vrijdag 14 april 2017

Belgium Tante Betsy girl Carolien shopping at Gantoinette


Hey girls Belgische Tante Betsy girl Carolien sprak me van de week aan of ze een verslag (gastblog) mocht schrijven, van haar shopping experience bij het pas geopende Belgische Tante Betsy verkooppunt Gantoinette te Gent.
Ja leuk! Leuk om eens een kijkje te kunnen nemen in een Belgisch verkooppunt en leuk om dit Tante Betsy verkooppunt in the spotlights te zetten. 


En Gent is ook voor Nederlandse Tante Betsy girls die in de zuiderlijke provincies wonen leuk te doen. Alhoewel er toch diverse verkooppunten in Noord Brabant zitten, in Zeeland zitten er twee en in Limburg zijn er nu ook twee. 
Wil je weten of jij er eentje in de buurt hebt of wie weet heb je binnenkort wel een shoppinguitje in een andere stad in de planning.
Kijk dan eens even op mijn Tante Betsy shops lijst (Mevrouw Adriaanse en Kloffieleut zijn nog niet toegevoegd). Ik ben vandaag druk in de tuin en op het terras bezig geweest. 
Lezen jullie gezellig mee met Carolien haar verslag over Gantoinette?!


Na al een paar keer uitstellen, had ik vandaag eindelijk even de tijd om op mijn fiets te springen en tot in Gent centrum te rijden om het nieuwe Tante Betsy verkooppunt Gantoinette te gaan verkennen. 
Ik had geen adres, maar had een tijdje geleden op de Tante Betsy groep een beschrijving gelezen van waar de winkel zich bevond, dus geen paniek hoor... 
Ik kon er immers ook niet naast kijken, want er pronkte een Penny Poppy jurkje in de vitrine. Ik werd als het ware al van ver aangetrokken!


De Tante Betsy collectie hangt in het eerste gedeelte van de winkel, dus vanaf het moment dat ik de winkel binnenstapte, begonnen mijn ogen te fonkelen bij al dat moois... rokjes en kleedjes in alle maten (ja dames, zelfs nog enkele XXL’s !... als ik me goed herinner onder andere van de klaverjurk).


Tot nog toe bestelde ik alle jurkjes online, dus nu kon ik naar harte lust eens alle aanwezige modelletjes aanpassen. 
Zo zag ik al verscheidene malen op de groep prachtige foto’s verschijnen van de Senorita dress, maar helaas is dat geen model voor mij. Bij het uitdelen van de boezems stond ik helaas niet vooraan in de rij en dat is toch wel hetgene dat deze jurk tot haar recht doet komen. 


Ik durfde het niet aan om hier een foto van te nemen, maar de gelijkaardige top die ik draag op de klaver rok laat mijn tekortkomingen op dat vlak wel zien. 


De Lola songbird jurken waren dan wel weer een schot in de roos en pasten me perfect, het modelletje met de v-hals echter niet, die was veel te diep uitgesneden. 


Van al dat passen en foto’s nemen, krijgt een mens natuurlijk ook dorst en Julie bood me graag een kopje koffie aan en vertelde me heel enthousiast dat volgende week ook de bovenverdieping zou opengaan voor het publiek. 
Ik voelde me vereerd met de sneak preview, want daar is een mooie lounge ruimte onder constructie... 
Goed nieuws voor de liefhebbende echtgenoten die telkens mee mogen op shoppingtrip, want vanuit de lounge heb je echt waar een prachtig uitzicht op één van Gent haar mooiste monumenten, namelijk het Gravensteen.


Julie was bijzonder gecharmeerd door mijn blauwe Betsy big flower dress die ik aan had en kreeg al spijt dat ze deze niet ingekocht had.
Maar voor de volgende wintercollectie had ze dit model wel voorzien...iets dat ik maar al te graag hoorde aangezien ik de Betsy dress tot mijn favoriete model heb uitgeroepen. Jammer genoeg scoorde ik vandaag geen Tante Betsy dress... Het zilverkleurige halssnoer dat ik draag op de groene songbird nam ik wel mee naar huis, net als enkele van die heerlijke potjes en tubes hand- en bodycrème...
Wie de Gentse binnenstad binnenkort eens aandoet, raad ik zeker een bezoekje aan Gantoinette aan! De facebook pagina is nog in de maak...
Gantoinette, Jan Breydelstraat 40, 9000 Gent


Zo girls ik hoop dat jullie ook meegenoten hebben, ik zou ze het liefst allemaal ook zelf willen bezoeken maar dat gaat nu eenmaal niet. Dus altijd leuk als ik een gezellig verslag kan delen, als ik het tenminste in mijn 'schema' kan inpassen. Ik vind het nu eenmaal leuk om ook gewoon mijn eigen kwebbelblogposts te delen, daar wil ik ook ruimte voor houden. 


Morgen show ik jullie een mouwloos streepjes jurkje aan mijn weelderige lijf van de laatste levering van de zomercollectie die bij de diverse Tante Betsy verkooppunten is binnen gekomen. Ben jij al wezen shoppen? Of heb je plannen in die richting...

Lots of love from Susan

6 opmerkingen:

 1. Wat een ontzettend leuk verslag van Carolien, dat heb je goed gedaan ❤️
  Benieuwd naar je streepjes-look morgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk verslag Carolien, ik kom elk jaar weleens een keer in Gent dus dit is helemaal leuk !
  Heb hier en daar al een streepje voorbij zien komen, ben benieuwd hoe het je staat.
  Lfs Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga een mailtje sturen naar arnhem 😆

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat de Belgische dames nu ook naar een stenen winkel kunnen gaan. XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk verslag van Carolien en wat hangen er veel TB jurkjes, rokjes en shirtjes!
  Leuk om op die manier de verschillende stenen winkels te ontdekken.
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk verslag en de winkel ziet er ook mooi uit. Leuk ook om foto's te zien van het pand.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.