woensdag 3 januari 2018

The third time is a charm


Hey girls vandaag is mijn vader jarig, hij is 78 geworden en we hebben het dit jaar weer eens samen als familie gevierd. 
Mijn vader is niet zo van feestjes, maar was er deze keer wel voor te porren om samen af te spreken in een café in Wijck, Maastricht. 


Dat is ook de wijk waar ik ben opgegroeid en het is altijd leuk om weer even terug te zijn en daar rond te lopen. 
Zaterdag was ik met manlief even in de binnenstad, maar toen was ik undercover (ik had een zwarte Danefae winterjas Else aan over mijn Tante Betsy outfit, eigenlijk veel te warm voor mij ;)). Vandaag had ik mijn grasgroene Danefae softshell jas aan met de mooie gehaakte sjaal die ik kreeg van Tante Betsy dinnetje Petra.
Ik heb vandaag fuchsia roze benen (een thermolegging) onder mijn Tante Betsy jurk (Dress Sporty Cherry Blossom), dus voor de buitenwereld een opvallende verschijning. 


Ik heb echt een paar mensen naar mijn benen zien kijken...ja kijk maar goed dat zie je niet zo vaak :p. 
Als schoenen koos ik voor mijn Dr. Martens laarzen, die kochten we eens in Londen (ter ere van mijn verjaardag in 2014, van die heerlijk soepel leren laarzen) tegenwoordig draag ik die wat vaker. 
Maar morgen komt er een paar zwarte Sendra laarzen aan...yihaa! Blij mee dat ik die heb kunnen scoren :). 


Ik ben af aan het dwalen (als ik over Tante Betsy jurkjes en laarzen praat kan ik helemaal los gaan whahaha) terug naar mijn vader zijn verjaardag. We hadden met ons gezin afgesproken bij de Posthoorn in Wijck. 


We hebben er twee uurtjes gezellig zitten te babbelen, mijn moeder, mijn broer en mijn oom waren er ook en ik met dochterlief. 
Gewoon lekker ongedwongen met een stuk vlaai en wat te drinken, prima manier om zo je verjaardag te vieren. Maar omdat het vandaag toch een klein beetje feest is, wil ik meteen de winnares van de winactie in samenwerking met Tante Betsy verkooppunt Our Favourite Shop te Roermond gaan bekend maken. Een van de drie Limburgse Tante Betsy verkooppunten!


Een dagje eerder als gepland, maar er reageert op dit moment toch niemand meer. 
Tegenwoordig doe ik de looptijd van een winactie ook op maximaal een week, maar met de feestdagen ertussen dacht ik laat ik hem maar wat langer doen. 
Nou girls nu zijn de dames die aan deze winactie hebben meegedaan stiekem wel heel benieuwd wie de winnares gaat zijn. 
Het is in ieder geval iemand geworden die woonachtig in Limburg is.


Ze heeft al een aantal keer een gezellige reactie op mijn blog achter gelaten. Veelal op mijn winacties, maar ook wel eens gezellig onder een van mijn gewone kwebbelblogposts. 
Altijd leuk om te lezen...op een gegeven moment leer ik ook de dames die hier reageren steeds een beetje beter kennen. 
Het lezen van mijn blog is blijkbaar een routine geworden, lekker 's avonds op de bank als de kinderen in bed liggen. 
Leuk om te lezen dat jullie er gezellig even voor gaan zitten om te lezen wat ik nu weer te vertellen heb. 


En ze schreef zelfs al een keer dat de kans steeds groter wordt dat we elkaar gaan tegenkomen. 
Nu zal er maar een iemand zijn die zich daar in herkent, als ze al tijd heeft om te lezen omdat ze volop in de verhuizing zal zitten. 
Deborah wellicht zit je nu al stuiterend op de bank omdat je denkt 'hey ze heeft het over mij!'. Manlief kijkt je misschien nu verbaasd aan omdat je een opgewonden kreet laat horen al lezend. 


Deborah het lijkt me heel gezellig om samen met jou naar Roermond te gaan, ik kom wel met de trein naar Sittard ;). 
En wie weet kunnen we er dan meteen een spontane Tante Betsy meeting van maken in het pand van Our Favourite Shop te Roermond met diverse Limburgse en wellicht ook Brabante Tante Betsy girls.
Girls laat het alvast hieronder (of onder mijn Facebook bericht) weten als je mee wilt.  En drie keer is scheepsrecht! Jij gaat deze keer zekers slagen voor een mooie Tante Betsy jurk! En als dat nu toch nog niet het geval is, er komen drie lichtingen...ik weet even niet wat Esther en Maurice
hebben ingekocht. 
Ik zag drie kaartjes bij de Tante Betsy kadobon liggen, dus die in ieder geval!
De eerste lichting gaat al eind januari, begin februari zijn las ik ergens. En de zippie jurken zitten daarbij. 


En dames die niet wonnen, er komen dit jaar nog genoeg leuke winacties ism diverse Tante Betsy verkooppunten. Mis ze niet want ik lees al heel wat stuiterende reacties en groeiende wishlists. 
En geef het niet op girls, Deborah deed ook al heel wat keren mee!
Ik vond wat foto's van haar, hebben jullie én ik er een gezicht bij (hoop dat het okay is Deborah anders maak ik je onherkenbaar). 


Larja Muntendam zou jij even een paar blogposts terug willen lezen...je hebt namelijk ook wat gewonnen en ik heb nog geen reactie van je gehad ;). 

Lots of love from Susan