zaterdag 29 april 2017

Dress Betsy Poppy in the spotlights


Hey girls ik zag dat Hilde van Hillybilly beauty, de andere Tante Betsy blogster, een blogpost had gedeeld over Dress Betsy Poppy en bedacht me dat ik die ook wel eens in de schijnwerpers kon zetten. 
Vandaag heb ik namelijk een Tante Betsy loze dag, ik ben naar Elfia Haarzuilens geweest. De enige keer per jaar dat ik geen Tante Betsy jurk draag maar een heel andere soort outfit, natuurlijk deel ik die ook wel even met jullie. Met ook een impressie foto en ik zie na het plaatsen van mijn blogpost een foto samen met Ronald als eng konijn ;). 
Ik vind dit doorknoopmodel, dat trouwens gewoon dichtgestikt is (dus geen zorgen dat de jurk gaat kieren), helemaal geweldig en heb hem dan ook in drie kleuren. 


Ik ga foto's van mezelf delen, maar ga ook kijken of ik nog foto's van andere Tante Betsy girls tegenkom in mijn filmrol, zodat jullie een idee krijgen hoe deze jurk staat bij verschillende modellen. 
Het kan ook zijn dat er foto's van Tante Betsy verkooppunten bij komen te staan, de link naar hun shops vind je in mijn Tante Betsy shops lijst. Ik ben onderweg en kan nadat ik foto's toegevoegd heb geen links meer onder tekst plakken ;). 

Met foto's van Tante Betsy model Suze, Susan, Moniek, Corine en Hennie. De laatste twee zijn van de SoMuch Betsy lovers meeting. 


Met Tante Betsy model en twee foto's van mij ;). 
Met foto's van Tante Betsy model Suze, Susan, Hilde en Heidi. En nog een collage van mij met vier verschillende kleuren Tante Betsy vestjes. 

Met foto's van Hilde, Esther, Nicolette en een down under foto van Moniek. 

Naast het feit dat die bij Tante Betsy in de webshop te krijgen is, kan het zomaar ook zijn dat hij ook nog bij Tante Betsy verkooppunten te koop is.
Op mijn blog is de lijst altijd terug te vinden onder de tabbladen, in de mobiele versie klik op het rode driehoekje rechts naast 'Home'.


En in de internetversie zie je de tabbladen bovenaan de pagina, zie voorbeeld hier beneden. 


Als je nu eens een dagje gaat shoppen en benieuwd bent of daar ook een stenen winkel is die Tante Betsy verkoopt, vind je het eenvoudig terug. Je kunt ook in google ingeven 'happy tante betsy shops' en dan vind je de Tante Betsy shops lijst ook terug. 

Lots of love from Susan