dinsdag 11 april 2017

Tante Betsy goes green


Hey girls wat zijn jullie toch een lieverds, keer op keer geniet ik zo van jullie reacties als ik weer een lucky winner bekend maak. 
Ook al moet ik een heleboel Tante Betsy girls teleurstellen, toch lees ik veel hartelijk felicitaties aan het adres van de winnares. 
Deze keer hebben de engeltjes wel heel goed hun best gedaan om mij Neeltjes nummer te laten trekken, het komt heel goed terecht lees ik. 
Ook al is het heel wat werk voor mij om zo'n winactie te organiseren, ik doe het met liefde en zou zelf nooit zo'n random number generator willen gebruiken, laat mij maar gewoon lootjes trekken en de engelen om hulp vragen. 


Vanmorgen stond ik even te twijfelen over welke jurk ik vandaag zou dragen.
Ik had bijna de Betsy Big Flower Red genomen (die was hard aan het roepen) maar koos toch voor de Betsy Poppy Green
Maar natuurlijk wel gecombineerd met fuchsia legging en mijn roze Tante Betsy vestje Fandango Pink én met mijn knalgroene Tante Betsy cowboylaarzen (van een hele oude collectie). 


Ik ben vanmorgen bloed gaan prikken want ik wil toch even zeker weten of er soms een lichamelijke oorzaak is van mijn stemmingswisselingen en dat ik niet zo lekker in mijn vel zit, voordat ik in therapie ga. 
Vanmorgen was het koud op de fiets, maar natuurlijk niet met mijn fijne Danefae jas. 
Ik ben er zo blij mee, ik kocht hem bij Tante Betsy verkooppunt (online shop) Pinka.nl (klik hier voor mijn blogpost erover).


Vanmiddag heb ik me bij elkaar geraapt om eindelijk voor het eerst weer eens te gaan wandelen in het bos sinds ik ziek thuis ben. 
Het heeft me goed gedaan om even lekker een stuk te lopen en te genieten van fluitende vogeltjes en prachtige groene bomen en blauwe luchten. Ik verwisselde wel mijn laarzen en trok mijn fuchsia roze Adisa laarzen van ZOO Adventure aan, wat wandelt dat toch fijn, het zijn net sloffen. 
Ook verwisselde ik mijn vestje en pakte mijn fuchsia roze Tante Betsy hoodie, een oudje maar ik ben er nog steeds heel blij mee. En niet te vergeten deed ik mijn Urban Hippies Hip Pocket Pine Blossom om. Hij valt bijna niet op bij mijn Betsy Poppy Green ;). 


Na mijn wandelrondje even kaartjes getrokken van de magische boodschappen van de elfen (Doreen Virtue). En ze zijn weer heel toepasselijk, vandaag had ik bezoek van de activeringscoach en ik heb ergens ja tegen gezegd waar mijn gevoel nee tegen zei. 
Nee eerst moet ik tot rust komen voordat ik de volgende stap zet, kiezen voor mezelf is heel belangrijk. Het komt allemaal goed schatjes maar ik neem er wel de tijd voor. 


Dankjewel Hendrickje voor je lieve kaartje dat ik van het weekend kreeg, dikke dankjewel knuffel!
Én daankewel leeve Callie veur dien sjoen kaart, ich mos d'r even vaan slikken...dikke knoevels!


Lots of love from Susan

10 opmerkingen:

 1. Ach lieverd, ik hoop dat je je weer snel de oude voelt. En je outfits zijn weer om van te smullen. Dikke knuffel ❤

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Doe lekker rustig aan, kom maar even bij, je ziet er nog steeds stralend uit!! Knuffels Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve Suzanne toch, jurkje staat je prachtig, toch zie je er zo moe uit, ik zie je onrust. Let maar goed op jezelf en stapje voor stapje. Ik hoop dat je snel weer wat beter voelt. Goed dat je toch even bent gaan laten bloedprikken, je kunt maar beter het zekere voor het onzekere nemen! Voor nu; een dikke knuffel en take care ❤

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Och hemel, wat is er toch met je aan de hand? Gelukkig woon je in 1 van de mooiste provincies van het land. Ga maar lekker veel naar buiten, de natuur in. Weet je dat een uur per dag wandelen je stemming van ver beneden nul op kan krikken tot heel prima? Sterkte! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Femke v. Oudheusden11 april 2017 om 22:39

  Kom op voor waar je van houd. Jezelf!! Zet hem op!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goed dat je gaat wandelen : dat is bewezen goed. Groen staat je fantastisch. Ik hoop dat je je snel weer beter gaat voelen. 😘😘

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat goed dat je bent gaan wandelen, het kost je wat om het te gaan doen maar het levert je veel meer op! XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ohh ik wist niet dat het niet goed met je gaat. Naar buiten de frissen lucht en veel bosluchten zullen je zeker goed doen. Ik hoop dat je snel weer wat beter gaat voelen. Denk goed om jezelf. Dikke knuffel.

  Lieve groetjes, dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat is t bos toch n heerlijke plek! Veel buiten zijn werkt voor mij rustgevend en helend😘

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.