dinsdag 18 april 2017

Our Favourite Shop Tante Betsy blog Facebook giveaway


Hey girls in mijn blogpost van gisteren, waarbij ik het nieuwe Tante Betsy verkooppunt Our Favourite Shop in de spotlights zette, schreef ik al even dat ik een leuke verrassing in petto had. 
En vandaag is het dan zover, ik mag namelijk een kadobon twv €50 weggeven te besteden bij Our Favourite Shop te Roermond. Is dat leuk of is dat leuk?! 


Ter ere van het feit dat ze nu ook Tante Betsy verkopen naast diverse leuke andere merken is deze leuke winactie. €50 is een mooi bedrag om bij een Tante Betsy jurk te leggen, maar een Tante Betsy top of Tante Betsy rok ervan kopen kan natuurlijk ook. 
Ze hebben nog geen hele grote Tante Betsy collectie, maar toch heb ik gisteren veel leuks gezien en gepast. Klik hier om even terug te lezen of swipe naar rechts in de mobiele versie. Ik snap dat heel wat Tante Betsy girls niet in de buurt van Roermond/Limburg wonen. 
Maar Roermond is ook heel leuk voor een dagje uit of een weekendje weg als je verder weg woont. 
Gezellig met de trein en een dagkaart kopen van de NS in de spoordeelwinkel of met een leuke actie van de Hema, Etos, Kruidvat & AH. Of je komt met de auto, wij parkeerden gisteren de auto bij parkeergarage Stationspark. Maar je kunt ook aan de zijkant van de winkel parkeren of een andere parkeergarage.Roermond is zeker een bezoek waard en ik wil Roermond zeker nog eens gaan aan doen met dochterlief, mijn moeder of met een vriendin. Met iemand die het leuk vind om heerlijk te gaan slenteren door die mooie straatjes en het ook leuk vind om naar het Designer Outlet Center te gaan. 
Manlief heeft dan wel engelengeduld als ik in een Tante Betsy verkooppunt ben, maar echt shoppen doe ik toch liever met iemand die het ook leuk vind om heerlijk allerlei winkels te bezoeken ;). 


Hoe maak je kans op de kadobon twv €50 te besteden bij Our Favourite Shop te Roermond?!
* Het spreekt vanzelf dat je mijn Tante Betsy blog volgt en mijn Facebook pagina liked.
* Like het bericht en laat een reactie achter onder mijn Facebook post (klik hier) dat je mee doet, vertel gezellig hoe jouw shoppinguitje gaat uit zien als je wint, maak er wat leuks van! 
* Delen van de winactie op Facebook is lief!
* De winactie loopt t/m zondag 23 april, op maandag 24 april maak ik op mijn blog de winnares bekend.


Doe je gezellig mee op Facebook met deze winactie, dan vind ik het toch ook leuk als je hier gezellig een reactie achterlaat. Ik geniet altijd van jullie reacties. 
Ik had eigenlijk een gecombineerde winactie willen doen, maar omdat het maar om een korte periode gaat doe ik het toch alleen maar via Facebook. 
Zo bereik ik de meeste Tante Betsy girls en is het voor iedereen makkelijker om te reageren. Het zou ook leuk zijn als je het bericht zou willen delen op je profiel zodat deze leuke shop (én winactie) de aandacht krijgt die het verdient. 


Lots of love from Susan

28 opmerkingen:

 1. Oh wat een leuke actie? Super leuk. Ik doe niet mee. Ik gun het de andere dames. Ik weet niet wanneer ik zover weg kom. Leuke actie weer Susan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Meedoen met de winactie doe je door te reageren op mijn Facebook pagina.
  Maar natuurlijk vind ik het ook heel leuk als je hier gezellig even een berichtje komt achterlaten.
  Dikke knuffels van Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke winactie Susan, ik doe weer graag mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuk deze actie. Ik zag je blog gister en dacht gelijk daar moet ik dus binnenkort naartoe. Hele fijne stad en met zo'n geweldige winkel alleen maar leuker!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele leuke winactie, nog helemaa niet gaan kijken maar ook nog niet de tijd gehad. Ik zou lekker in mijn eentje op mijn gemak gaan kijken, en uitgebreid passen en al het moois bewonderen en er ook een leuk verslag van maken ❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke actie heb je Susan. Ik doe niet mee. Deze isvoor andere TB girls

