maandag 24 april 2017

Who is the lucky Tante Betsy girl?


Hey girls vandaag is het weer tijd om iemand happy te maken met een kadobon/shoptegoed bij Tante Betsy verkooppunt Our Favourite Shop te Roermond twv €50. 
Er deden zo'n 50 Tante Betsy girls mee aan deze winactie van Limburgse Tante Betsy girls tot Tante Betsy girls uit het hoge noorden. 


Wordt het een Limburgse Tante Betsy girl? Want ook al zijn er maar twee Tante Betsy verkooppunten in Limburg, toch begint beetje bij beetje Tante Betsy ook Limburg te veroveren. 
Het agentschap van Tante Betsy zoekt trouwens een leuke winkel in Maastricht of omgeving die Tante Betsy willen gaan verkopen. 
Weet jij zo'n winkel meld het dan hier of onder mijn Facebook post. Ik ben dan wel een geboren en getogen Maastrichtse, maar ik kom er niet meer zo vaak om te shoppen...tsja ik mis een Tante Betsy verkooppunt ;). De laatste keer was ik er shoppen samen met vriendin Pascalle, chick on a mission.


Maar deze blogpost gaat natuurlijk over het feit dat er een Tante Betsy girl als winnares uit de bus is gekomen, die gaat shoppen in Roermond. 
Zelf heb ik vorige week maandag, op paasmaandag, niet echt de tijd gehad om uitgebreid Roermond te verkennen en hebben we onze tijd in Roermond besteed aan Our Favourite Shop, hét nieuwe Tante Betsy verkooppunt. Hier staat mijn verslag.
Maar wie weet ga ik nog wel eens samen met mijn dochter of met een vriendin lekker in Roermond shoppen. Ik ben ook wel benieuwd naar het Designer Outlet Center, het is 10 jaar geleden dat we daar even zijn geweest. 


Nu ben ik eerlijk gezegd meer een type die van leuke en bijzondere kleine unieke winkels houdt in van die oude straatjes in een stad met karakter. Volgens mij voldoet Roermond daar wel aan en is Our Favourite Shop zeker zo'n leuke winkel waar je een bezoekje aan moet brengen. 


Okay girls ik heb jullie weer lang genoeg in spanning gehouden, ik heb weer eens op ouderwetse manier lootjes getrokken...nou ja manlief is thuis en die heeft het lootje getrokken, ik heb de strookjes geknipt en allemaal gevouwen ;). 
Iris jij hebt gewonnen, mijn man trok het lootje met jouw naam! Van harte gefeliciteerd! Ik zie dat je in Den Haag woont, je schreef al dat het wellicht wel een weekendje weg wordt. Neem je even via een privé berichtje contact met me op?Zo leuk nu ik even aan het kijken ben wie jij bent, realiseer ik me opeens weer dat ik eens via privé berichtjes op mijn blogpagina contact met je heb gehad. En girls ik heb zelfs een foto om te laten zien ;). Iris in Dress Chloë Big Flower Red, altijd leuk om te zien wie de winnares is. Heel veel shopping plezier in Roermond Iris!


Weet je trouwens dat in Den Haag ook een nieuw verkooppunt is? Mevrouw Adriaanse is te vinden in het hofkwartier, in de Molenstraat. 
Ik heb pas mijn Tante Betsy verkooppunten lijst weer geüpdate en alle informatie aangepast. Mist er nog eentje dan hoor ik het graag. 
En binnenkort komt er wel weer een andere winactie dus niet getreurd als je niet gewonnen hebt. 


Lots of love from Susan