zondag 30 april 2017

Tante Betsy OOTD Dress Summer Klaver


Hey girls vandaag deed ik mijn Dress Summer Klaver Navy aan, oh heerlijk toch dat het weer mooi weer is. 
Eigenlijk deed ik deze jurk speciaal aan omdat hij mooi matched met mijn azuurblauwe Sendra Ibiza laarzen van Boeties.nl


Én met mijn blauwe panty (bright blue), waarvan ik de teennaad eraf heb geknipt zodat het een legging is. Ik heb liever een paar sokken aan in mijn laarzen als een panty ;). 


Zonder vestje kan wel, in de tuin in het zonnetje, maar we gingen even naar een rommelmarkt (Trödelmarkt) in Aken en dus mijn Tante Betsy vestje summer cardigan swedish blue erbij aan gedaan. Maar natuurlijk ook heel mooi te combineren met summer cardigan navy (even geen foto van) en al eerder showde ik de combinatie met summer cardigan fandango pink


En Hilde de andere Tante Betsy blogster showde ook summer klaver navy (klik hier), maar dan met het rode Tante Betsy vestje, summer cardigan formula one


Ik was meteen al verliefd op dit printje toen ik het maanden geleden zag bij een close-up van een TB punt wat geen verkooppunt meer is. 
Ik dacht destijds dat het een jeansjurkje zou gaan zijn met een klavertjesprint, dat had ik stiekem wel heel gaaf gevonden. 
Maar ook al is het geen jeanslook print geworden toch vind ik het een prachtig jurkje in deze navy kleur. 


Ik heb hetzelfde jurkje ook in het zwart, dan zijn de klavertjes groen. Ik zal nog eens even een foto zoeken waarop ik die aan heb van Summer Klaver Black, ik vond ook een van Tante Betsy's plussize model Isabelle.  De lichtblauwe versie Dress Summer Klaver Blue is ook een heel leuk kleurtje en deze foto van Tante Betsy model Suze vind ik zo leuk. 


Ook de Penny versie van deze jurkjes is heel leuk, maar een mens moet keuzes maken hè. En mouwloze jurkjes vind ik heerlijk met warm weer. Onder zo'n Penny jurkje moet ik altijd een top aan doen maar je kunt natuurlijk ook een onderbroek verknippen zoals ik onlangs in een blogpost liet zien ;). 


Ik deelde van de week al een foto waarop ik de Penny aan heb samen met Edith in Tante Betsy verkooppunt Pantalone. Ik kocht daar ook mijn Dress Summer Klaver Black. Wie weet zet ik binnenkort eens de Penny jurkjes in de spotlights als ik meerdere foto's kan delen (ik kwam er net nog eentje van Corine tegen). Lots of love from Susan

9 opmerkingen:

 1. De Summer versie staat je echt heel goed! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, de klavertjes zijn leuk! Hier waaide het jammer genoeg erg hard om echt lekker buiten te zitten, maar het zonnetje scheen dat was heel wat.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, deze jurken zijn ook zo leuk, vooral de mouwloze!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi die combinatie met blauwe laarzen en vestje! De klavertjesjurk op de laatste foto heb ik ook gepast en vond ik ook leuk!
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi hoor die klavertjes. Ik vind het alleen zo jammer dat het een zwarte ondergrond heeft. Als zomerjurkjes zijn de frisse kleurtjes toch leuker. Maar het is wel een jurkje dat heel goed netjes kan. Mmm, toch maar eens overwegen voor het werk ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi, die combi van je Sendra laarzen en swedish blue met de klavertjes!
  Liefs,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De klaverjurken zijn ook heel mooi, maar ja ik moet keuzes maken...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Elke keer als ik die klaverjurken terug zie, denk ik: oooooooh, toch maar eentje gaan halen/bestellen?

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.