dinsdag 6 maart 2018

Love is all you needHey girls vandaag een kortere blogpost, want vandaag is manlief jarig en wil ik zoveel mogelijk qualitytime samen met hem besteden.
Wat we natuurlijk al gedaan hebben ;). Vanmorgen heerlijk in bed blijven liggen en samen op Netflix de laatste afleveringen gezien van de serie Homeland.Daarna hebben we een grote hoeveelheid pakketpost en brievenbus post afgeleverd.
Op de foto zie je een stukje van mijn outfit, ik heb een navy blauwe thermolegging aan en mijn rode cowboylaarzen (oudjes van Tante Betsy, zoals ik gisteren ook al vertelde...ik heb die in diverse kleuren).Ik koos vandaag voor mijn Dress Lola Viola Navy, een geweldige jurk is dit.
Hij valt mooi op maat, in het begin is hij wel iets strakker maar hij rekt wat mee als je hem even aan hebt.
Dat had ik ook al laten zien in mijn Live on Facebook passessie.Vandaag deed ik er mijn Hoodie Fit Red bij aan, eigenlijk is deze me eigenlijk te lang en had ik hier een eMmetje in moeten hebben...dat scheelt weer 3 cm in de lengte (een Tante Betsy girl heeft me die van haar eens opgemeten).
Dat viel me vooral op met de eerste foto die ik samen met manlief maakte. Dus hup nog eens op de foto :p.Manlief houdt er niet zo van om geposeerd op de foto te gaan en ook niet om geposeerde foto's te maken. Daarom maak ik die ook altijd met een statief waarop ik mijn iPhone geklemd heb (tussen de klem van de selfiestick ;)).

Maar gisteren maakte ik een kaart voor manlief zijn verjaardag en moest ik flink zoeken naar foto's van ons tweetjes. Dus hup mee komen op die foto ;).
Om even te testen maakte ik stiekem ook deze foto, ja ik krijg hem toch wel leuk op de foto.

Nou girls ik ga ervandoor, heb een fijne avond! Wij hebben een rustige avond, alleen dochterlief en haar vriend komen op bezoek en waarschijnlijk ook een bevriend stel.
Ik realiseer me dat het weer Maart is, dus kunnen we weer lekker in onze classic mini gaan rijden. Wie weet van het weekend ;).

Lots of love from Susan