vrijdag 28 april 2017

You make me happy


Hey girls vandaag vind ik het leuk om weer eens gezellig foto's te posten met al die Tante Betsy girls die ik in levende lijve ben tegen gekomen en waar ik gezellig mee op de foto ben gegaan.
Naast het feit dat Tante Betsy jurkjes me heel happy maken, maakt het contact met jullie Tante Betsy girls me ook heel happy. Daarom vind ik het leuk om deze foto's nog eens te delen.
Kijken jullie mee naar al die leuke vrolijke Tante Betsy girls foto's?! Het wordt wel een overload aan foto's, maar kunnen jullie meteen ook heel veel leuke Tante Betsy outfits zien.

Als allereerste kwam ik deze foto tegen van blogvriendin Neeltje en ik samen bij de SoMuch Betsy lovers meeting te Utrecht. Daar komen dadelijk nog meer foto's van langs ;).
Ik draag hier en op meerdere foto's van die meeting mijn Sporty Roses Black en Neeltje heeft Dress Tweety aan van de zomercollectie 2016.

Dan kom ik deze leuke foto tegen die gemaakt is bij Tante Betsy verkooppunt Pantalone te Eindhoven, waar ik blogvriendin Sandra tegen het lijf liep en Tante Betsy girl Edith.
Ik blogde erover op Happy Tante Betsy shopping at Pantalone. Sandra draagt hier dress Summer Klaver Black en Edith en ik dragen allebei Dress Sporty Roses Black.

Sandra had ik al eens eerder ontmoet, ik draag op deze foto Dress Tweety Green en Sandra draagt Dress Sophie Dark Blue, die ze van me kocht. 

Hier eentje samen met Edith en haar man, allebei dragen we hier Dress Penny Klaver Black.

Hier nog een leuke foto met ook Mariken van Pantalone en Tante Betsy girl Monika.

Hier wel een hele happy foto samen met Tante Betsy girl Heidi, Heidi draagt Dress Bibi Cornflower Blue van de wintercollectie 2016/2017.

Samen op de foto met Binnie van Tante Betsy verkooppunt SoMuch, die deze geweldige dag georganiseerd had. Binnie draagt Vera Jacket Blue/Navy en een blauwe Tante Betsy Polyskirt.

Gezellig op de foto met Margreet die een golden oldie jurkje aan heeft van Tante Betsy, hoe die heet weet ik niet ;), maar dat maakt die leuke jurkjes van oudere collecties niet minder leuk.

Nogmaals samen met Margreet op de foto en met Karin en nog een Margreet beide dragen ze Dress Mila Cornflower, Margreet draagt er nog Tante Betsy sweatvest Lotte overheen.

Wahaha het kleintje op de foto samen met Alma en haar zus die nu ook Tante Betsy girl is. Alma draagt Tante Betsy Blouse Songbird Green.

En ik vond ook nog een foto samen met Corine waarop ze Dress Betsy Poppy Black/Blue draagt (ik denk het eerste). Ik was net een rood Vera vest aan het passen ;).

En hier op de foto met wel heel veel Tante Betsy girls. Wat was het toch een gezellige dag en zo leuk om zoveel enthousiaste Tante Betsy girls te ontmoeten. 

Tante Betsy dinnetje Petra kwam ik er ook weer tegen. Petra draagt hier Dress Birdie Black. 

En een dik jaar ervoor trof ik Petra voor het eerst tijdens de jurkjesdag, georganiseerd door dames van een besloten Facebook groep. 
Ik draag Betsy black en hoodie Black Fit, Petra heeft een halsoverkop jurk aan met een Tante Betsy hoodie. 

En hier nog eens een heel aantal Tante Betsy girls samen op de foto van de jurkiesdag. Er waren veel meer jurkjeszusjes maar er is jammergenoeg niet aan gedacht om een groepsfoto met alle jurkjeszusjes te maken. 

Hier samen met Lizette die Dress Ollie Blue draagt. 

Samen met Brigitte, een van de organisatoren van de jurkjesdag. Deze leuke jurk van een oudere collectie die Brigitte draagt weet ik ook geen naam van.

Samen met Heerlense Tante Betsy girl Moniek, allebei in een precies dezelfde mouwloze jurk van vorige zomer. Dat was lachen dat we allebei exact dezelfde jurk aan hadden, Dress Betsy Summer Red.

En Moniek kwam ik net de dag voor dat ik naar de SoMuch lovers meeting ging tegen in Heerlen, zij in een Tante Betsy rokje en ik draag Dress Tweety black. 

Oh natuurlijk hoort in dit rijtje ook een foto thuis samen met de dames van Tante Betsy en Hilde en ik dé twee Tante Betsy blogsters (sorry even geen link hier naar Hillybilly beauty...ik ben inmiddels niet meer thuis ;)). 

Zo girls er zijn zeker nog wel meer foto's maar ik zie opeens dat het bijna 20uur is. Ik hoop dat jullie mee genoten hebben van al die leuke foto's. Ik zie nog meer foto's in mijn filmrol langskomen, die deel ik een andere keer ;). 
Oops deze foto hieronder met Hennie vergeten die ik wel al in de collage had geplaatst, allebei in Dress Sporty Roses. 


Lots of love from Susan

12 opmerkingen:

 1. Wat een leuke foto's heb je uitgezocht, daar word je toch meteen vrolijk van?!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vrolijke foto's met vrolijke jurkjes ! :-)
  Lfs Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Denboermonique8@gmail.com28 april 2017 om 20:37

  Wat een leuk verhaal weer en zo grappig om te zien dat de jurkjes bij iedereen weer anders staan. Lieve groetjes van Monique den Boer.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat blijft die Dress Betsy summer red toch een leuke jurk. Die zou ik nog graag een keer overnemen van iemand. Leuke foto's weer. ❤

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, leuke foto's, je wordt er helemaal blij van. Groetjes Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superleuk altijd om foto's te zien van mijn jurkenzusjes 😍
  Met als hoogtepunt voor mij de So Much Betsydag in Utrecht! Een superdagje was het!
  En die summer red is ook zó leuk. En ik ben helemaal niet op foto gegaan met jou, hihi. Eerlijk toegegeven duik ik wel altijd stiekem weg voor de foto, hihi ....
  Liefs 😘

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow wat zijn er toch veel jurkenzusjes! Wel grappig want ik ben er nog nooit één tegengekomen.
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Aaaah... wat gezellig lieve Susan! xxx Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat heb je toch al veel leuke, lieve mensen ontmoet via Tante Betsy. XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie foto's en inderdaad is het eeg leuk om al die TB girls in het echt te ontmoeten. Zo, ga nu ff terug lezen. En dat is zo te zien nodig na een weekje Denemarken. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.