maandag 29 januari 2018

Life is a party, dress like it!


Hey girls vanochtend werd ik geïnspireerd door een Tante Betsy girl die zich afvroeg of we allemaal ook wel zo rondlopen als we delen op onze outfit foto's in de Facebook groepen. 
Ze komt namelijk in het echte leven nooit van die vrolijk geklede dames tegen, terwijl er ondertussen wel in de buurt 3 Tante Betsy verkooppunten zijn waar ze ook andere merken vrolijke kleding verkopen. 


Natuurlijk lopen we in zo'n leuke outfit rond als we op onze foto's delen. 
Maar ik denk dat er veel 'normale' dames zijn die wel zo'n jurk kopen, maar vaak alleen dragen als er een feestje is of andere gelegenheid of in de zomer als het blote benen weer is. 
Valt je ook niet op dat je dan opeens allemaal vrolijke jurkjes in het straatbeeld ziet en normaal niet?


Ik draag iedere dag zo'n vrolijke Tante Betsy jurk en velen met mij die dagelijks een vrolijke jurk of outfit dragen. Wij maken van iedere dag een feestje en hangen zelf de slingers op, daar hebben wij geen feestje voor nodig.
En natuurlijk draag ik ook wel eens een minder uitgesproken Tante Betsy jurk.
Gisteren had ik zin om Dress Fifi Field Black te dragen, gecombineerd met mijn Dr. Martens laarzen. 
En zo zijn er natuurlijk meer dames van wie het niet zo heftig hoeft qua prints of die het leuk vinden om af te wisselen. 


Vandaag ga ik weer gekleed in Dress Tori Stripe Red 'n Blue. Ook niet zo'n uitgesproken jurk, maar met een rood Tante Betsy vestje (deze komen er weer aan bij de SS2018 zomercollectie) en een paar rode cowboylaarzen en een vrolijke ketting maak ik er toch een vrolijk geheel van à la Susan.


De zomercollectie die er binnenkort aankomt is ook weer voor ieder wat wils. 
Zoals de effen jurkjes dress Lynn, maar hetzelfde jurkje komt er ook met Circle print voor de liefhebsters. 
Ik ben zwaar verliefd op die Circle print, maar zo'n effen jurkje in die dikkere stof vind ik toch ook wel heel mooi. Er komen cactus jurkjes, die naar mijn idee niet zo heel uitgesproken zijn, in zwart en blauw.
Maar daar kunnen mensen in je omgeving weer heel anders over denken. Het belangrijkste is dat jij er gelukkig van wordt!
Ik zal daarom ook nooit de mening van anderen vragen, iedereen heeft zijn/haar eigen waarheid en beeld van wat zij mooi vinden. Ik volg mijn eigen mening en mijn eigen gevoel. Ik blogde er eens over in de blogpost Follow your own opinion


De paardjes jurkjes, best een uitgesproken print (ik vind hem zelf subtiel ;)). Niet alleen bestemd voor liefhebsters van paarden. Ik vind de zwarte doorknoop jurk namelijk enorm gaaf. Geweldig met die roze bies! Ik ben groot fan van doorknoopjurkjes en yess er komen meerdere dit zomerseizoen. En die heerlijke retro print van dress Lola Viola love it en haar zusje Lucy Viola met een hogere hals met mooie kraag is ook prachtig (binnenkort als de collectie uit is zie je daar een foto van, de kraag zou namelijk aangepast worden). 


En er komen ook nog snappie jurken aan in dezelfde print als de top die mijn naam draagt :)). Met een kleine subtiele retro print. En natuurlijk niet te vergeten de effen zippie jurken en hoodie vesten. En dit alles in de eerste lichting van de zomer collectie. Yihaaa! 


Hebben jullie al een wishlist van deze lichting van de zomercollectie of wacht je op een volgende lichting en heb je daar al favorieten van gezien?

Lots of love from Susan

Oops vergeet ik helemaal bekend te maken wie de jurkjes mogen overnemen die ik op mijn 365happyTanteBetsydresses Marktplaats account had gezet (de opbrengst is voor een winactie). 
Dress Sporty Cherry Blossom is nog in maat S en XL bij Tante Betsy in de webshop te koop voor €54 inclusief verzenden. Alsook Dress Lemonade Navy t/m maat L voor €39,95 incl verzenden. 


Kim jij mag de Sporty Cherry Blossom maat L overnemen, Marlou jij mag de XL overnemen. 
Bij de XL deden heel veel dames mee, deze is voor €5 meer gewoon nog bij Tante Betsy te koop. 
En Anita jij mag Dress Lemonade Navy overnemen. Leuk dat er weer zo enthousiast gereageerd is. Binnenkort een leuke winactie! Nou ja winacties want er staan er nog meer in de planning!