de groene Auntie Birds Blossom gepast in XL (deze valt een maatje kleiner) en ook de blauwe.
Op advies van de dames heb ik uiteindelijk voor de blauwe gekozen omdat die lekker knalt (even nog geen foto van). 

En opeens zag ik nog een jurk hangen die ik op het wenslijstje had in mijn hoofd, Dress Lynn Circles Black in maatje M. 
Tsja deze valt weer groot...ik draag normaal maat L. Naast dat ik van kleur houdt, hou ik ook van zwart. 
Hup die neem ik ook mee en heb ik vandaag al aangedaan. 
Ik wil op mijn manier ook Binnie van SoMuch steunen die alles uit de kast gehaald heeft om zo'n geweldige dag voor ons te organiseren en die een enorm risico heeft genomen om nog niets online in haar webshop te zetten, zodat ze genoeg zou hebben voor de meeting. Nou bij deze dan lieve Tante Betsy girls die er niet bij konden zijn of nog op zoek zijn naar hun wishlist items; de tweede lichting van de Tante Betsy zomercollectie staat inmiddels online op de website van SoMuch!
Ik weet dat er jurkjes en andere items bij zitten die heel gewild zijn en vaak al op andere plaatsen reeds uitverkocht zijn, dus check it out! En steun deze bijzonder leuke ondernemer!!

Dankjewel aan alle toppers die deze dag mogelijk maakten én er samen met al die lieve leuke vrolijke jurkjeszusjes een top dag van maakten.
En Aiméé ich vond ut hiel gezellig zoe saame heen en teruk :).

Lots of love from Susan

Oh ja ik kreeg nog een paar lieve kadootjes; van Margreet waar ik hierboven mee op de foto sta nog een verjaardagskado, heerlijke items van Rituals en van Marjon die deze week een bon bij me won, liefs uit Cambodja.