dinsdag 30 januari 2018

Embrace yourself


Hey girls als jullie me al wat langer volgen, hebben jullie me vast al een beetje leren kennen en weten jullie dat ik Miss Positive herself ben. 
Ik huppel en stuiter enthousiast door het leven in mijn vrolijke Tante Betsy jurkjes. En probeer alles van de zonnige kant te bekijken. 


Als ik in de spiegel kijk zie ik alleen positieve eigenschappen en zie ik mijn pluspunten. 
Waar andere vrouwen wel eens last van hebben dat ze hun minpunten zien, daar heb ik nog nooit last van gehad. Ik zal mezelf nooit minder inschatten als een ander. Ik vind mezelf mooi en een lekker ding :p.


Maar gisteren toen ik voor het allereerst naar de fysio ging hier in de buurt, moest ik me uitkleden en stond ik daar in mijn rode RJ Bodywear onderbroek en rode Hunkemoller bh in zo'n megagrote 
spiegel te kijken naar mezelf.
Die mevrouw die ik zag, die vond ik er toch niet op haar best uitzien. Ze was wat dik geworden en ik vond haar ook wat oud uit zien. 


Gelukkig heb ik daar thuis nooit last van, we hebben zo'n spiegel met een gele gloed. Daar zie je zonniger in uit whahaha en ik doe vrij snel een vrolijke jurk aan en die zijn alsof ze voor mij op maat gemaakt zijn. 
Ik hoop dat als jij thuis in je spiegel kijkt een mooie vrouw ziet staan met al haar pluspunten. 
Bij de fysiotherapeut met veel licht is soms even een ander verhaal ;). 


Vandaag draag ik Dress Mollie Grafisch Black en samen met mijn Dr. Martens laarzen een stoere look. Ik was al vroeg wakker en meerdere afspraken op een dag is me toch teveel. 
Vanmiddag had ik wel een hele fijne afspraak die me goed heeft gedaan. Ik ben even samen met dochterlief in het bos gaan wandelen en hebben gezellig gepraat. 
Vanochtend een afspraak in het kader van de start van mijn revalidatie traject een intake met de psycholoog. 
En vanmiddag een afspraak bij de praktijkondersteuner ivm mijn te hoge bloeddruk, hij was nog steeds niet helemaal in orde. Maar als ik eerlijk met mezelf ben, ben ik nog steeds niet in orde. Ik ben wel al weer 2 x 2 uurtjes aan het werk en het lekker creatief bezig zijn doet me goed. Maar nu met de afspraken in het kader van revalidatie erbij is toch wat veel. 
Ook merk ik dat het me soms toch wat te druk op het werk is, teveel mensen om me heen (op de donderdag is het vrij druk, 's maandags is rustiger en prettiger). 
Ik moet mijn grenzen maar heel goed gaan bewaken, want ik voel me vandaag echt niet denderend. 
En het zit me ook allemaal hoog, nu weet ik niet of dit met de volle maan te maken heeft. Maar de tranen zitten heel hoog en ik merk dat ik door al die afspraken eigenlijk overbelast ben.
Maar zo'n dag als vandaag geeft wel weer goed aan voor mezelf dat ik over mijn grenzen ga en dat het teveel is. Donderdag dit maar op mijn werk aangeven en ook maandag bij de bedrijfsarts.
No worries girls ik ga nog beter op mezelf letten en wat liever voor mezelf zijn. Let jij ook goed op jezelf en bewaak je grenzen lieverds. Knuff!
Hier beneden het kussen dat ik op mijn werk maakte van oude retro dekens. Leuk om te maken en ik ben blij en trots met het resultaat. Lots of love from Susan

Sorry girls deze blogpost is niet helemaal heppiedepeppie, maar ik schreef al eens een echte Embrace yourself blogpost in 2016, bijna 2 jaar geleden.