woensdag 24 januari 2018

Happy Tante Betsy Day


Hey girls vandaag ga ik heel hard duimen dat het me wel lukt om foto's te voegen bij mijn blogpost op de gebruikelijke manier (gisteren heb ik uiteindelijk wat oudjes kunnen toevoegen via een andere manier ;)). 
Vandaag hebben we namelijk een bijzonder bezoekje in de planning staan. Vandaag is het Tante Betsy dag!


Yess jippie samen met manlief  op bezoek bij Tante én alvast de AW2018 wintercollectie bewonderen. Wow wat een feestje!
Ik hoop dat ik niet teveel hoef te niezen want ik wil die lieve Tante en nichtjes niet aansteken. Die hebben nu de zomercollectie eraan komt genoeg om handen en kunnen het niet gebruiken dat er zieken zijn. Maar een dikke tietenknuffel moet vast wel lukken ;). 


Tsja wat doe je dan aan als je bij die lieve Tante op bezoek gaat, ik besloot om mijn zippie Sporty Cherry Blossom Blue aan te doen. 
Ik blijf het een topper vinden en hij staat me gewoon goed. 
Een heerlijke vrolijke jurk in een mooie frisse kleur blauw met een geweldige bloesemprint erop. 
Ik draag hierin gewoon mijn eigen maat, maat L. De jurk rekt vanzelf mee en valt dan op maat.


De rest van deze blogpost ga ik typen op de terugweg, we zijn er bijna! Vanochtend vroeg 441 foto's verwijderd uit mijn filmrol waar 11.000+ foto's op staan. 
Ik heb ruimte nodig om foto's te maken van de wintercollectie ;). 

Sorry girls Houston (lees Susan) has a problem, de blogger app blijkt niet meer te werken en ik kan met geen enkele mogelijkheid nieuwe foto's toevoegen. Wie weet lukt het op de iPad als we thuis zijn. 
Ik moet het nu loslaten, ik kan nu niks doen. Ik zal de tekst zonder foto's moeten delen. 


Wow girls wat een gave AW2018 wintercollectie, het wordt een heerlijk kleurrijke collectie met veel gave prints en mooie modellen. 
Ik heb prachtige zippies gezien met een vrolijke print.
Maar ook effen zippies voor diegenen die daar meer van houden en niet zo'n uitgesproken printje op hun jurk willen. 
Heel veel jurkjes met een geweldige retro print, het was echt een feestje om al dat moois al te mogen bewonderen. 

Ik heb kaboutertjes en paddestoelen gezien, maar ook bloemetjes en ja er komt ook een kindercollectie! Nou ja een paar items zijn er ook voor kids. Het ligt helemaal aan de interesse en de inkoop tot welke maat ze gaan.
Tot welke maat zou jij graag zo'n kinderjurkje of zo'n leuk stoer vestje willen kopen? 
Onder het rode vestje zit een jurkje ;). 


En wees gerust de items die er voor kids te koop zijn, zijn er ook voor ons te koop! Die gave print die je hierboven ziet bij model Cato komt er ook voor ons, yihaa! En ook die gave vestjes!
Zo fijn dat ik sinds ik Tante Betsy heb ontdekt nooit meer kleine meisjes hoef lastig te vallen of ze die jurk ook in mijn maat hebben.


Oh ja er zijn zelfs voor heren een paar bijpassende hemden in dezelfde kwaliteit te koop. Manlief had een mooi blauwe gezien en even gepast, gewoon spontaan uit zichzelf! Normaal draagt manlief geen hemden, maar van die heerlijk comfortabele stof waar wij jurkjes van hebben vond hij toch wel erg prettig. Manlief is echt een t-shirt man ;). 


Ik kan jammergenoeg nog niet echt produktfoto's delen, maar we hebben natuurlijk eerst een gave SS2018 zomercollectie voor de boeg. Met wat geluk ligt die begin februari/medio februari in de vele Tante Betsy verkooppunten en daarna volgt dé Tante Betsy webshop. Zodra ik meer weet horen jullie dat hier. 


En weet je wat leuk is er blijkt een Susan top te zijn deze zomercollectie! Ik ging er even mee op de foto!
Wie weet in de SS2019 collectie een Susan jurkje, want dat is natuurlijk nog gaver een Tante Betsy jurk die mijn naam draagt :D. 


Wat was het gezellig bij Tante Betsy, ik heb echt genoten om even heerlijk te kwebbelen met Tante (die gewoon Alisa heet ;)) en met Anita.
Wendy was er ook, maar helemaal vergeten om met haar op de foto te gaan. Die was hard aan het werk, ze zijn klaar voor de zomercollectie en wij ook hè. 


Heb je inmiddels gezien dat er een aantal jurkjes extra afgeprijsd zijn van de wintercollectie? Een aantal Lemonade modellen (oh ja die komen er van de winter ook weer!). 
En ik heb ook nog een leuke verrassing voor jullie, maar het zit er dik in dat ik naar een ander soort blog moet gaan overstappen, wie weet ga ik toch maar de overstap naar Wordpress aan (heb er al vaker over nagedacht). 


Vooralsnog zal deze blogpost morgen wel foto's bevatten. Ik gun me vanavond rust. Een fijne avond lieverds!

Lots of love from Susan