woensdag 10 januari 2018

Living in abundance with Tante Betsy


Hey girls vandaag wil ik het eens hebben over overvloed in je leven en hoe je dat kunt creëren. 
Ik heb jullie de afgelopen week wat sneakpeeks en previews laten zien van de SS2018 zomercollectie van Tante Betsy en ik kan me heel goed voorstellen dat je wishlist alleen maar groeit en groeit. Maar ook dat je je afvraagt hoe ga ik dat allemaal betalen?!
Misschien ben je wel binnenkort jarig of heb je nog een eindejaarsbonus...
Of heb je nog Tante Betsy kadobonnen liggen die je hier eens gewonnen hebt met een winactie of met kerst, sinterklaas of je verjaardag ontvangen hebt. 
Maar het zit er dik in dat dit bij veel Tante Betsy girls niet het geval zal zijn en ze moeten kiezen welke jurk ze het allerleukste vinden of gewoon moeten wachten tot de sale. 
Of dat je toch maar door je kast gaat snuffelen wat je allemaal kunt verkopen op marktplaats of in de Tante Betsy Facebook groepen. En zo geld gaat creeëren. Deze blogpost heet 'Living in abundance with Tante Betsy' en ik wil jullie wat meer gaan vertellen over hoe je je mindset kunt veranderen van beperkende gedachten, naar denken in overvloed. 
Het is namelijk belangrijk dat je stopt met denken 'ik heb geen geld' of 'ik heb nooit genoeg geld om dat allemaal te betalen'. 
Het is belangrijk dat je dat veranderd naar 'ik heb geld' en 'ik heb genoeg geld om dat allemaal te betalen', 'ik leef in overvloed'. 
Ja ik weet dat is nog allemaal niet zo makkelijk als het klinkt, alhoewel jawel het is wel zo makkelijk als het klinkt!

Er is genoeg! Er is meer dan voldoende. Alles wat jij nodig hebt is er al!
Een eerste stap is om dankbaar te zijn voor wat je allemaal hebt. Waar ben je allemaal dankbaar voor dat je allemaal in je leven hebt. 
Je hebt vast wel een huis of appartement waar je woont, je hebt liefdevolle mensen om je heen, wie weet heb je wel kinderen, heb je een leuke baan (of leef je van een uitkering, wees ook daar dankbaar voor), je hebt eten in de koelkast, je hebt jurkjes in je kast...
Wees dankbaar voor álles dat je hebt en je mag dit gerust hier benoemen, als je die behoefte hebt. 

Sta eens vaker stil bij alles waar je dankbaar voor bent. 
Wees dankbaar als het mooi weer is en áls het regent wees dankbaar dat je lekker op weg bent naar een warm thuis of dat je heerlijk binnen zit en een boek kunt lezen. 
Wees dankbaar als je weer madeliefjes in het gras ziet of dat je ziet dat er bollen beginnen te groeien (die hebben die regen ook nodig ;)). 
Zie al die kleine mooie leuke en bijzondere dingen in het leven. 


Nee niet gaan denken 'maar ik heb nog steeds geen partner', maar denk 'ik word omringd door liefdevolle mensen'. 
En die toekomstige partner die is er al! Die hoeft niet meer geboren te worden :p. Die zit wellicht nog ergens in een relatie of die is nog hard aan zichzelf aan het werken, wellicht net wel zoals jij moet hij er eerst klaar voor zijn. Wees vooral blij met jezelf en hou van jezelf!


En misschien krijg je wel net zoals Karin rammelende eierstokken als je gezien hebt dat Tante Betsy zelfs in het AW2018 winterseizoen kleding voor kids heeft. 
Maar zijn die kids er nog niet? Is die partner er nog niet of zit het er helemaal niet in. Probeer dan te kijken wat je wel allemaal hebt en waar je wel allemaal dankbaar voor bent. Wie weet heb je wel een leuk nichtje of een lief buurmeisje.
Als je die positieve mindset eenmaal te pakken hebt en meer kijkt naar alles wat er wel is, dan kun je die mindset met beperkende gedachten achter je laten. Want dat is de verkeerde kant op fantaseren. 
Het is de bedoeling dat je de juiste kant op gaat fantaseren. 

Misschien ken je de zin wel; Alles waar je aandacht aan geeft groeit
Geef je aandacht aan tekort, aan negatieve zaken dan zal er alleen maar meer van zijn. 
Geef daarom om te beginnen gewoon eens aandacht aan alles wat er is. 
Wees er blij mee, wees er dankbaar voor, wellicht kun je er wel wat van weggegeven, delen met een ander. 
Je hebt vast een liefdevol hart, straal liefde uit naar de mensen om je heen, zend liefde naar de wereld. Dat kost helemaal niet veel moeite en samen bereik je daardoor een prachtige liefdevolle energie. Denk aan al die lieve jurkjeszusjes die je wellicht al eens ontmoet hebt. Of hoe leuk het zou zijn om die te gaan ontmoeten.
Geef een stralende lach aan een vreemde, geef een helpende hand. 
Stuur een leuk berichtje mee als je een Tante Betsy jurkje verkocht hebt op marktplaats of pak het leuk in. 
Of leg zomaar bij de bushalte een boek neer dat je gelezen hebt.
Begin eens met kleine dingen en dan deel ik binnenkort weer een blogpost hierover. Want anders wordt deze blogpost wel heel lang ;).
Ik ga hem vullen met foto's die ik tegenkom in mijn overvolle filmrol en wie weet kom ik wel leuke foto's van andere Tante Betsy girls tegen. 
Lots of love from Susan

Ps de afbeeldingen van de affirmatie kaarten die ik hier deel heb ik net na het schrijven van deze blogpost getrokken
Ze zijn afkomstig van het Je kunt het! Kaarten van Louise Hay. 
Als ik kaarten trek dan blijven de kaarten die ik nodig heb in mijn rechterhand zitten of vallen uit de stapel. Ik blijf net zolang schudden totdat er geen kaarten meer blijven zitten. Deze keer waren het er tien, maar het kunnen er ook drie zijn of vijf of eentje. Ook daarin laat ik me niet beperken, maar krijg ik wat ik nodig heb én wat jullie nodig hebben ;). Knuff!