donderdag 1 februari 2018

Tante Betsy happiness in a dress (and a top and skirt)


Hey girls gisteren deelde Tante Betsy een paar foto's met mij van de nieuwe zomercollectie. 
Zoals ik gisteren al schreef is de zomercollectie SS2018 inmiddels bij Tante Betsy in het magazijn binnen gekomen en wordt volgende week uitgeleverd aan de Tante Betsy verkooppunten. Hier beneden is maar één pallet van veel palletten ;). 


De dames werken er hard aan om de hele levering in de schappen te krijgen. 
Alle items worden steekproefsgewijs uitgepakt en getest. 
Ze worden gepast door de dames bij Tante Betsy. 
De kleding wordt gewassen en nog eens gewassen en getest of ze hufterproof zijn. 


Alle items zijn reeds verpakt, dus de dames kunnen natuurlijk niet alles controleren en uit de verpakking halen (de foto hier beneden is van Dress Lemonade Navy die ik onlangs verkocht via Marktplaats). 
Dus mocht er ooit eens iets zijn neem dan contact op met Tante Betsy als je het daar in de webshop kocht (reageer op je bestel bevestiging) of met het Tante Betsy verkooppunt waar je het kocht. Maar okay terug naar de foto's die ik ontving; Dress Lola Viola en verderop zie je Dress Lucy Viola. 
Wendy staat model (die zie je hierboven ook even op de foto samen met haar moeder was ze destijds jullie bestellingen klaar aan het maken), volgens mij in maatje S terwijl ze zelf liever maat M draagt. 
Zo wordt dus ook getest of de jurkjes en outfits (rokjes en tops) op maat vallen. 


Voor de grote maten gebeurt dit door Anita, ze draagt zelf 2XL maar ze test ook de 3XL uit. En die laatsten blijken haar echt te ruim te zitten. Yihaaa! 3XL valt als maat 50, maar rekken natuurlijk ook heerlijk mee met onze vrouwelijke vormen. 
Je kon al op de foto van vorige week toen ik een bezoekje bracht aan Tante Betsy zien dat ze een jurkje droeg van de nieuwe collectie (die zit bij de tweede levering). 


Het de collectie was destijds nog niet binnen hoor, anders had ik met liefde ook wel even doorgepast ;). 
Maar van te voren worden ook al samples gestuurd, die Anita gewoon al enige tijd aan het dragen is. 
Zij is zelf ook groot fan van Tante Betsy en draagt iedere dag een Tante Betsy jurk, hier beneden zie je Dress Lemonade Butterfly. 


Terug naar Dress Lola Viola en Dress Lucy Viola (foto hier beneden) en het Viola printje.
De bloemetjes zijn roze geworden in plaats van wit. En dat vind ik stiekem nog leuker, ik hou van een rood met roze combinatie 'Yess hebben' dacht ik meteen (Dress Lola Viola dan, dat model staat me beter met mijn enorme buste, door de prachtige diepere halslijn). 


Ik heb ook nog even een foto van Frederike toegevoegd die op inkoop samen met Tante Betsy verkooppunt SoMuch was en even met deze jurk op de foto ging.


Ik zag opeens ook een Lemonade model en had zoiets van 'hey dat wist ik niet dat die er ook bij zat'. Nee dat bleek een Lemonade top (Patty heet deze top) te zijn met een rokje, Skirt Viola. Zou zomaar een jurk kunnen zijn toch?!
Dus voor de dames die dit model mooier vinden of liever een top en een rokje dragen, dit is weer een hele gave combinatie. 


En natuurlijk komt de Viola print ook in andere kleuren zoals we al op model Suze hebben kunnen zien in de kleur navy, dit vind ik ook een geweldige combinatie in de kleuren van onze Nationale vlag. Hij zal er ook in zwart zijn zie ik op mijn foto's. 


Lots of love from Susan