donderdag 4 januari 2018

Let us make the world a beautiful place


Hey girls de afgelopen dagen heb ik jullie verrast met sneakpeeks en previews van de SS2018 zomercollectie van Tante Betsy.
Ik heb jullie heerlijk laten stuiteren van voorproefjes van wat komen gaat. 
Maar jullie als Tante Betsy girls en liefhebsters weten dat alle collecties leuk zijn die Tante Betsy de afgelopen jaren heeft uitgebracht. 
Dat is dan ook wel het fijne aan Tante Betsy, ze raakt nooit uit de mode! Want ze volgt lekker geen mode!
Wij fleuren het straatbeeld op in onze vrolijke fleurige Tante Betsy outfits, met een heerlijke retro look of gewoon lekker romantisch of soms lekker stoer!
Het kan allemaal en van de items uit de huidige collectie of uit oudere collecties kunnen we jarenlang genieten en dragen. 
Wij raken nooit uit de mode, wij zijn gewoon lekker niet ín de mode :p. 
Dat wil niet zeggen dat wij er niet modieus bij lopen ;). 
En ja dat levert soms vreemde blikken op als je met roze benen of knalgroene benen in een vrolijk gekleurde jurk door de straat loopt of op het werk verschijnt. 
Maar bedenk je dan maar dat mensen wellicht denken wat een heerlijk vrolijk geklede vrouw! 
Wie weet krijg je wel een lief complimentje...
En diegenen die echt hun hoofd schudden, nou die lopen veelal in een gescheurde jeans rond puur alleen omdat dat in de mode is en iedereen er mee loopt, ze moeten hun eigen identiteit nog ontdekken als ze durven. 
Dus lieverds die geen grote budgetten hebben om meteen hun slag te slaan als straks de nieuwe zomercollectie in al die leuke en gezellige winkeltjes hangt of in de magazijnen van de webshops. 
Jouw Tante Betsy outfit ís en blijft leuk en uniek! 
Straal er heerlijk in en geniet van de mooie jurkjes die je in je kast hebt hangen en die je lijf mogen sieren. 
Én met een beetje geluk win je hier een bon/shoptegoed óf kun je een leukerd overnemen van dames die weer afscheid gaan nemen van wat Tante Betsy jurkjes/rokjes/tops zodat zij iets uit de nieuwe collectie kunnen scoren. 
En niet te vergeten er is ook sale bij Tante Betsy en de Tante Betsy verkooppunten.
Wees blij met wat je hebt, geniet ervan en straal als nooit tevoren. 
Samen maken wij deze plek op aarde een stukje mooier en vrolijker!
De foto's in deze blogpost zijn veelal foto's die ik van diverse Tante Betsy girls mocht delen in het kader van Dress Red Day of foto's die gemaakt werden op een Tante Betsy meeting. 


Lots of love from Susan

Ps als je nu de uitslag verwacht van de winactie ism Tante Betsy verkooppunt Our Favourite Shop te Roermond, dan moet je even naar de blogpost van gisteren gaan! 
In de mobiele versie swipe je met je vinger naar rechts! Ook voor de preview/sneakpeak blogposts ;).