donderdag 13 april 2017

Tante Betsy fotoshoot and more news


Hey girls vandaag had ik een fotoshoot in prachtige Tante Betsy jurkjes. Ik ben een uur lang bezig geweest om alle vier de jurkjes op de foto te zetten met bijpassende combinaties. 


In het begin keek ik niet zo happy en vloog mijn haar voor mijn gezicht, maar gaande weg werd ik vrolijker op de foto en nam ik verschillende poses aan. 


Het is natuurlijk toch best wat om te zorgen dat je een beetje leuk op de foto staat. Ik zie aan foto's van de afgelopen tijd dat ik niet altijd even happy op de foto sta dus geprobeerd om ook met mijn ogen te lachen, denkend aan jullie en dat jullie met me mee kijken. 


Ik begon met Dress Penny Poppy Blue, die je ook zonder top zou kunnen dragen. Ik heb hem wel alleen even voor de shoot aangehad en weet niet of ik me toch prettiger voel met een top eronder ;). 
Bij deze jurk had ik nog gewoon mijn roze Betsy laarzen aan. Hieronder een behind the scenes foto hihi. 


Gaandeweg ben ik ook mijn laarzen gaan aanpassen aan het Tante Betsy vestje dat ik aan had. 
Donkerblauwe Sendra laarzen bij Summer Cardigan Navy
Mijn azuurblauwe ZOO Adventure laarzen bij Summer Cardigan Swedish Blue
Mijn roze Tante Betsy laarzen bij Summer Cardigan Fandango Pink en mijn groene Tante Betsy laarzen bij Summer Cardigan Jelly Bean


Dress Snappie Dalia Blue had ik al eens aan bij Tante Betsy verkooppunt Pantalone. Leuk om te zien hoe de jurk nog leuker wordt met de verschillende kleuren Tante Betsy vestjes. Kijken jullie mee?En oh ik ben zo blij verrast met Dress Betsy Big Flower Blue, wat is de jurk mooi!
Ik sta niet met grijs maar het blauwe bloemetje met groene dot op deze jurk zorgt ervoor dat het een hele mooie kleur is en dat hij me prachtig staat. 


Dress Betsy Poppy Blue is ook al zo'n gave jurk, ik laat zien hoe je het kunt combineren met verschillende kleuren vestjes en natuurlijk met verschillende laarzen. 


Vandaag koos ik voor een aqua blauwe legging bij de jurkjes, maar een donkerblauwe, petrol kleurige en fuchsia roze kan natuurlijk ook heel goed en oh ja natuurlijk ook een groene...och gewoon alle kleurtjes die in de jurk zitten en waar jij je prettig bij voelt. 


Ondertussen gaat het op Facebook helemaal los want de derde lichting is bij de diverse Tante Betsy verkoopppunten binnen gekomen. De gestreepte jurkjes zijn binnen, de sailor look mét geborduurd bloemetje in hetzelfde model als Dress Patsy Stripe en de mouwloze versie (stiekem vind ik die heel gaaf). 


Ook de denim jurkjes en de snappie denim jurkjes zijn binnen gekomen, ik hoor wel her en der dat deze minimaal een maat kleiner vallen. Maar dit alles ligt natuurlijk aan je postuur, welk soort figuur je hebt, heb je een flinke buste of heb je het op de heupen dan is het raadzaam om te gaan passen in een Tante Betsy verkooppunt of twee maten te bestellen. Ook zijn er hele gave tops met poppy dessin binnen en ook effen, alsook leuke effen rokjes, royal blue print en denim rokjes. 


Tante Betsy verkooppunt Diezijner ging weer live en liet op hun Facebook pagina zien hoe alles eruit ziet en later op de dag deden ze zelfs een passessie. 


Binnenkort meer erover en ik hoop natuurlijk snel jullie ook te laten zien hoe het staat bij mij. 
En ik hoop ook snel mijn Tante Betsy shops lijst aan te passen want in Den Haag is er een ander verkooppunt; Mevrouw Adriaanse 


En ook Kloffieleut moet nog toegevoegd worden aan mijn Tante Betsy shops lijst.Lots of love from Susan