maandag 22 januari 2018

SoMuch Dresses Lovers MeetingHey girls hebben jullie een fijn weekend gehad? Een aantal van jullie hebben zaterdag een leuke meeting gehad in Zwolle zag ik.
Oh zo gezellig zo samen komen met een stel jurkjeszusjes en heerlijk gaan shoppen en samen wat eten. 


Zo leuk zo'n meeting van dames die je via Facebook hebt leren kennen of nog helemaal niet kent. 
En natuurlijk is dat ook spannend want het zijn vaak dames die je alleen online hebt leren kennen. 
Maar samen deel je dezelfde liefde, de liefde voor jurkjes, dus het is een feest van herkenning. Dames die ook van kleurige en fleurige jurkjes en outfits houden. Dus altijd wat leuks om over te vertellen. Ik verheug me ook al een hele tijd op zo'n leuk uitje dat al langer in de planning staat en ik wil er jullie wat over vertellen, want wie weet heb je er ook wel interesse in. 
En schroom niet om te komen, ik beloof je dat het leuk gaat zijn en het een bad vol liefde zal zijn ook al ken je niemand. 
Het is gewoon een feestje om mee te maken dat je opeens allemaal dames ziet in vrolijke jurkjes en outfits (rokjes en tops en blousjes zijn natuurlijk net zo leuk!).Vorig jaar schreef ik al over de SoMuch Tante Betsy Lovers Meeting die plaats vond in Utrecht. 
Een heel aantal Tante Betsy girls kwamen bijeen in het centrum van Utrecht voor een leuke meeting georganiseerd door Binnie van Tante Betsy verkooppunt SoMuch te Heerenveen
Het was een feest vol herkenning met allemaal lieve leuke enthousiaste dames.
Heerlijk kwebbelen met elkaar onder het genot van een kop koffie of thee. 
Jurkjes passen of tops en rokjes of een leuk vestje en daar meteen wat advies bij krijgen van de jurkjeszusjes zoals men elkaar vaak liefkozend noemt. 
En yess dit jaar is die leuke jurkjesmeeting er weer, deze keer niet begin maart maar eind maart. Op zondag 25 maart komen we weer bij elkaar van 11.00 tot 16.00 uur in het centrum van Utrecht.
Zo'n 60 vrouwen hebben zich al opgegeven. 
Maar er is nog plek voor meer dames, want Binnie van SoMuch heeft een extra zaal gehuurd!
De bijdrage voor deelname is €7,50 inclusief koffie of thee. 
Dit bedrag dient van te voren overgemaakt te worden, iedereen ontvangt dan een persoonlijk entreebewijs, dit om lange wachtrijen te voorkomen. 


De vorige keer had Binnie een kapper geregeld en waren er prijzen te winnen. Deze keer zal ze vast ook weer wat leuks voor ons in petto hebben, maar wat dat is is nu nog een verrassing. 

Deze keer heeft ze naast items van de nieuwe Tante Betsy zomercollectie ook nog andere merken bij zich. 
Welke dit zullen zijn weet ik niet, maar als je bij SoMuch in de webshop kijkt kun je zien dat ze ook merken verkoopt als Halsoverkop, Blutsgeschwister, King Louie en Margot. Maar ook 4Funky Flavours en Who's that girl en nog meer...dus wie weet. 
Alhoewel ik natuurlijk alleen maar geïnteresseerd zal zijn in de Tante Betsy collectie, tsja ik kan er niks aan doen ik word nu eenmaal het allerblijste van Tante Betsy. 
De pasvorm van Tante Betsy is me op mijn lijf geschreven alsmede de geweldig leuke prints en modellen. En wat komt er veel gaafs deze collectie!
Met een beetje geluk kun je die dag nog iets van de eerste lichting in Utrecht scoren én van de tweede lichting van de SS2018 Tante Betsy zomercollectie

Heb je interesse om te komen meld je dan aan bij de besloten Facebook groep SoMuch Dresses Lovers Meeting en vul bij de pol in dat je komt (klik op Ja ik kom naar Utrecht). 
Je krijgt dan ter zijner tijd een persoonlijk bericht van Binnie met alle info. 
Vergeet je dus niet aan te melden bij de pol, aanmelden bij de Facebook groep zelf is niet genoeg! Meld je aan want vol=vol. 


Voor de dames die vanuit overtuiging niet op zondag willen gaat ze in april/mei op een zaterdag een meeting in Zwolle organiseren. 
Wil je daar graag naar toe komen, dan kun je dat ook invullen op de pol (op de SoMuch Dresses Lovers Meeting Facebook groep). Klik dan aan: Nee ik kom liever naar Zwolle
Ook wel zo fijn om dat aan te geven, dan weet ze hoeveel dames daar interesse in hebben zodat ze ook voor jullie wat leuks kan organiseren. 
Als je naar allebei wilt komen klik dan nu aan; Ja ik kom naar Utrecht
Ter zijner tijd zul je je vast kunnen aanmelden op de groep voor de meeting in Zwolle. 


Ik verheug me erop jullie allemaal te gaan zien, ik zal wel weer rondstuiteren tussen al die jurkjeszusjes of op een barkruk te vinden zijn als ik even tot rust moet komen. 

Wie van jullie heeft zich al aangemeld en gaat zondag 25 maart naar deze gezellige jurkjes meeting komen?


Lots of love from Susan

Ps Heb je geen Facebook, dan zul je je vast ook even per mail kunnen aanmelden.