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ach ja ik moet nog naar Den Bosch (waar haal ik de tijd vandaan??) maar houd ook van een beetje spanning. Ik ding dus graag mee. En wat extra reclame voor die leuke winkel in Venlo via mijn
  FB pagina is toch ook altijd fijn. 😀

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi deze winkel ligt in Roermond😜 Dat is een ander verkooppunt dat in Venlo zit😉 Donna Donna. Knuff!

   Verwijderen
 8. Petra van Vliet18 april 2017 om 20:52

  Wat heerlijk weer zo'n fijne winactie ��
  Er is altijd w iets om te willen kopen van Tante Betsy ❤

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk ook in Roermond. Doe heel graag mee voor mijn kind. Die heeft dan misschien wel kans op 2 leuke dingen. Tante Betsy outfit (bon) en uitje Roermond. (Misschien mams) Zou het haar zo gunnen

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk ook in Roermond. Doe heel graag mee voor mijn kind. Die heeft dan misschien wel kans op 2 leuke dingen. Tante Betsy outfit (bon) en uitje Roermond. (Misschien mams) Zou het haar zo gunnen

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke actie weer! Ik ben nog nooit in Roermond geweest, goeie reden om een keer te gaan:-)
  Ik doe mee... op naar de FB post dan maar.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke actie weer! Voor mij iets te ver weg! Dus meer kans voor andere dames

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Meegedaan natuurlijk. Altijd leuk om een keertje naar Limburg te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Vertel ik aan manlief dat ik deze actie aan me voorbij laat gaan, zegt hij dat Roermond helemaal niet zo ver weg is voor een middagje shoppen. Nou vooruit dan maar, hihihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik doe mee, leuke winactie en in de buurt

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mmmmmm en weer woon ik te ver weg....Succes meiden! XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuke zaak! En kwa afstand goed te doen!! Blij mee!! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een leuke actie weer! Ik doe gezellig mee. Gedeeld en geliked op Facebook. 😁

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hoi hoi,

  Wat geniet ik elke keer weer van je blogs.
  Ze zijn elke dag weer mij geniet momentje.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik bied me aan als vrijwilliger 😉 voor een volgend rondje Roermond langs alle leuke winkeltjes met jou, te beginnen bij deze.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Roermond is echt ergleuk. Ik heb er een paar jaar gelden ergens op een camping gestaan en inderdaad de outlet is ook erg leuk en zo dichtbij het centrum. Wij hebben in het centrum de stropdas voor Harry gekocht voor ons huwelijk. hahahahaha. Ik wist niet dat er een tante betsy winkel was anders was ik daar natuurlijk langs gegaan. Magik ook mee doen voor iemand anders? of is dat niet de bedoeling....

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat een leuke winactie!! Vroeger kwam ik bijna maandelijks wel in Roermond, mijn peettante woonde daar, ik ken de binnenstad nog op mijn duimpje, zo mooi en gezellig! Door mijn.gezondheid misschien wel tien jaar niet meer die kant op geweest, maar ooooo, wat zou dit een leuke reden zijn, om bij deze gave winkel te shoppen, bij Er is Pkek, van vriendinnetje Anneke langs te gaan en een nachtje in één gezellige B&B te gaan slapen. Ik verheug me er nu al op!! Knus, Ingrid Hietkamp.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Dat is super leuk! Ik zie me al in de trein zitten... Me helemaal verheugen hoe en waar aan ik het geld uit zou kunnen geven ♥ Gelijk een gezellig dagje uit van maken met mijn 14 jarige puberzoon.... Lijkt me fantastisch
  Groetjes Germa vd Kolk

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.