woensdag 31 januari 2018

I will keep you posted


Hey girls ik zie en lees op enkele plekken dat de Tante Betsy SS2018 zomercollectie onderweg is naar de winkels. 
Maar dat is nog niet daadwerkelijk het geval, de zomercollectie is inmiddels wel in het land en in het magazijn bij Tante Betsy en zal van daar uit naar de vele Tante Betsy verkooppunten uitgeleverd worden. De uitlevering aan de Tante Betsy verkooppunten gaat nog niet deze week zijn en onder voorbehoud zal het eind volgende week aan komen bij de vele verkooppunten. 
Ik had deze week een update van mijn Tante Betsy shops lijst willen plaatsen, maar dat gaat me echt niet lukken met de vele afspraken die ik heb.
Er komen namelijk 18 Tante Betsy verkooppunten bij, maar er gaan ook weer 7 Tante Betsy verkooppunten van mijn lijst af na de update.De verkooppunten die stoppen met het verkopen van Tante Betsy zal ik hier alvast vermelden, vooral ook wel handig zodat je weet dat die winkels geen nieuwe collectie meer gaan verkopen met ingang van de zomercollectie. Wie weet hebben ze wel nog wintercollectie in de sale hangen.

Art Den Bosch (Noord Brabant) zal met ingang van de Tante Betsy SS2018 zomercollectie geen Tante Betsy meer verkopen. De andere Art winkels verkopen wel nog Tante Betsy in hun winkels.
Bibliss Gouda (Zuid Holland) is ook een winkel die geen Tante Betsy meer heeft ingekocht. Bibliss te Dordrecht blijft wel gewoon Tante Betsy verkopen!
Buitengewoon Mooi te Kollum (Friesland) stopt ook met het verkopen van Tante Betsy.
Imagio te Amsterdam (Noord Holland) blijkt ook geen nieuwe collectie van Tante Betsy te hebben ingekocht.
Lady Colors te Almere (Flevoland), het enige verkooppunt in Flevoland stopt ook met Tante Betsy.
Le Sjalerie te Sliedrecht (Zuid Holland) heeft miv SS2018 ook geen Tante Betsy meer te koop, wellicht wel nog in de sale.
Tante Betsy webshop Miss Vintage is gestopt, de website is offline ivm overname lees ik nu.
Mary van Miss Vintage gaat zich nu fulltime bezig houden met haar paarden en ik wens haar heel veel plezier bij het volgen van haar passie. Dankjewel nog voor de leuke samenwerking en de gave winactie die ik mocht doen.Ik zal zorgen dat ik die update begin volgende week wel post (en als het kan toch nog eerder en voor het weekend) zodat jullie uitstapjes naar zo'n leuke stenen winkel kunnen gaan plannen. 
En natuurlijk zijn er ook een heel aantal verkooppunten die ook een webshop hebben. Dus kun je daar ook je slag gaan slaan.
Onder de namen van alle winkels in mijn Tante Betsy shops lijst vind je ook vaker een link naar hun webshop.
Daarnaast vind je onder provincie Limburg alle webshops vermeld die alleen webshop zijn.Dé Tante Betsy webshop zal op een later moment volgen, de Store Locator zal daar binnenkort ook vast aangepast worden. 
Ik zal proberen jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de levering aan de Tante Betsy verkooppunten
En natuurlijk ook als het bij Tante Betsy in de webshop staat (Tante geeft altijd de eerste verkoop aan de winkels).
De webpagina nu al verversen heeft geen enkele zin. Aldaar shoppen in de sale natuurlijk wel ;). Lots of love from Susan