dinsdag 23 januari 2018

So much to do but

Hey girls vandaag had ik allerlei plannen om over te bloggen, maar ook om te doen. Ik heb jassen, vestjes en laarzen die ik op marktplaats wil zetten, waarvan ik voor een aantal items ook weer de opbrengst wil gebruiken voor een winactie. 
Maar ik ben verkouden aan het worden en heb besloten om goed voor mezelf te zorgen. 
Wie weet heb ik er tegen het einde van de week wel meer tijd voor, en anders wordt het gewoon volgende week. Ik heb namelijk een aantal winterjassen en zomerjassen die blijven hangen omdat ik eigenlijk alleen maar mijn Danefae jassen draag. Dus het is tijd om plaats te maken op de kapstok. Je hoort er hier vanzelf meer over als ik ze erop heb gezet. 

Ook had ik vandaag willen werken aan mijn pc aan de Tante Betsy shops lijst, zodat ik die deze week de update hier kan delen. Dat wordt waarschijnlijk ook volgende week. Er komen een aantal Tante Betsy verkooppunten bij, maar er zijn ook een aantal winkels die geen Tante Betsy meer gaan verkopen of stoppen. Morgen heb ik een hele leuke afspraak en ga gezellig bij die lieve Tante op bezoek. 
Manlief heeft vrij genomen om er samen met mij heen te gaan. Maken we er morgen een gezellige dag van en wie weet vertel ik er morgen in mijn blogpost wat meer over. Ik heb wel al heerlijk enthousiaste reacties gezien op mijn blogpost van gisteren over de SoMuch Dresses Lovers Meeting die gaat plaatsvinden in Utrecht. 
Ik verheug me erop jullie te gaan zien girls. 
En geen zorgen lieverds die voor het eerst naar zo'n jurkjes meeting gaan, we zijn allemaal lieve aardige dames die er samen een leuke dag van gaan maken. 
In deze blogpost deel ik even wat outfits van de afgelopen dagen. Vandaag draag ik een Tante Betsy jurk uit de AW2016 collectie en had ik mijn Danefae petrol dots softshell jas aan. 
Van de week droeg ik mijn Lemonade Butterfly Blue jurk van de huidige AW2017 collectie. En van het weekend had ik mijn nieuwe Danefae winterjas Margrethe Rhubarbe aan, ben er blij mee en deze oud roze kleur staat me gelukkig mooi (normaal ben ik van de knalkleurtjes). Een fijne avond lieverds!

Lots of love from Susan

Ps sorry girls ik blijf maar steeds een foutmelding krijgen als ik foto's wil toevoegen. Dus publiceer het bericht even zonder foto's en ga proberen ze daarna toe te voegen.