woensdag 14 maart 2018

Spring is on it's wayHey girls vandaag schijnt het zonnetje heerlijk hier in het zuiden en volgens mij ook op heel wat plaatsen in de rest van het land.
Vandaag heb ik heerlijk met blote benen buiten gezeten. Onder het afdak dan wel, waar plastic voor gespannen is...daar waar ik gisteren over struikelde toen ik naar buiten liep ;).


Ik koos vandaag een oudje uit de kledingkast, dat kwam eigenlijk omdat ik even wat jurkjes aan het passen was.
Met de tweede lichting van de Tante Betsy SS2018 zomercollectie in aantocht wil ik toch nog eens mijn collectie Tante Betsy jurkjes onder de loep nemen en kijken of er jurkjes zijn die al veel langer in de kast hangen die er maar niet uit komen.


En zo kwam ik tot een zestal jurkjes die mijn kast mogen gaan verlaten. Een dezer dagen gaan die weer op Marktplaats verkocht worden, middels verloting tegen een vast bedrag.
Soms moet je wat strenger zijn en met zo'n geweldig leuke zomercollectie, en met meer als 50 zomerjurkjes van Tante Betsy in de kast, mogen er een aantal mijn kast verlaten.
Een aantal zijn me te groot of te lang of toch een kleur waar ik niet snel voor kies (die donkerblauwe dan ;)). Binnenkort meer erover ;).Maarreh ik zou jullie op de hoogte houden wat betreft de tweede lichting van de zomercollectie.
Hij is binnen bij Tante Betsy in het magazijn!
En naar verwachting wordt hij in de loop van volgende week uitgeleverd aan de Tante Betsy verkooppunten.
Dat laatste las ik onder de nieuwe omslagfoto die Tante Betsy op haar Facebook pagina deelde.
Gisterenavond heb ik heel even contact gehad met Anita, ik had gevraagd of ze al hufterproof aan het wassen was...oftewel ís de nieuwe lichting al binnen ?Als de nieuwe lichting binnen is bij Tante Betsy dan moet die natuurlijk eerst uit al die dozen worden gepakt, in de rekken worden gelegd en steekproefgewijs wordt dan de collectie gecheckt.
Alles wordt ingepakt aangeleverd, in de verpakking zoals je hem ook thuis krijgt gestuurd vanuit de webshop.
Er wordt door het Tante Betsy team doorgepast en getest en dus ook gewassen hoe alles zich houdt.
En dan wordt het naar de Tante Betsy verkooppunten uitgeleverd. Maar voordat het zover is, is daar wel een weekje over heen.
Zodra ik meer weet laat ik dat natuurlijk hier weten ;).Ondertussen weten jullie zo'n beetje wel wat te verwachten, ik heb de afgelopen weken hier al wat voorproefjes laten zien.
Er komen meerdere doorknoopjurkjes aan, in de Bloms, Stars en Birds Blossom print.
Check mijn blogpost Love Tante Betsy Shirt Dresses and Button Down dresses.

In dezelfde blogpost deelde ik ook foto's van de jurkjes in een ander model en in dezelfde print. Meestal komen er van eenzelfde print twee verschillende modellen.
Het Carmen model met hertjes print deelde ik gisteren in mijn blogpost; Tante Betsy loves boots and deers.Er komen ook hele leuke setjes aan in de vogeltjes print, Skirt Birds Blossom en Blouse Birds Blossom.
Ik weet eigenlijk even niet of die mouwloze overslag tops in dezelfde print er ook aan komen...die staan niet bij mijn afbeeldingen die ik van Tante kreeg, maar hangen wel in het rek achter me (op de foto ;)).

En gave jasjes...en ook nog zippies...en wellicht ook wel die streepjes collectie die daar achter me hangt op de foto in de showroom ;).
Ik ben heel benieuwd hoe die jasjes gaan vallen en hoop dat ze wat korter zijn als hier op de foto zodat ze mooi tot het middel komen. We gaan het snel zien... Deze blauwe staat in ieder geval hoog op mijn wishlist, maar natuurlijk nog veel meer leuks.

Oh zucht wat is het toch een gave Spring Summer 2018 collectie!
Oh ja voordat de lente er werkelijk is mogen we ons een paar dagen weer heel warm gaan kleden, want er komt van het weekend een koufront aan brrr...En girls hebben jullie ook een flinke wishlist van deze tweede lichting?
En ook al plannen om naar een Tante Betsy verkooppunt te gaan zodra het in de winkels ligt en hangt?
Hou zeer zekers de Facebook pagina in de gaten van je favoriete winkel of webshop, vaak wordt daar ook gemeld als het er is. Alle linken vind je op mijn Tante Betsy shops pagina.

Lots of love from Susan