dinsdag 2 januari 2018

So in love with Tante Betsy SS2018


Hey girls gisteren ging de Tante Betsy gekte, de Tante Betsy koorts zoals Petra schrijft, weer helemaal los. 
Ik deelde een nieuwe foto van de SS2018 Tante Betsy zomercollectie en op een Tante Betsy Facebook groep werden ook nog foto's gedeeld. Zoals deze foto die manlief van me maakte toen we de zomercollectie hebben bewonderd (in de collage kun je de diverse kleuren zien ;)). 
Oh wat was dat een gave dag, wat was het een feestje om al die prachtige jurkjes bij elkaar te zien hangen. Maar natuurlijk ook rokjes en tops en vesten (je ziet enkele tops op de achtergrond van mijn foto's ;)). 
Het liefst had ik stuiterend rondgekeken, maar ik heb me netjes gedragen. 


Alle foto's die ik tot nu gedeeld heb van de zomercollectie, zijn te vinden onder het label SS2018.
Er mochten alleen foto's gedeeld worden van jurkjes die ook op kaart zijn uitgebracht. Daar heb ik me tot nu toe altijd netjes aan gehouden. 


Maar gisteren kreeg ik ook nog een paar andere foto's te zien. 
Zoals van dit jurkje, Dress Lola Viola. Dit jurkje komt er in diverse kleuren en zal ook nog in een ander model komen, een nieuw model met een mooie kraag. Ik ben zelf groot fan van het Lola model en maakte er ook al eens een blogpost omheen 'We want Lola lo lo lo lola'. 
Ik draag zoals jullie inmidels allemaal wel weten maat L in de Tante Betsy jurkjes (met een XL lijf ;)). 
Gisteren deelde ik al even mijn afmetingen, zodat je een idee krijgt...och weet je wat ik deel ze hier nog eens. Bustewijdte 112 cm - taillewijdte 98 cm - heupwijdte 114 cm en ik weeg 78,7 kg en ben 1.57m. 
Maar omdat ik me in een L pers, vallen de jurkjes voor mij hetzelfde als iemand die 10 cm groter is en minder gevuld is ;). De jurkjes worden vanzelf korter door al mijn pluspunten :p. 


Karin staat ook nog even model om de 3XL en 2XL dames een idee te geven hoe deze jurk staat. Karin draagt 2XL. 


Gisteren liet ik al Dress Lynn zien, vandaag deel ik Dress Lynn Circle. Hetzelfde model maar dan met vrolijke dots/cirkels print. Die komt er in meerdere kleuren, love it!
Deze print vind ik zo enorm gaaf en hij komt ook nog in een ander model...er is een hele lijn van...allemaal in de zippie stof...een dikkere stof dus. 
Dit is voor mij een absolute musthave waar ik nog steeds van stuiter. 
Nou girls ik laat jullie lekker stuiteren, ik ga er weer vandoor. 


Vandaag had ik trouwens Dress Ola Big Apple Red aan.
Ik ben groot fan van de Tante Betsy appeltjes jurken. En in deze kleur heb ik allevier de modellen, zo gaaf! 


Lots of love from Susan