woensdag 28 februari 2018

Letting go of the old and welcoming the newHey girls het wordt weer tijd om wat items los te laten, vandaag maakte ik eindelijk weer tijd om wat items te fotograferen en straks als ik deze blogpost post zet ik ze op marktplaats.
Je hoeft er niet vandoor te rennen want zoals altijd zal ik de items verloten onder de reacties van dames die aangeven dat ze mee loten. Vrijdagavond is de trekking.
En nee vandaag zijn er geen Tante Betsy items bij, die gaan wel nog komen.
Maar ik heb nog twee winterjassen die ik niet meer draag, die beide zo goed als nieuw zijn en beide maar een enkele keer gedragen zijn.

Zoals jullie allemaal inmiddels wel weten ben ik gek op de Danefae winterjassen...alhoewel ik heb de Tante Betsy jas gezien die er komende winter gaat komen en die zijn ook gaaf.
Maar op de fiets heb ik een regenbestendige jas nodig met capuchon.
Alleen word ik niet zo vrolijk van een van de twee Danefae winterjassen die ik heb. Wie weet is het wel een jas voor jou.

Ik ga liever nog een Danefae softshell jas erbij scoren, ik heb zo'n gave blauwe dots jas gezien waar ik mijn hart aan heb verpand. Deze zijn trouwens te koop bij heel wat Tante Betsy verkooppunten.Ik heb ook nog een Happy Rainy Days winterjas die ik maar een enkele keer heb aangehad.


Destijds had ik de Danefae softshell jassen ontdekt en mijn voorkeur ging uit naar die jassen.
Ik draag ze ook gewoon in de winter hoor, maar dan wel met een Tante Betsy hoodie vest eronder of een Lotte sweatvest.
Ik draag trouwens in mijn winterjassen en softshell jassen maat XL, want dat is mijn eigenlijke maat qua omvang. Ze vallen gewoon op maat.


Ik heb ook nog een paar gave trenchcoats te koop. Een rood met witte stippen jas van Happy Rainy Days en een gave Oilily jas. De ene is me te opvallend en de andere is me te lang.Wederom wordt ik blijer van mijn Danefae regenjas, okay die is ook in een opvallende print, maar net wat ingetogener en helemaal waterdicht (8000mm).Daarnaast zet ik nog twee spijkerjacks op mijn 365happyTanteBetsydresses Marktplaats account. Een van die jassen daar is de opbrengst ten bate van een nieuwe winactie.
Ja de andere staat me super, maar ik draag hem niet en hij is gewoon nog helemaal nieuw.
Hij stond er al eens eerder op, maar ik krijg alleen maar reacties van mannen die me een lekker ding vinden. Wie weet wil jij ook een lekker ding gaan zijn in dit gave Miss Two jeansjasje ;).Ik ga proberen als ik nog tijd heb na het posten van mijn blogpost, eindelijk ook mijn vestjes die ik niet meer draag erop te zetten. De gehele opbrengst daarvan zal ook weer ten bate komen van een nieuwe winactie. Dan kan ik weer wat leuke Tante Betsy kadobonnen kopen en verloten hier op mijn happy Tante Betsy blog.


Nou girls ik ga er weer vandoor, ik zal waarschijnlijk morgen pas reageren op de reacties. Want het wordt tijd dat die vestjes er ook op komen...Update ze staan er allemaal op. 
Je kunt ook op marktplaats klikken op 'Bewaar' bij mijn marktplaats account als je naar alle advertenties gaat. Zo krijg je altijd updates als ik wat nieuws plaats.
Er staan ook nog laarzen op, ik accepteer ook lagere biedingen op beide laarzen, stuur me maar een bericht.Nou girls ik ga verder met het grote loslaten, met de volle maan in aantocht is dit het juiste moment.
Ik merk dat ik er gevoelig voor ben, vaak vroeg wakker maar ook emotioneler ben. Het mag er allemaal zijn, heb je er ook last van...laat dan maar lekker al die oude ballast los.

Lots of love from Susan