vrijdag 12 januari 2018

Happy Surprise from ZOO Adventure Outdoor boots


Hey girls gisteren in mijn blogpost tipte ik al even aan dat ik een verrassing heb voor jullie van een van mijn sponsors. 
Verrassingen zijn altijd leuk, vooral omdat ik in deze blogpost weer drie Tante Betsy girls ga blij maken of eigenlijk vier ;). 
Niks leukers om ook in overvloed met jullie te kunnen delen, zo blijft geven en ontvangen in balans. Misschien heb je mee gekregen dat ik net voor het einde van het jaar een blogpost Tante Betsy loves boots outfit deelde.
Naast een outfit post met drie verschillende laarzen, maakte ik ook vier dames blij met een cadeaubon van diverse sponsors waaronder ook ZOO AdventureWinnares Larja van de cadeaubon van €50 heeft zich trouwens nog steeds niet gemeld, wellicht heeft ze eroverheen gelezen met de feestdagen. 
Larja meld je je alsjeblieft dit weekend even bij mij via een pb of mailtje met je naw gegevens, zodat ik die kan doorsturen aan ZOO Adventure!


Deze week had ik contact met ZOO Adventure over die kadobon, maar ook over wat anders want hij vroeg me ook hoeveel troostprijzen ik nodig had. 
Troostprijzen?! Oh wow wat leuk!
Wat blijkt ik mag zomaar nog drie cadeaubonnen twv €25 weggeven. Hoe gaaf is dat?! Wie dat geworden zijn lees je verder op ;). 


Vandaag heb ik namelijk eindelijk de moed bij elkaar geraapt om mijn fuchsiaroze ZOO Adventure outdoor laarzen schoon te maken. 
Schoonmaken van deze waterdichte laarzen gaat normaal heel simpel je spoelt ze gewoon af onder stromend water. 
Maar als er toch vlekken op zitten wordt het even een ander verhaal. Je wilt natuurlijk niet die waterafstotende laag eraf halen. 


Eerst heb ik ze gisteren onder de kraan gehouden en proberen zoveel mogelijk schoon te maken. Dan is het de bedoeling dat je ze op een natuurlijke manier laat drogen (niet bij de kachel!).Vandaag heb ik ze ingespoten met de speciale cleaner. 
Dat bleek een soort schuim (foam) te zijn die je dan met een schone spons of doek kunt inwrijven. 
Ik heb meteen mijn hele laarzen gedaan. 
Ze moeten een half uur intrekken en dan spoel je de laarzen af onder stromend water en laat ze daarna weer op een natuurlijke manier drogen.
Terwijl ze drogen ga ik heerlijk even het bos in met mijn donkerblauwe ZOO Adventure laarzen in mijn OOTD, Outfit Of The Day, Tante Betsy Dress Tori Stripe Red 'n Blue.


Natuurlijk met een Danefae softshell jas Jane aan. Ook nog even snel mijn prachtige sjaal (kado van Tante Betsy dinnetje Petra) en mijn blauwe muts die ik van manlief kreeg voor kerst op. Het was wat frisjes zonder extra vest over mijn jurk, onder de Danefae softshell jas. Maar ik heb flink doorgelopen en dan krijg ik het vanzelf warm ;). Als mijn roze ZOO Adventure laarzen droog zijn (ze drogen vrij snel omdat ze zijn geïmpregneerd met een water- en vuilafstotend gas) ga ik ze met de speciale hydra creme intens insmeren met een borstel. 
Ik smeer ze dan ook meteen in zijn geheel in. 
Dat hoeft niet staat in de verzorging/onderhoud tips, maar ik heb ook de hele laars behandeld dus dan doe ik het meteen goed. 
En ik heb deze laars al meer als een jaar in gebruik (ik draag ze niet dagelijks en wissel regelmatig af met mijn andere ZOO Adventure laarzen).


Ik heb ook nog een spuitbus protector gekregen, ik denk dat ik ze morgen inspuit. Zodat de hydra creme intens goed ingewerkt is. 
Maar nu zijn een aantal dames die in november een reactie hebben achtergelaten bij mijn blogpost Which boots make you happy? met de wens voor een ZOO Adventure bon, vast wel heel benieuwd of ze deze keer in de prijzen zijn gevallen.


Ik ga er zo'n naamloten site op na slaan en alle namen invoeren en drie namen trekken. 
Marja, Jelka en Annet jullie zijn de drie winnaressen van een ZOO Adventure cadeaubon twv €25.
Stuur me per pb of email jullie naw gegevens en dan geef ik alle adressen door aan ZOO Adventure. Zij dragen dan zorg dat de bon bij jullie thuis beland.
Let op! Deze cadeaubon is alleen in te leveren in de online webshop van ZOO Adventure.nl (er zijn geen verzendkosten en retourneren is gratis). 

Heb je nu zoiets Susan eigenlijk kan ik daar toch niks mee, dat mag en kan. 
Dan trek ik gewoon nog eens een winnares!
De cadeaubon aan een van de andere winnaressen hier geven heeft geen zin (deze bonnen mogen/kunnen namelijk niet samen ingeleverd worden).
Een gewone aangekochte cadeaubon kan wel samen met deze gewonnen bon verzilverd worden.


Lieverds heb een fijn weekend! Na het weekend zien jullie me weer terug op mijn happy Tante Betsy blog. 
Dankjewel voor al jullie lieve reacties op mijn blogpost van gisteren, soms moest ik er wel een traantje van laten. 
Maar och dat hoort bij het grote loslaten, letting go of the old en welcoming the new!