vrijdag 5 januari 2018

Being yourself is the prettiest thing you can be


Hey girls vandaag ben ik geïnspireerd door mijn dochter en haar verjaardagskaartje voor mijn 50ste verjaardag. 
Ik krijg al een aantal jaren van die super lieve kaartjes van mijn dochter voor kerst of mijn verjaardag. Ze zijn me stuk voor stuk enorm dierbaar. 


Ze schrijft in mijn verjaardagskaart (ik werd in augustus 50) dat het gevierd mag worden dat ik als mezelf door het leven ga. Fifty and fabulous door het leven in super vrolijke jurkjes. 
Ze schrijft dat ze van me houdt en trots op me is en dat mijn ware ik prachtig is. 
Zo'n liefdesverklaringen zijn toch zo mooi om nog een keer te lezen en te kunnen koesteren. 


Ik hoop dat ook jij als jezelf door het leven gaat, dat je ervan geniet om jezelf te zijn. 
Dat je van jezelf houdt, je ware ik omarmt en dat uitstraalt naar je omgeving. 
Niks mooiers om je ware ik aan de wereld te tonen, door in je kracht te staan. Niks mooiers om dit met je kinderen (en je omgeving) te kunnen delen. 


Door jezelf te zijn laat je aan anderen zien dat ook zij zichzelf mogen zijn. Dat zij er mogen zijn zoals ze zijn. 
Je helpt er ook vooral je kinderen mee, als jij in je kracht staat en zeker over jezelf bent. Dan straal je dat uit naar je omgeving, zo durft een ander ook te zijn zoals ze zijn. En kan je kind in zelfvertrouwen opgroeien. 


Het is ook zo als jij gewoon heerlijk jezelf bent, zonder je druk te maken wat anderen van je denken of zouden kunnen denken. 
Dat mensen ook kunnen houden van je ware ik en niet die vrouw die probeert anderen het naar de zin te maken en te vaak 'nee' tegen zichzelf zegt, door altijd maar 'ja' tegen een ander te zeggen. 


Dus girls draag die vrolijke Tante Betsy jurkjes (en outfits) met flair en met een brede glimlach. En geniet gewoon van de mooie vrouw die jij bent, van binnen en van buiten!
Wees niet zo streng over jezelf, wees een lieve vriendin voor jezelf.
Wees aardig voor jezelf als je in de spiegel kijkt en kijk naar al die pluspunten die jou jij maken.
En omhul dat mooie lijf met een vrolijke jurk! Jij mag er zijn!


Heb een fijn weekend lieverds, jullie horen hier weer maandag van me.

Lots of love from Susan

Ps ben jij nog niet zover en maak je je druk om wat anderen van je denken, lees dan de blogpost 'Follow your own opinion' eens van twee jaar geleden.

Meer van dit soort blogposts vind je onder de labels BeYoutiful, Get Inspired en Happy Thoughts. De labels en vele anderen vind je op de internetversie van mijn blog (scrol naar beneden in de mobiele versie en klik op internetversie ;)).