vrijdag 16 maart 2018

Tante Betsy Summer collection part two in the shops!Hey girls als je mijn blog van gisteren hebt gelezen dan weet je dat vandaag bij heel wat Tante Betsy shops de tweede lichting van de zomercollectie is binnen gekomen.
Op Facebook heb ik diverse berichtjes zien langskomen van Tante Betsy verkooppunten die het binnen hebben en in de winkel hebben hangen en ik heb het ook al bij diverse online shops in de webshop gezien. 

Ik hoop snel een live passessie te kunnen doen en jullie te vertellen hoe alles valt. Ik hoop dat het morgen komt en dat ik dan ook thuis ben en tijd heb om een live passessie te doen. Mmm dan moet ik wel manlief wegsturen, want anders gaat die gekke bekken achter de camera (lees iPhone) trekken en kan ik me niet focussen. 
Nou ja jullie gaan het zien of het me gaat lukken. Je kunt het altijd achteraf bekijken, ook als je er midden in valt, als ik klaar ben dan post ik het en kun je het gemiste deel bekijken ;). 


Ik kreeg gisteren wel te horen dat een print (nou ja één kleur van een print) de hufterproof was test niet goed genoeg heeft doorstaan. 
De Navy/Red van de Stars print is niet uitgeleverd!
Zie de kleur hierboven, het is heel jammer en ook enorm balen als die op je wishlist stond maar het is niet anders. 
Deze zou er komen in doorknoopmodel Betsy Stars en Victoria Stars, de andere kleuren zijn wel uitgeleverd.
Ik kwam ook online al wat foto's tegen, zoals Heidi die weer een leuke fotoshoot heeft gedaan bij Eigen Stijl te Arnhem

Een andere Heidi is even een paar jurkjes gaan passen bij Bibliss te Dordrecht. Zo kunnen jullie toch al mee genieten. 
Vandaag ga ik weer wat items op mijn 365happyTanteBetsydresses marktplaats account zetten, ik heb een aantal Tante Betsy jurkjes waar ik afscheid van ga nemen. Wie weet zit er wel wat voor jou bij. 
Alle items worden tegen een vaste prijs verloot, dus iedereen heeft een kans. Maandagavond maak ik dan bekend wie de items mag overnemen. Ik zal niet meteen reageren, want ik heb weekend, maar als je reageert bij de advertentie dat je mee loot komt het helemaal goed.
Er zitten een zestal Tante Betsy jurkjes bij, een paar vallen als L en een paar als XL.


Daarnaast gaat mijn Danefae jas weer in de verkoop (jammergenoeg ging twee keer de verkoop niet door). Ik heb een Sticks and Stones tas die de verkoop in gaat, hij is me te groot.
Deze keer is de opbrengst voor mezelf, er komen wat uitgaven aan tbv mijn blog en ik heb nog wat wishlist items en inmiddels een andere Sticks and Stones tas gekocht ;). Heb een fijn weekend girls! Als je morgen of zondag gaat shoppen bij een Tante Betsy verkooppunt wens ik je heel veel plezier! Altijd handig als je even live kunt gaan passen en natuurlijk ook kopen. 


Wie weet gaan jullie me nog live op mijn Facebook pagina zien...het is en blijft ook voor mij een verrassing of het dit weekend nog gaat lukken! 
Klik op mijn Facebook pagina naast 'vind ik leuk' bij 'volgend' en zet om naar 'als eerste weergeven', zo mis je niks. De kwaliteit is jammergenoeg niet goed genoeg om op Youtube te zetten. In de blogpost Spring is on it's way zag je een overzicht van wat er allemaal in deze tweede levering van de SS2018 zomercollectie zit. Alle jurkjes van deze zomercollectie zijn ook te vinden onder het label SS2018.

Lots of love from Susan