dinsdag 25 april 2017

Tante Betsy OOTD Zippie Sunny Green


Hey girls vandaag is zo'n dag dat ik eigenlijk het liefste de hele dag in bed blijf liggen (ik heb slecht geslapen). Maar ik had een afspraak om 11 uur bij de praktijkondersteuner en moest eruit, wat me op zich ook wel goed deed hoor want het was toen best lekker weer. 
Alleen was het toch ook wel een emotioneel vermoeiende afspraak, ik besloot toch dat het beter was om me te laten doorverwijzen en hulp te zoeken. Maar geen zorgen alles komt goed schatjes! 


Vandaag deed ik mijn Dress Zippie Sunny Green voor het eerst aan, blij wordt ik ervan en dat is voor mij dé maatstaf bij een Tante Betsy jurk. 
Ik ben blij dat ik hem kocht afgelopen vrijdag in Nijmegen bij Tante Betsy verkooppunt Fifth, stiekem wil ik ook nog de zwarte versie want die is ook wel heel gaaf!
Ik kreeg ook complimentjes van de praktijkondersteuner dat ik er weer zo vrolijk gekleed bij liep. Achteraf realiseer ik me dat groen een hartchakra kleur is, dus ja die doet me goed! Goed voor mezelf/voor jezelf zorgen is belangrijk!


Vandaag gecombineerd met mijn Tante Betsy vestje Jelly Bean en een azuurblauwe top en legging van (ik zou het niet weten) én mijn te gekke prachtige Sendra Ibiza laarzen
Oh wat ben ik blij met deze laarzen en wat zijn ze mooi en wat zitten ze lekker! Deze heb ik van een samenwerking tesamen met Boeties.nl waar ze nog veel meer gave laarzen hebben, binnenkort komt er een review van. 


Vandaag kreeg ik ook mijn bestelde jurk van Tante Betsy, nog geen aan-foto van want ik ben lekker terug in bed gekropen nadat ik deze gepast heb. Maar iedereen heeft inmiddels wel kunnen zien dat deze jurk me fantastisch staat op de foto voor Our Favourite Shop te Roermond. Ik bestelde de rode en kreeg van Tante dress Patsy Stripe Rose Black :D.
Ellen die bij Tante Betsy verkooppunt Diezijner werkt deelde trouwens dit artikel dat horizontaal gestreepte kleding slanker maakt. 


Deze Patsy Stripe Rose jurk valt trouwens wat ruimer, de taille meet 44 cm bij een maat L.
De meeste jurken die ik van deze collectie heb zijn 41-42 cm in de taille wat vrijwel wel overeenkomt met maat 42/44 waar maat Large voor staat (ze rekken heel goed mee, mijn taille is namelijk 98 cm ;)). 
Ook de stof is heerlijk soepel, oh ik had toch echt nooit verwacht dat ik een streepjes jurk zo leuk zou vinden! Binnenkort leuke foto's ervan, mijn hoofd ziet er op dit moment echt niet uit :). 


Gisteren heb ik trouwens voor het allereerst Clumpy's gedragen, nog een nieuwe samenwerking! En wat zijn ze mooii, ik koos voor de groene Clumpy's, kleur Palm. Binnenkort daar ook een review van :). 


Staat ook prachtig bij veel Tante Betsy jurkjes. Gisteren had ik ze aan bij mijn Dress Betsy Big Flower Blue waar ik nog steeds heel blij mee ben, ik had nooit gedacht dat hij zo leuk zou staan. Maar door het groen en blauw in de jurk is het een prachtige jurk! 


Lots of love from Susan

Ps OOTD = Outfit Of The Day