maandag 8 januari 2018

Out with the old, in with the new


Hey girls vandaag ga ik naar alle waarschijnlijkheid een overvolle blogpost delen. Tsja dat krijg je als je in het weekend niet meer blogt dan heb je soms heel veel te delen op maandag. Vandaag blog ik over de nieuwe collectie én de oude collectie.
De sale is namelijk volop aan de gang bij Tante Betsy in de webshop, maar ook bij de vele Tante Betsy verkooppunten.


Out with the old
Vandaag ga ik jullie een beetje helpen, zodat je in één oogopslag kan zien wat er nog in je maat te krijgen is bij Tante Betsy in de webshop, waar nu super sale is met 40% korting (met uitzondering van de Vera collectie en Lotte Black, dat is een doorlopende collectie).


Dit zijn de links naar de Tante Betsy jurkjes Maat XS, Maat S, Maat M, Maat L, Maat XL en Maat 2XL oftewel XXL (oops dat zijn er nog maar 2).

Dit zijn de links naar de Tante Betsy rokjes, leggings en sweatpants, Maat XS, Maat S, Maat M, Maat L, Maat XL en Maat XXL.
De links naar de Tante Betsy tops en shirts kan ik helaas niet per maat delen, die staan er niet bij.


Met een beetje geluk vind je een bijpassende top bij een Tante Betsy rokje en kun je daar een leuke combinatie van maken (onder label Tops and Bottoms vind je wat leuke voorbeelden en ook verderop in deze blogpost).


Ik was afgelopen zaterdag samen met manlief op bezoek bij twee Tante Betsy verkooppunten in Gelderland.
Manlief had een marktplaats afspraak in Gelderland (Etten) en het was nog niet makkelijk om te kiezen bij welke winkel we een bezoekje zouden brengen, wow wat hebben ze daar veel verkooppunten!


Als allereerste gingen we op bezoek bij Stijl iconen te Doesburg, ik heb echt enorm genoten van ons bezoekje, nou ja we waren er twee uur whahaha.
Wat een warm bad van gezelligheid, ik werd meteen herkend door eigenaresse Monica.
Whahaha zo voelt een bekende Nederlander zich...nou nee hoor het was gewoon zo fijn dat je niet hoeft uit te leggen wie je bent.


Ik kwam er namelijk niet om te shoppen, maar als je dan toch in Gelderland bent als Tante Betsy blogster met zoveel Tante Betsy verkooppunten dan is het toch leuk om er even een bezoekje aan te brengen.
Ze hebben er nu zelfs 50% korting op de gehele wintercollectie, een aantal items waren 35% korting.


Ik laat jullie door middel van een aantal foto´s meegenieten, ik had er eerst een aparte blogpost van willen maken...maar nu toch maar zo. Zie je iets dan kun je altijd contact opnemen of ze het nog in je maat hebben.
Manlief kwam zijn tijd wel door in het heerlijk comfortabele zitje met een lekkere kop koffie en zijn mobiele telefoon ;).


Daarna gingen we naar Hippe Dingen in Oosterbeek, daar was een verkoopster die me niet kende, maar wel leuk en enthousiast mee hielp om wat foto´s te maken.


Ik vind het altijd wel leuk om even te laten zien wat ze er nog hebben of iets te laten zien dat ik jullie hier nog nooit heb laten zien.


Je kunt altijd op happy Tante Betsy met de naam van een jurkje of zo googlen en dan vind je vaak de blogpost of bijpassende foto´s terug op het wereldwijdeweb.


Zoals deze leuke combinatie van Sweety Top Pieper Black en Skirt Pieper Black, deze had ik trouwens wel in maat XL aan...
Zoals jullie allemaal wel weten pers ik me normaal in een Maat L bij de Tante Betsy jurkjes maar deze combinatie was alleen in XL en die had ik ook niet kleiner moeten hebben.In de Hippe Dingen webshop kun je nog een en ander vinden of gewoon in hun winkels (ik weet niet of alles online staat).


Maar natuurlijk zijn er nog vele andere verkooppunten die nu ook sale hebben, breng ze een gezellig bezoekje als je nog wat leuks in de sale wilt scoren.
Ga mijn Tante Betsy shops lijst maar eens af. Er zijn er heel wat! Veelal met kortingen tussen de 30% en 50% in de sale.


In with the new
Er wordt ook volop vooruitgeblikt naar de nieuwe SS2018 zomercollectie door mij (afgelopen week deelde ik een paar blogposts), maar ook door collega blogster Natasja van Beautyspots én door de diverse Tante Betsy verkooppunten.
Voor velen van ons een enorm gave collectie, de zomercollecties zijn altijd heerlijk kleurrijk en met vrolijke prints en we gaan er spontaan van stuiteren. De overzicht foto´s van de inkoop SS2018 hierboven zijn van Tante Betsy verkooppunt SoMuch te Heerenveen.


Tante Betsy webshop Pinka.nl deelde deze preview met drie zwarte printjes op haar Facebook pagina.


Zo ook Tante Betsy verkooppunt Diezijner te Groningen die dit  Youtube filmpje Tante Betsy zomer 2018 vandaag op hun Facebook pagina deelde.


Oh wat is het heerlijk om de nieuwe zomercollectie weer even live te zien in een filmpje.
Nou ja niet alles hoor, maar ze hebben best veel ingekocht en ze zullen vast niet het enige verkooppunt zijn die flink ingekocht hebben van de nieuwe SS2018 zomercollectie van Tante Betsy.


Alle previews van de SS2018 zomercollectie zijn hier altijd terug te vinden onder label SS2018.

Lots of love from Susan