dinsdag 9 januari 2018

About Apollo, Marianne and Pamela Mann Tights


Hey girls vandaag ga ik het eens hebben over gekleurde benen oftewel panty's en leggings. 
Als je eenmaal verliefd bent op de vrolijke jurkjes van Tante Betsy en er een paar in je bezit hebt, ben je er nog niet. 
Want waar haal je panty's en leggings vandaan in vrolijke kleurtjes?!


In een normale winkel vind je hoogstzelden een roze panty of een lichtblauwe panty of bijvoorbeeld een appelgroene panty. 
Maar als je een Tante Betsy verkooppunt in de buurt hebt, dan kun je daar vaak wel bijpassende items zoals panty's en leggings scoren. 


Ik leerde de Apollo panty's (60 denier) via Tante Betsy dinnetje Petra kennen. Zij attendeerde me op webshop Sokken-online.nl waar dit merk te koop is. 
Maar inmiddels weet ik dat er ook diverse Tante Betsy verkooppunten dit merk verkopen, alhoewel er wel een aantal kleuren uit de collectie van Apollo zijn gehaald. 
Maar een knalrode, een kobaltblauwe, een grasgroene (Jolly Green) panty en nog een aantal andere kleuren zijn nog altijd te koop. 
Let wel even heel goed op in de webshop hebben ze ook 4 fluorkleuren te koop; fluorroze, fluorgeel, fluorgroen en fluororanje! Er is wel een okergele panty te koop
Ik draag zelf maat XXL van deze panty's en ook van andere panty's, ik ben dan wel maar klein maar ik heb dikke bovenbenen en mijn taille is 98 cm (als dat niet ondertussen meer is). 
Ik maak trouwens van al mijn panty's leggings door de teennaad eraf te knippen. Ik liet dit al eens zien in mijn allereerste Live on Facebook filmpjeBij Sokken-online verkopen ze ook het merk Marianne waar ik heel blij met de 60 denier panty ben. 
Ze hebben een breed scala aan verschillende blauwe kleuren. 
Jammergenoeg geen roze, maar ik kom opeens wel een Marianne 60 denier legging tegen in Fuchsia en Roze, in S/M en L/XL.


Een paar weken geleden ben ik benaderd om het Engelse panty merk Pamela Mann uit te proberen, in eerste instantie had ik zoiets ik heb al een sponsor. 
Maar wat blijkt dit merk wordt ook bij diverse Tante Betsy verkooppunten verkocht. En zoals jullie weten probeer ik regelmatig Tante Betsy verkooppunten in de spotlights te zetten en op deze manier kan ik met jullie delen dat er nog een ander merk is met mooie kleuren panty's. Daarnaast zijn ze ook online te koop bij Amsterdam SelectionHieronder de Aqua Green panty.


Ik ben dan ook erg blij dat er een panty merk is dat een mooie kleur roze in de collectie heeft, Cerise heet deze kleur bij Pamela Mann. 
Vandaag heb ik hem aan bij mijn Tante Betsy jurk Dress Crossover Little Dot Green. Ik hou van de combinatie van groen en fuchsiaroze. De Cerise is iets warmer van kleur als fuchsia roze. Ik draag van Pamela Mann maat 20-26 en dat komt overeen met maat 48-54 en ik heb ook panty's ontvangen met een brede tailleband in maat 28-32 welke overeen zou komen met 56-60. 
Beide maten hebben een extra tussenstuk bij de billen met een dubbele naad. 
Niet dat deze zo heel groot vallen hoor, ze zijn vergelijkbaar met de XXL van Apollo in maat 20-26 (zie foto hier beneden). 
Het enige nadeel aan deze panty's vind ik dat ze een korter broekje hebben ten opzichte van de Apollo panty's. 
Ze komen bij mij wel gewoon tot de taille hoor, maar heel hoog optrekken tot onder je bh gaat niet lukken. 


Bij Tante Betsy verkooppunt Stijl Iconen te Doesburg waar ik van het weekend samen met manlief op bezoek was hadden ze ook een fuchsia roze panty, maar dan van het merk Kunert. Raspberry heet de panty kleur fuchsia roze en deze is 40 denier en deze gaat tot maat 44-46. 
Een hele mooie kwaliteit met een brede taille band. 


Zo girls ik hoop dat jullie er iets mee kunnen, deel gerust hier beneden jouw ervaringen en tips. Er zijn natuurlijk ook katoenen leggings te koop, zoals bij Tante Betsy maar deze blogpost gaat even over nylon panty's en vooral in vrolijke kleurtjes. Saaie kleurtjes zijn overal wel te vinden ;). 

Lots of love from Susan

PS de cowboyboots die ik op de foto's draag zijn te koop bij Boeties.nl en op de allerlaatste foto heb ik een paar Clumpy's laarzen aan met lage hak.