maandag 10 april 2017

Lucky Tante Betsy dress winner


Hey girls ik mag vandaag weer iemand gaan verblijden met een wel hele gave prijs, een Tante Betsy jurkje naar keuze die de winnares zelf mag gaan uitzoeken bij Tante Betsy verkooppunt Eigen Stijl te Arnhem.  


Ik weet stiekem al wie het is en hihi ik moest al een beetje innerlijk juichen, ik heb ook vast hier hardop even iets gezegd.
Ik zit alleen in de huiskamer op de bank, nadat ik mijn winactie administratie had gedaan, voor alle extra kansen ook nummertjes heb geschreven met een F achter voor Facebook, I voor Instagram en A voor actief. 


Het is iemand die me al langer volgt en die actief is op mijn blog. Zo leuk vind ik dat!
Natuurlijk gun ik iedereen zo'n gave Tante Betsy jurk die je mag gaan uitzoeken. Maar het is dan toch ook wel heel leuk als het iemand is die hier vaak een reactie achterlaat en die ik zelfs al persoonlijk ontmoet heb. 


Maar wie oh wie is dat nu? Wie oh wie mag ik dolgelukkig gaan maken?
Want laten we eerlijk zijn dit is toch wel een hele gave prijs!
Nu ben je je alvast af aan het vragen of jij dat wel zou kunnen zijn...heb ik je al persoonlijk ontmoet of niet...ben je actief op mijn blog of niet...


Ik zal jullie niet langer in spanning laten zitten, het is Neeltje geworden (ze reageert als Firewoman en heeft zelf ook een blog; Stofgoed waar ik al mega lang niet meer op bezoek ben geweest). 
Neeltje volgt me al sinds ik blog op mijn creatief blog (ik blog daar niet meer, er gaan heel veel uurtjes in dit Tante Betsy blog zitten) en is me ook gezellig hier komen volgen. 
Ik heb haar zelfs aangestoken met mijn liefde voor Tante Betsy jurkjes, destijds al op mijn creatief blog...en ze is er nog steeds verliefd op. 


Lieve Neeltje gefeliciteerd! Ik trok jouw deelnamenummer uit wel 160 lootjes. 
Er deden 91 dames mee, maar een heel deel had ook extra kansen. Yeahh je mag binnenkort als je weer opgeknapt bent lekker gaan shoppen bij Eigen Stijl! 
Heel veel plezier daar en ik zou het gezellig vinden als je er tzt een gezellig stukje over schrijft wat ik hier op mijn blog kan plaatsen. 


En jullie zullen ook vast even inwippen bij Eigen Stijl Kind, als je samen met je dochter gaat shoppen. Have fun!


Aan alle Tante Betsy girls en Tante Betsy wannabees gezellig dat jullie mee deden. Ik hoop dat jullie nu jullie je weg naar mijn blog gevonden hebben en nu weten hoe te reageren vaker van je laat horen. Dat maakt het natuurlijk het allergezelligste om te bloggen. 
En natuurlijk dankjewel Marjan voor deze gave winactie die ik hier mocht doen :). 


Lots of love from Susan