maandag 3 april 2017

Tante Betsy blog giveaway Eigen Stijl Arnhem


Hey girls ik schreef er zaterdag al over in mijn blogpost dat er een gave winactie zit aan te komen in samenwerking met Tante Betsy verkooppunt Eigen Stijl te Arnhem.
En weet je wat ik gooi hem vandaag de lucht in, ik wilde het gisteren al doen, maar het kwam er niet van, er waren andere prioriteiten... 
Wow zo leuk dat ik een Tante Betsy jurk naar keuze mag weggeven, die je dan persoonlijk mag gaan uitkiezen in de winkel van Eigen Stijl te Arnhem.
Dus als je verder weg woont moet je er wel een trip naar Arnhem voor over hebben ;). 


Tante Betsy girl Heidi heeft al twee keer een gezellig stukje (gastblog) geschreven over haar shop ervaring bij Eigen Stijl.
De eerste keer (lees het verslag hier) is ze zelfs in de etalage gaan zitten, whahaha lekker ding!


En ook manlief Marco kwam aan zijn trekken in de leuke winkel van Marjan want naast een ruime collectie dameskleding, hebben ze ook cadeau's voor jong en oud én een mannenhoek. Hij kocht er beide keren een kookboek.


En heb je kids dan kun je heerlijk gaan shoppen in het oude pand van Eigen Stijl dat nu is omgetoverd tot Eigen Stijl Kind, oh wow ik zie er heel veel leuks voorbij komen. 


Ik vind het zo leuk dat ik een Tante Betsy jurk naar keuze mag gaan weggeven, maar ik heb me echt even zitten te bedenken hoe ik deze gave winactie nu vorm ga geven. 
Ik heb besloten er een blog winactie van te maken, wil je een kans maken op die gave prijs, dan moet je er een beetje moeite voor doen en hier onder mijn blogbericht een reactie achter laten dat je wilt winnen. 


Hoe maak je kans op deze gave prijs?
* Het spreekt vanzelf dat je mijn blog volgt, via Blogger of Bloglovin. Maar via mijn Facebook pagina en/of mijn Instagram account is natuurlijk ook goed.
Heb je Facebook of Instagram dan is het ook leuk als je de Facebook pagina van Eigen Stijl gaat volgen en/of de Instagram pagina.

* Reageer hier onder mijn blogpost dat je graag een Tante Betsy jurk naar keuze wilt winnen. Je mag er gerust een gezellige reactie van maken, want dat is altijd leuk om te lezen (kopieer hem wel even voordat je hem post, mocht het je eerste keer zijn dat je hier reageert). Anoniem reageren mag, maar wel graag met je volledige naam zodat ik ook weet wie je bent.

* De winactie loopt tót 10 april, volgende week maandag 10 april maak ik de winnares bekend. Wil je meedoen reageer dan meteen en stel het niet uit ;). 

Extra winkansen;
* Tante Betsy girls die hier vaker reageren onder mijn blogposts krijgen zoals altijd een extra kans. 
* Delen van de winactie op Facebook levert ook een extra kans op (deel openbaar anders kan ik het niet zien). Deel dan dit Facebook bericht en vermeld hier dat je het gedeeld hebt en onder welke naam.
* Heb je Instagram dan telt delen van de winactie aldaar ook als extra kans (sla de winactie afbeelding op en tag 365daysofhappytantebetsydresses en eigenstijlarnhem, met hashtags #tantebetsyblog, #tantebetsygiveaway, #tantebetsy, #tantebetsyverkooppunt). Vermeld even je Instagram naam hier als je het hebt gedeeld. 


Nog even een mooie foto delen die ik tegen kwam op de Facebook pagina van Eigen Stijl, Judith is namelijk ook heerlijk gaan shoppen in Arnhem en kocht daar deze Penny Klaver jurk die haar prachtig staat. 
Wie weet loop jij ook wel met pasen op je paasbest in een Tante Betsy jurk die je hier gewonnen hebt en persoonlijk bent gaan uit kiezen in Arnhem, waag gerust een kans!
Let op! Kom je via Facebook hier terecht dan is het slimmer om mijn blog apart te openen in Google of Safari, zodat het ook lukt om een reactie hier te plaatsen (google even op Tante Betsy blog en dan zie je vanzelf mijn blognaam staan). Succes girls!

Lots of love from Susan